Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z moimi tez do kitu. Cholera wie, czy w ogole cos robie
Jakos mi smutno dzisiaj. Wiecie dziewczyny, jak ja sobie sama pochlipuje ukradkiem na widok brzuchow i bobasow, to jeszcze spoko. Ale moj synu cudny tez juz z takim smutkiem patrzy, ze az mi sie serce sciska. Bo w sumie ja zawsze chcialam miec duzo dzieci, ale warunki nie pozwalaly. Dopiero jak misiek zaczal sie upominac uporczywie o rodzenstwo, to doszlismy do wniosku, ze damy rade jak wszyscy i robimy dzidziusie. Zeby taki sam jak palec nie byl.
Cudowny dzieciak, moglabym miec i dziesiec takich. Chlopisko mnie przeroslo o dobre 5 cm od Bozego Narodzenia, ale laduje sie na kolana jak maluch czasem. Albo mnie na rekach nosi Chyba sie nie moze zdecydowac jeszcze, czy juz dorastac. Wielki facet, wlosy dluzsze niz moje, geba w pryszczach, ale slodziak straszny. Maszyna do przytulania.
I tak juz trzeci rok leci, ja wlasnie koncze 34 lata dzisiaj, a rodzenstwa nie ma... Melancholijnie mi.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Emi, być może tak było. u mnie też często dość blada kreska testowa oznacza pozytyw. Jakbyś mierzyła temp to miałabyś większą jasność czy doszło do owu i kiedy. Ewentualnie gdybyś to chciała zweryfikować to zbadaj progesteron 7-8 dni po domniemanej owu.
Kat, cudownego masz syna. Wiem co czujesz bo mnie też najbardziej w tym wszystkim boli to że moja córka bardzo by chciała mieć rodzeństwo a tu nie wychodzi Ona uwielbia dzidziusie, a najgorsze że większość jej koleżanek i kolegów ma rodzeństwo i ona też biedna dopytuje tylko kiedy ja urodzę dzidziusia... Kat, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :* może u Ciebie pomoże hsg/laparo. Często tak jest. Masz jeszcze co najmniej kilka lat na urodzenie bobaska, więc spokojnie się wyrobisz, może nawet z dwójkąEmi12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKat83 wiesz mam to samo tez nie chce by oliwka byla sama staralam sie o nia 8 lat a teraz cholera znow mi nie wychodzi niby juz nie mam tak jak za pierwszym razem ze spokojem narazie podchodze do tego tylko bardzo martwi mnie moj wiek ja mam z tym problem jak sobie pomysle ze w wieku 40 lat ona bedzie miec 10 a rodzenstwo jeszcze mniej to mi smutno ja jak moja mama miala 40 lat mialam 16 bylam juz prawie dorosla
Mnie sie wydaje ze w tym miesiacu ovu nie bylo i juz nie bedzie nie moge czekac musze wziasc luteine bo w kwietniu musi byc na 4/04 wtedy wezme puregon i do polski tam mi moja gin pomoze tu pomocy zadnej nie mam...
Kat83 bedzie dobrze uda sie nam zajsc ja wiem ze Ci ciezko ale dacie rade sciskam mocno -
nick nieaktualny
-
Widze, ze jakis gorszy czas, ze zle mysli... w koncu wszytko bedzie dobrze. Wiecznie w dol opadac nie mozna - w koncu bedzie dno, a wtedy sie odbijecie do gory. Tylko myslwnie pozytywne pozwoli zachowac zdrowe zmysly.
Chociaz wiem, ze malo mam do mowienia, bo ja juz z tych z dwojka... a powiem Wam, ze aktualnie różowo nie jest. Statszy Młodszego bije. Popycha, szarpie, wywala... zwariowac mozna...Emi12 lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyMajamia teraz taki najgorszy czas,daja w kosc...
Ja tego sie tez obawiam bo u mnie na odwrot Oliwka nie chce rodzenstwa tzn raz mowi ze chce Laure a raz mowi nie chce dzidzi...
Jednak ja patrze na to jak juz beda dorosle kiedy nas zabraknie one beda mialy siebie
My caly czas powtarzamy ze bedzie druga dziewczynka maz mowi ze chlopca nie umie zrobic hehe z pierwszego zwiazku tez ma corke
Zdaje sobie sprawe ze z dwojka nie jest latwo....ale damy rade potem swieta sa takie super duzo radosci jedzenia potem nasze dzieci beda mieli swoje dzieci lubie takie swieta wszystkiego duzo
Tutaj tego mi brakuje rodziny bardzo tesknie bardzo,widze mame swoja 2 razy do roku a kiedy pomysle ze jej nie bedzie kiedys serce mi rozwala na pol,bardzo bym chciala wrocic do Polski bardzo i uwierzcie mi mamy wspaniala sluzbe zdrowia ,wiem sa wyjatki ale tu to dopiero koszmar tu dopiero z lekarzami tragedia....alez sie rozpisalam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co odpuszczam sobie prowadzenie tego kalendarza dni plodnych za duzo mnie to kosztuje hehe zaznaxzac bede tylko kiedy brac luteine musze tak zrobic by przyszla o czasie jednak puregon to cala moja nadzieja.oczywiscie ovarin bede brac dalej.
-
Ja na razie nie widzę perspektyw na drugie... ciężko nam się z narzeczonym ostatnio dogadać... bardziej się czuję jakby wisiało widmo rozstania niż starania tak bym chciała aby było dobrze i moglibyśmy się starać... ech...
-
Adele27 wrote:Majamia
Zle napisalam. Wchodzisz na wykres/dzien który chcesz wyznaczyć jako owulke i na dole masz wyznaczanie owulacji klikasz zmiensyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
magdis dziekuje :* Liczylam na to, ze jeszcze dwojka mi sie uda, choc wezme ile Bog da, juz mi wszystko jedno Marzy mi sie brzuszek, pamietam ze wprost uwielbialam byc w pierwszej ciazy. A jak bede sie zle czula w drugiej, to i tak nic to
Emi, wiem ze damy rade, Ty i ja Lekko nie jest, ale co tam. Trzeba dzialac.
Ja tez za granica, wiec rozumiem rozterki. Nawet jak czlowiek sam jest dorosly i odpowiedzialny, to jednak zawsze sie chce do mamy
Nie wiem jak Ty, ale mi to mierzenie temperatury ni du du nie idzie Nosz kurde wstaje o roznych dziwnych porach i albo zapomne, albo nie wiem, czy sie liczy. Rozrzut miedzy 5 rano a 12 w poludnie dzis, bo mnie migrena powalila.
Pewnie tez sikne na owu na wszelki, ale sie nie sugeruje Trzymam kciuki kochana.
majamia Ja tez mam mlodszego o 7 lat brata i pamietam, ze go lalam niemilosiernie A potem urosl, wtlukl mi raz a dobrze i juz hahaha
A teraz bym sie dala za dziada pokroic na kawaleczki. Upierdliwy jest, ale moj.
Poza tym moj Misiek ma juz prawie 14 lat i raczej nie bedzie sie z bobasami bil On kocha male dzieciaki, z wzajemnoscia zreszta. Dzieci becza na moj widok, jakas chyba brzydka ciotka jestem ale wyciagaja lapki do mlodego.
Adele, my tu kurcze stare w tym watku juz Trzeba sie zbierac powoli, nie? Odpocznij sobie i naladuj baterie :*
jangwa tulam Fajnie by bylo, jakby zawsze bylo rozowo. Zobaczysz, jak sie troche postaracie, to znowu bedzie super.
agulineczka dokladnie! I choc chlodno jeszcze, to juz prawie wiosne widac.
Emi12 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny