Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, ja w sumie też Walentynek nie świętuje ale jak dostanę czekoladki albo kwiatuszka od małza to się nie pogniewam. A tym, które obchodzą przesyłam uściski i cmok cmok cmok.. Może jakaś testujaca zobaczy dzisiaj dwie kreseczki
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam
Ja już na walentynki rano kwiaty dostałam więc jest dobrze
Trzymam kciuki za testujące niebawem
Myślę czy mierzyć temp w tym cyklu... ost narobiła mi ona nadziei tylko i nic więcej .. poza tym owulkę i tak sobie lepiej sama wyznaczyłam niż of i ff -
nick nieaktualnyteż sie zastanawiam Adele
tempke jest dobrze mierzyc dla samej siebie i obserwacji własnego ciała
moj gin mi kaze drukowac wykresy i przynosić na wizyty, po pierwszych dwoch od razu powiedzial, ze cos nie tak z moim progiem (tempka spadała od 22 dc + plamienia) i dał duphaston.
w sumie ja się już przyzwyczaiłam, że wykresy mam ciażowe i nie robią na mnie wrażenia -
Ja nie pamietam, czy kiedykolwiek cos dostalam na Walentynki od mojego...
Przy kp to ja moge miec dziwaczne cykle... poprzednio tak nie bylo, teraz jest. Trudno. Organizm roznie na wszystko reaguje.
A tam. Bedzie co ma bycsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prolaktyne w zasadzie mozna zrobic w kazdym dniu cyklu i tego trzyma sie czesc ginekologow, najwazniejsze, zeby nie było serduszkowania przed, ani innego wysilku fiz czy wiekszego stresu. W jednym z artykulow jakiegos pana profesora z kolei przeczytalam, ze najlepiej 3-5dc. Ja robilam w fazie lutealnej.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚