Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa - szkoda Nie ma szans, żeby wrócił?
Miła_mama - super! To teraz trzymamy kciuki
majamia - zdrówka dla Was!
Candela? Co tam u Ciebie? Czemu się nie odzywasz?
U nas dzisiaj było chłodno, ale za to słońce. U mnie humor ewidentnie wiosenny, nie wiem co mam taki przypływ energii w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 21:10
-
Hej. Odpuscilamprowadzenie wykresy. Stresuje mnie. Wczoraj i giną ładne endometriym 10mm. Pecherzyk dominujący w prawym jajniku.kazał ♡od środy do środy i za 2 tyg na usg. Ovarin dalej brać. na razie nie czuję owulki testy też negatywne.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Wredotka - dziekuje. Przyda sie!
Juz wysiadam... w nocy spac nie potrafię, w dzien padam na pyszek. Do tego chlopcy marudni... aaa!
Existenz - powodzeniasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
cześć
mam nadzieję, że mogę dołączyć?
staramy się o rodzeństwo dla naszego 5latka, co prawda ten cykl skazany raczej na porażkę, bo po owu wzieliśmy się do roboty..
w pierwszą ciążę udało się nam zajść w pierwszym cyklu, ale przygotowana jestem, że tym razem może trochę dlużej zejść..
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Witamy czarnaiwi i powodzenia
Existenz pewnie testy owu jeszcze beda pozytywne, fajnie, ze cos się pomału dzieje.
Majamia widze, ze temperatury calkiem ładne po wyznaczonej poźno owu. Testujesz jakoś niedługo? Jak zdrówko chłopców? A jak się dogadują? Piszesz, ze ciezko czasami. Moj Mały póki co swietnie reaguje na inne dzieci.
Jangwa szkoda, ze z cyklu nici
Miła mama powodzenia
Adele, jak tam u Ciebie? Pewnie owu sie zbliża, bo u Ciebie zawsze jakoś tak wcześnie.
Luci widzę, ze odpoczywasz od forum, moze to i dobrzre. Powodzenia!!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
dziękuję dziewczyn za przyjęcie.
wspomogacie się może olejem z wiesiołka? właśnie czytam, że dobrze działa na śluz i zastanawiam się czy nie kupić. tylko nie wiem czy lepiej ten w płynie czy w kapsułkach?
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
U mnie 9 dpo i najchetniej juz bym testowała, tylko jak zwykle im bliżej @ tym mniej wierzę, że się udało. Zresztą coś ta moja temp spada i rosnie co chwile. Chociaz ja w nocy wstaje do synka to moze nie zawsze jest w 100% wiarygodna.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Ja się wspomagam i łykam ten w kapsułkach GAL, piję też siemię i różnica jest zdecydowana.
z siemienia pijesz tylko ten glutek? (odcedzasz ziarna?)
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
agulineczka wrote:Majamia widze, ze temperatury calkiem ładne po wyznaczonej poźno owu. Testujesz jakoś niedługo? Jak zdrówko chłopców? A jak się dogadują? Piszesz, ze ciezko czasami. Moj Mały póki co swietnie reaguje na inne dzieci.
Aktualnie kaszla i katar maja straszny. Marudni przez to. Chyba jakis rotawirus mamy, bo biegunke wpierw jeden, teraz drugi i ja mamy. Alergologa ze starszym mam w piatek, to moze mu pomoga z zaczerwienieniami na rekach, nogach i buzi. Bo wszelkie masci, jakie mam, nic nie daja.
Co do testowania, to moze w 12dpo sprobuje, jesli @ nie przybedzie.
Ja mam kupiony pylek pszczeli, ale po @ zaczne pic.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
agulineczka wrote:Styczniowa gratulacje! super, ze Anielka pieknie sie rozwija, oby tak dalej z tego co widziałam to było w dzień owulacji, więc jak widac metoda o planowaniu dziewczynki nie zawsze się sprawdza. A jak tam wyprawka?
Hehhe dokładnie byłam pewna ze będzie chłopak, a tu dziewuszka jednak Wiec ta metoda tak jak mówią sprawdza sie w 50% bo i taka szansa jest na chłopca/dziewczynkę (z synem sie sprawdziło)
Co do wyprawki to jakoś nie mogę sie z tym ogarnąć duzo rzeczy mamy po synku, muszę pogromadzić tylko to czego brakuje, troszkę ubranek pokupiłam ale jakoś spokojnie do tego podchodzę
Zarazam wszystkie... bierzcie ile chcecie wirusków -
agulineczka wrote:Majamia współczuję choroby. Ciężko zatem z dwójką takich maluchów, ale chyba dajesz radę skoro staracie się o trzecie. Mi też się marzy trójka, ale czas pokaże.
Jedno dziecko sie wychowuje. Dwojke sie doglada. A trzecie samo sie wychowuje hahaha i na razie sie sprawdza. Jedno duzo uczylam, siedzielismy. Z dwojka: mlodszy podpatruje starszaka. Ja wkraczam, jak jest placz i krzyk, bo sie bija. Wiec trzecie juz sie samo bedzie wychowywac hahahaha
Oczywiscie to tak z przymruzeniem oka. Jest wiecej roboty, ale cudowne sa chwile z dzieciakamisyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Heh dziewczyny
Agulineczka no u mnie owulke obstawiam za 3 dni wiec dzis i w pt jakos się z mężem poprzytulam od poczatku cyklu co drugi dzien jest ❤ tak wiec zobaczymy zamowilam dla męża sulfazin bedzie brak od dzis