Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
chabasse wrote:Heh.. Luci fajne. Coś w tym jest z zycia. Witam również nową staraczkę. Mamy dzidziusie w podobnym wieku. Karmisz jeszcze piersią?
Nie już nie karmię. Karmilam 13 miesięcy. Miałam w planach do 2 lat ale nie miałam już pokarmu. I w sumie nie wiedziałam czy mam owulacje czy nie bo nie miałam okresu i stwierdziłam że ok kończę karmienie poczekam na okres i będziemy wiedzieć czy ze mną wszystko ok. Ja córkę urodziłam przez cc i lekarz powiedział że dopiero po roku możemy myśleć o drugim dziecku wiec dlatego wcześniej nie próbowaliśmy bo się bałam.teraz trochę żałuję bo może jak bym szybciej spróbowała to może akurat już by się udało. Już mnie trochę męczą te ciągłe monitoringi ale z drugiej strony cieszę się ze mam takiego mega zaangażowanego lekarza. No ale się rozpisalam. Wszystkim życzę powodzenia i cieszę się ze z wami jestemWredotka lubi tę wiadomość
t
Cykl rozpoczęty 1 czerwca 2017 -
Hej Miła mama, powodzenia
Ja wczoraj złapałam tak dobry humor, libido w górę, chce mi się imprezy! Mąż powiedział, że mam sama iść, bo jemu się nie chce, to biorę znajomych w sobotę i ruszamy
I od wczoraj na głośnikach Ed "Shape of you". Aaaaa nie mogę się doczekać jego nowej płyty, ta piosenka jest boska
-
Mila mama witaj i powodzenia!
Luce no super, majtki z dziurka hahaha Spoko, ja mam caly zestaw. No ale zazwyczaj nie mam czasu nawet w szafie grzebac Kiedys raz mnie melanz poniosl i nabylam gorset z piorami normanie ^^ Ale mialam ubaw, jak mnie maz nie mogl z tego ustrojstwa wyluskac hahaha
Aktualnie 29 dc, jakies 13-14 dpo. Siklam znowu i dupa. No ale @ tez ni ma, wiec Chyba sie komus poszczesci w walentynki Dla odmiany ja mezowi czekoladki kupilam, przelamujemy stereotypy ^^' Cos mi sie teraz za to nalezy chyba haha
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Hej. U mnie 33dc. Siklam na test. I jak juz sie cieszyc chcialam, bo sie pokazalo cos w testowej kresce, to zaraz zniklo. A juz mi nadziei narobilo.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
agulineczka wrote:
Majamia, ale by było fajnie. Póki nie ma @ jest nadzieja
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Majamia.. Powtórz jutro. Skoro się pojawiło to coś jest na rzeczy. Zwłaszcza, że już 33 dc a @ni ma. No owulki też ba wykresie nie widać ale przecież testy owu mogły się pomylić albo miałaś rąk ha u mnie, że krecha niby mocna ale jednak nie mocniejsza niż kontrolna.
Mila mama to z karmieniem u Was podobnie jak u nas. My 14 mcy. I pewnie gdyby nie starania o rodzeństwo to i do dzisiaj bym chciała karmić. Ja to lubiłam bardzo. Pokarm miałam. Też jestem po cc i mówiono mi, że minimum rok przerwy muszę mieć. Ja wiedziałam, że u nas nie pójdzie łatwo, bo u małza nie za ciekawie z zolniezykami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich po krótkiej przerwie
Ostatni m-c był okropny. Ciągłe cykliczne krwawienia wykańczały mnie psychicznie ale końcu doczekałam się normalnej @. Dziś 2 dc więc oficjalnie wracam do starań
Od 2 tyg piję dodatkowo inozytol, bo musiałam zrobić przerwę ze stymulacją. Mam nadzieje, że owulacja w tym cyklu mnie nie ominie
I oczywiście gratulacje dla nowych przyszłych mam Dbajcie o siebie
01.2017 - ciąża biochemiczna