Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ! Wracam ponownie na różową stronę. Rok staralismy się o córkę. Myślałam że z drugą ciążą pójdzie szybciutko - to 4 miesiąc prób. Zależy nam na małej różnicy wieku - córa ma teraz 9 miesięcy. Jak na biblię patrzę na swoje objawy i notatki zapisane w szczesliwym cyklu i juz dwa razy myślałam że się udało nie spinam się tak jak przy pierwszych staraniach (przynajmniej narazie) testuje za tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 17:43
[ -
Kat - tak jak opisujesz, to musisz mieć super syna Na pewno się w końcu uda!
Ja staram się patrzeć optymistycznie, w tym cyklu jestem taka bardzo spokojna i mam mnóstwo energii. Odmawiam cały czas Nowennę Pompejańską i myślę, że jest to z tym związane. Będzie co ma być, ważne że już jedno jest
Monia - powodzenia! Też mogłabym testować z Wami, ale poczekam, nie chcę się nakręcać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka, ja siedzę z młodym na wsi. Tydzień urlopu od starego.. dopiero 5dc wiec starać się na razie nie ma co. Czekam na wyniki posiewu i hsg. Ale to dopiero za tydzień. Nie wiem czy to nie za późno będzie, bo 13dc. Poza tym pogoda u nas fatalna. Nic tylko usiąść i się najeść, hehe.. slodyczy.
-
nick nieaktualny