Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Majamia
U mnie w szpitalu zawsze po 2-3h wyniki na necie sasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
ja gdzieś też czytałam że ból piersi w 2 fazie może być związany z proporcją między estradiolem a progesteronem. Co do nadżerki to wiem że wypalanie odpada jeżeli chce się jeszcze rodzić, ale może właśnie jakimiś globulkami spróbować to podleczyć. Jeden gin twierdzi że nie ma wpływu na poczęcie, drugi że może mieć... Ech
majamia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ppzytywny test owulacyjny jest wtedy, gdy testowa kreska jest mocniejsza lub taka sama jak kontrolna.
U niektorych kobiet tety owulacyjne nie wychodza w ogole.
Mnie pozytywny wychodzily owulacyjne w ciazysyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajamia slyszalam wlasnie ze w ciazy wychodza super
Poczekam bede robic co dzien wtedy bede widziec jaka roznica jest tych kresek dwa dni temu byla ewidentna jedna.ja mam pozno owulacje 18/20 a nieraz i jeszcze pozniej wiec zobaczymy jak te testy sobie poradza
Bo twarda sztuka jestem hehe
-
http://m.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-kobiece/jak-powstaje-nadzerka-wykrywanie-leczenie-nadzerki-szyjki-macicy_35599.html
JEjku.. dziewczyny, to jestem mocno zdiwiona, dlaczego w sprawie nadzerka są tak rozbieżne zdania wśród lekarzy. Tu wyczytalam, że to nie leczone może być poważne i prowadzić do nieplodnosci. Nie rozumiem dlaczego lekarze nie leczą skoro to może być tak niebezpieczne. No coz.. lekarzem nie jestem.magdis lubi tę wiadomość
-
Chabasse, wlasnie co lekarz, to inna opinia. Na fb mamaginekolog mowila, ze jak nadzerka jest, a nie ma infekcji przez nia, czy nie boli, to nie ma co jej usuwac. Bo po usunięciu moze wrocic, a kazde usuwanie zostawiia blizny. Ale jak te blizny maja sie do plodnosci, to nie wiem.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Pewnie to zależy od jej rodzaju i zaawansowania. Moja koleżanka miała wypalankę i po 2 latach urodziła zdrowego synka, także można zajść w zdrową ciążę po wyleczeniu nadżerki. Ale to pewnie wszystko indywidualna sprawa.
A u mnie mega obfita @. Jeszcze takiej nie miałam.
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Dziewczyny, nie nakręcajcie się, pewnie to zależy jak nadżerka. Ja też mam niewielką nadżerkę po porodzie, moja ginka powiedziała, że jeśli wynik cytologii jest ok to nic z tym nie robimy i nie utrudnia to zajścia w ciążę. Jeśli kiedykolwiek coś bym z nią robiła to najpierw kolposkopia, bo często u kobiet, które rodziły to nie są nadżerki tylko niewielkie zmiany. Ale u mnie żadnych objawów nie daje, śluz normalny. Z tego co czytałam aktualnie odchodzi się od wymrażania/wypalania małych nadżerek.
Emi - u mnie ostatnio kreska na testach owu jest słabsza niż kontrolna, ale mam jakieś dziadowskie testy z allegro. Owu raczej jest patrząc po bólach, śluzie i tempce. Wczoraj i dzisiaj wygląda to tak, a wg mnie dziś mam owu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9d72a0e5301.jpg
Kat - buu, tulę! Ja już wiosnę dzisiaj czułam, super pogoda
Domis - przytulam :*
Adele - super wynik!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:51
-
Nadia - dobrze wiedzieć, bo się zaczęłam stresować czy coś z moją owu nie tak. Ale byłam raz na monitoringu i było ok, także tych testów nie polecam U mnie raczej już ciemniejsza nie będzie, ale zrobię jeszcze jutro z ciekawości.
Majamia - zapomniałam udostępnićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 18:15
-
nick nieaktualny