Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam właśnie z monitoringu pecherzyk 25 mm lekarz mówił ze jest troszkę dziwny bo się jakby troszkę zapadł ale owulacji nie było może jeszcze będzie kolejny monitoring w poniedziałek. Kurczę jestem smutna bo myślałam że owulacja była wczoraj no trudno jest jeszcze szansa to trzeba wykorzystać męża moze na dniach owulacja będzie i się nam w końcu uda :-)od następnego cyklu lekarz będzie mnie stymulowal przynajmniej to jest pocieszające
t
Cykl rozpoczęty 1 czerwca 2017 -
co do testów owu (też mam te z allegro) to mi praktycznie przez cały cykl wychodzi bardzo blada druga kreska. W okolicy owu ciemnieje ale rzadko kiedy jest tak ciemna jak kontrolna więc też sugeruję się po prostu tym kiedy ciemnieje i to uznaję za pozytyw, chociaż teoretycznie nim nie jest.
co do nadżerek to naprawdę opinie są skrajnie różne, zwariować można. Ale jak dalej będę miała taki śpikowaty śluz to przycisnę bardziej lekarza o tą nadżerkę albo chociaż żeby jakiś posiew zrobił czy może jakiejś bakterii nie ma czy czegoś...
-
Ja po powrocie od ginki... plamienia jakieś dostalam, pewnie @ się pospieszyla. Jestem zla, bo godzinę obsuwy było i przez to nie zdążyłam z m probowkami do labo. I teraz leżą mi na parapecie, a jutro z rana muszę zapylac. W ogole znowu jakaś krótka fl. 9dni.. nosz kurde, już myslalam, że dochodzę do ładu z tym a tu taki zonk. No nic, liczę na następny cykl..
-
jangwa, chabasse fl aż tak sie nie przejmujcie, ona sie moze bardzo nagle i bardzo duzo wydłuzyć Moja fl w pierwszym cyklu owulacyjnym po porodzie miala tylko pięć dni a ta z kolejnego cyklu nadal trwa
Jak kogoś interesuje to: Rośniemy, będzie dziewczynka na 100% - Anielka, ostatnio na USG miała juz 610gKat83, Wredotka, chabasse, Nadia83, santoocha lubią tę wiadomość
-
Styczniowa gratulacje! super, ze Anielka pieknie sie rozwija, oby tak dalej z tego co widziałam to było w dzień owulacji, więc jak widac metoda o planowaniu dziewczynki nie zawsze się sprawdza. A jak tam wyprawka?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Majamia szkoda, ze test negatywny Lepiej niech @ przychodzi, zebys mogła zacząc nowre starania.
A mnie od koncowki ciazy do teraz pobolewa spojenie , zwlaszcza przy dluzszym chodzeniu, a wczoraj to cala lewa noga mnie bolala i dretwiala. Sama nie wiem czy to od kregoslupa czy od czegos innego. Ech... Pojde do ortopredy, ale przeciez rtg mi nie zrobi przy staraniach.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Luccecita wrote:Wredotka no ja juz mialam 2 razy kolposkopie nadzerki, juz nie pamietam dokladnie o co chodzilo,ale gin powiedzial,ze jest ok i nic nie trzeba z tym robic
No i super, ważne żeby kontrolować. Często słyszę, że lekarze bez kolposkopii przepisują jakieś leki na nadżerkę więc dlatego o tym wspomniałam.
magdis - no właśnie, co z Twoją owulacją ja się pytam?! I nie mów tak, bo ja z testem teraz czekam do końca, do 14-15 dpo także nie wiadomo czy w ogóle zrobię
Ja kiedyś miałam niebieskie testy owu z allegro i były dużo lepsze, ala fakt, że jakość idzie w parze z ceną.
Styczniowa - ja już gratulowałam wiadomo gdzie :*
Domis - tulę :*
Jangwa, chabasse - u Was tak może być z tą fl po karmieniu/w trakcie. U mnie widzę, że dopiero w poprzednim cyklu (czyli 4) delikatnie się wydłużyła.
Kaka - widziałam na innym wątku Tulę mocno, strasznie mi przykro.
Wszystkie, które czekają na @ - niech szybko przychodzi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 16:45
magdis lubi tę wiadomość
-
majamia wrote:Mnie sie wszystkie bole skonczyly... jakby @ w ogolke miala nie nadejsc..
majamia - mi w wygląda jakbyś jeszcze owu nie miała więc @ nie przyjdzie. Moje znajome też tak miały przy kp, okres a potem znowu przerwa i powrót za dwa miesiące.
-
Wredotka wrote:majamia - mi w wygląda jakbyś jeszcze owu nie miała więc @ nie przyjdzie. Moje znajome też tak miały przy kp, okres a potem znowu przerwa i powrót za dwa miesiące.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.