Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia wrote:Czarnaiwi
Fajnie byloby tak w pierwszym cyklu.
trzymam kciuki.
ja czekam na @. brzuch mnie już od soboty boli. niech się już ten cykl skończy, nowy cykl, nowe szanse
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Cześć dziewczyny, mam nadzieje, że mogę się dołączyć Staramy sie z mężem o rodzeństwo dla mojego dwulatka Póki co czekam i czekam, wczorajszy test negatywny ale to dopiero 10 dzien po owulacji, wiec mam cień nadziei Jutro mam zamiar znów się katować testem, a jak znów negatywny, to kolejny w piątek Czy któraś z Was miała to szczęście zajść w ciążę w pierwszym cyklu starań? Pozdrawiam!
-
Domis suplementuj męża i po ok 2 miesiącach będzie ok (wg mojego gina). Piszę tak bo mamy ten sam problem.
A co do syfków mi na początku ciąży wychodził 1 dziennie, taki duży. Po kilku dniach to już masakrycznie wyglądało jak się skumulowały
01.2017 - ciąża biochemiczna -
U mnie syfy zawsze zwiastowały okres Ja już się nie doszukuję objawów, nie zaznaczam, bo na ciążę i na @ takie same.
U mnie synek też w pierwszym cyklu, teraz zobaczymy. Ale wczoraj przeczytałam, że po zakończeniu kp czasem trzeba czekać nawet 6-12 miesięcy, żeby hormony wróciły do normy także tego...
Domis - może się uda, nie ma co się nastawiać. Musi być dobrze
Hej nowe dziewczyny!
-
nick nieaktualny
-
Hej syrenka. Mam podobne zdanie jak Nadia. Nie ma skoku temperatury.
Zaspalam na mierzenie temperatury... znowu do 2/3 zasnac nie moglam. co z tym organizmem sie dzieje...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyHej
sayuri mnie sie udało w 1 ciąże zajść w 1 cs
majamia ja Cię i tak podziwiam, że przy dwójce małych dzieci chce ci się jeszcze pilnować z mierzeniem tempki
agulineczka przerwa wręcz wskazana!
a u mnie przerwa w starankach, bo dopadła mnie infekcja, leczę się globulkami, ale to nawet dobrze- odpocznę od tego wszystkiego