Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiera mi sie po dupku wydluzal cykl kilka dni i bez dupka okres mialam.27-28dni a po dupku jak odstawialam to kolo 30dni. A na rozkrecenie okresu najlepsze zrobienie testu. Wychodzi jedna kreska i bach zaraz okres. U mnie w grudniu mialo byc podobnie ale.. wyszly 2kreski 😂😂😂Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Wiera raz mi się zdarzyło już nie pamiętam ile dni ale max do tygodnia czasu.
Paula szczesciaro. Ja mimo karmienia po pierwszym dziecku 8 tygodni po porodzie a po drugim 7 🙄 -
nick nieaktualny
-
Wiera...🤬durna małpa musiała przyjść 😤 bądź silna i powodzenia w nowym cyklu 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Jejku dziewczynki jak ja mam dobrze. W koncu maly spi i mam troszke spokoju. Juz bym chciala byc u siebie. Siedzimy od czwartku u tesciowej w Sieradzu a ja w srode mam wizyte na 10:30 u gin oczywiscie w Zdunskiej. No i w czwratek na 16 mam pierwsze prenetalne. Nie wiedzi mi sie jezdzic Sieradz-Zdunska-Sieradz autobusem.
-
Dzień dobry 😊
A ja dziś "sikla sobie" a mój test mógłby być twarzą wizira 😂 a temp dla odmiany wzrosła.
Wietra ty przygonilas teraz czas na mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 10:02
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja ehhh no to jak już faktycznie ma być ta @ to niech i u Ciebie już przyjdzie. To czekanie jest najgorsze.
Iza dobre 😂 my na etapie sylab i głosek to mogę pomóc jak coś 😁
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
A wiecie że poziom nastroju jeszcze mi nie spadł 😊 o dziwo mimo nawet że wiedziałam czego się spodziewać to ta biel testu zawsze jakoś smuciła.
A dziś jakoś no nie wiem... Jakiś luzik 🤷♀️ z cierpliwości czekam na @ i dziś mam tele poradę z gin przepisze mi tabletki
Wczoraj to ja miałam dzień bóle porodowe miałam 😁 od popołudnia ból bolała co kilka minut na przemian i ciągnął w dół tak o matko 😂
Iza za długo w domu pewnie dlatego naprostsze rzeczy stają się wyzwaniem 😉
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ja musiałam sprawdzić czy krowa mieszka w oborze 😂😂😂😂
Dzisiaj musieliśmy zrobić krzyżówkę plus zadania z matematyki. Szkoda tylko że młodsza nam wszystko wyrywa 😣
Nadzieja bo to jest właśnie to, że zawsze jest ta nadzieja... Ja zawsze do końca wierzyłam dopóki mnie nie zalało konkretnie... -
aLunia wrote:Ja musiałam sprawdzić czy krowa mieszka w oborze 😂😂😂😂
aLunia lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMother wujek Google mnie ratuje jak czegos nie wiem.
Wlasnie wyczytalam ze mieszkam na terenie gdzie jest najwieksza w Polsce zachorowalnosc na korona. Super, nie ma co. A to wszystko wina bezmyślnych lekarzy. Pisac az sie nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 13:11
-
Iza, coraz wiecej jest przypadkow ze wlasnie pracownicy sluzby zdrowia roznosza wirusa ... nie wiem kiedy to calkiem minie. Dzis maja juz czesc zakazow poluzowac, ciekawe co to bedzie.
Mam do Was pytanie, czy ktos z Was ma w domu zwierzatko ? Psa, kota, chomika, wszystko jedno. Coraz czesciej myslimy zeby corce sprawic jakiegos przyjaciela. Rodzenstwa raczej sie szybko nie doczeka wiec chociaz o jakims futrzaku myslalam. Taka samotna jest a kocha zwierzeta i jestem ciekawa jak to jest u Was. Czy dzieci sa delikatne, zainteresowane itp. Wiem, ze czesc obowiazkow bedzie dla nas rodzicow ale mi to nie przeszkadza. Myslalam o stworzeniu klatkowym 😛 -
Wiera przykro mi ☹️♥️
Mysza mój syn też kocha zwierzęta. Mieliśmy pierwsze zwierzątko królika żył 4 lata. Bardzo przeżywaliśmy jego stratę bo się z nim związaliśmy żył właściwie u nas na wolności. Kical po całym domu spał na dywanie itp 😉 szkód narobił jak to królik one lubię podgryzać wszystko 😛 ale nie wyobrażalam sobie żeby był zamknięty ciągle w klatce.
Teraz mamy kota 😻❤️ gdzie ja nie lubię kotów ale mąż się nie zgodził na psa 😛 jestem w nim zakochana 🥰 kupilismy rasowego Brytyjczyka z tego względu że są one łagodne i idealne dla dzieci tylko rosną spore przynajmniej samce nasz ma już 6kg 😓
Kot ciągle jest prawie przy nas. Jak syn się bawi czy buduje klocki to kot leży obok niego ☺️
Teraz za to przy łóżeczku lubi leżeć tam gdzie maluszek. Syn się ciągle z nim tuli a kot nawet się nie sprzeciwia heh wszystko można z nim robić. Taki misio
Chomik hmmm ja nie chciałam bo to małe takie nie przytulisz na ręce za bardzo nie weźmiesz itp no i pożyje z rok może dwaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 13:46
calanthe, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Mysza to polecam swinke morską. One sa towarzyskie, lubia byc glaskane. Chomika odrazam bo to sie nie da lubic, spi w dzien w nocy chrobocze. Kroliczek tez fajny ale nawet te miniaturki rosna jakies duze. Swinka morska krotkowlosa to fajny pomysl. Mialam jako dziecko. Naprawde super sie ze mna bawila.
calanthe lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt