Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja tak, abstynencja musi być, najlepiej przy każdym badaniu żeby była taka sama (tyle samo dni). To fajnie macie, że może zawieźć materiał, zawsze to łatwiej z oddaniem 😉 u nas niestety musi na miejscu w przychodni, w średnio komfortowych warunkach.
Iza współczuję...potem już nie spałaś?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMother moze z pol godz.przycielam komara. Ale strasznie zimno mi bylo i nie moglam się rozgrzac i usnac. A najlepsze bylo bo malutka ma w zwyczaju budzic sie punkt 6 rano. Jak sie obudzila wczesniej to dalam jesc, przewinelam i przekazalam mezowi a sama poszlam sciagac mleko. Mąż ją ululal, odłożył do lozeczka to ja chciałam szybciutko zjeść kawalek ciasta i napic sie wody i tez sie polozyc. Ide do sypialni, akurat 6 byla a ta juz znow nie spi 😢. Ciezkie ostatnio mam noce, dni tez.
-
Mi się usnęło z młodszą, wyszłam szybko z pokoju a starsza też śpi. Więc uf bo już miałam wyrzuty sumienia. Śpią obie a ja mam trochę ciszy. Chwilo trwaj😎
nadzieja_86, mother84, AdelaX, Paula_071, Emrica, calanthe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja idę dzisiaj po paczkę do Rossmana. Już się doczekać nie mogę 😂
A w piątek mam USG III trymestru i też już taaak czekamAdelaX, Ewi28, Paula_071, calanthe lubią tę wiadomość
-
aLunia III trymestru 😳 wow jak mi szybko te Wasze ciąże lecą 😉
Dzisiaj spotkałam pod paczkomatem sąsiadkę i mówiła, że w Lidlu nie stała w żadnej kolejce to idzie na spacer skoro mąż został z dzieckiem i myślał, że długo jej zejdzie w sklepie 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 15:53
AdelaX, aLunia, Paula_071, calanthe lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Emrica jak Twój nastrój? Macie już jakieś plany na fazę działania? Pozdrawiam 😘
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Jejku a wiecie, że u mnie nadal się nie rozkręciło... Wkurza mnie to 😒 kupiłam dziś w aptece "normalny" test jeszcze zrobię jutro rano jeśli nic w nocy nie ruszy, bo jutro wizyta, to chce wiedzieć co powiedzieć. "Naskarżę" na mój cykl, taki regularny miał być :p Do tego cycki mnie bolą od wczoraj niby jak przed okresem.. a tu nie widu nie słychu 🤷
nadzieja_86, Mamaxa lubią tę wiadomość
-
Hm. Wiera...jakby nie patrzeć mówiłaś, że ma być lany poniedziałek. Ja trzymam kciuki, może jest coś na rzeczy 😁✊✊ czekamy w takim razie na test i wieści z wizyty ,😉
Wiera lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Wiera 😘✊ dawaj znać rano.
Ermicka miło że się odezwałaś 🤗Emrica, Wiera lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Mother poniedziałek liczyłam z "nowego" cyklu, jak po Duphastonie miałam poprzednio, taki klasyczny termin bym miała we wtorek, a dwa dni spóźnienia już mi się zdarzało, więc w sumie może być jutro cd., zresztą w poniedziałek wydawało mi się, że już cos tam kapnęło 🤔 No nic, nie mogę narzekać na nudne cykle ostatnio 😆
Jutro dam znać 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 21:00
-
Wiera mmm nie lubię. Ale coś kojarzę, że ja też tak miałam raz po dupku. Męża w takich sytuacjach jeszcze wykorzystywałam i zawsze na następny dzień się rozkręcała. Choć oczywiście życzę jutro dwóch kresek ♥️ daj znać
Emrica może trochę odpoczniecie w tym czasie...
Jak ja trzymam za każdą z was kciuki. I co cykl wierzę, że się uda ✊Wiera, mother84, nadzieja_86, Emrica lubią tę wiadomość
-
aLunia wydłużał Ci się cykl po nim? I tak długo rozkręcał? U mnie poprzednio ładnie było, 28 dni książkowo, myślałam, że już tak zostanie 😅 Na dwie kreski średnio liczę szczerze mówiąc, myślę, że już by w pon coś wyszło. Męża dziś już nie mam siły, ale może jutro faktycznie wykorzystam jak coś 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 21:22