Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się. Siedzę właśnie w poczekalni u ginki.. Zaraz będzie hsg, bleehh... Boję się i wzięłam 2x ibuprom żeby trochę mniej czuć ból. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze poszło, no i wynik żeby pozytywny.
Zgredek... Ściskam, trzymaj się cieplutko.JennyXS lubi tę wiadomość
-
Zgredek - tulę, strasznie mi przykro Mam nadzieję, że szybko zajdziesz w upragnioną ciążę!
Melduję @. Porąbane mam te cykle po zakończeniu karmienia. Myślałam, że po ostatnim będzie już lepiej, ale znowu fl 10 dni. A taki fajny dzień był Zaczekam jeszcze jeden cykl, jak się nie uda to robię badania hormonów i do ginki.
-
jestem juz.. szok.. nic a nic nie bolało, jajowody drożne. A ja tak sie bałam. dwa lata temu tez miałam hsg, ale wtedy to prawie pogryzłam pielegniarke, która trzymała mnie za kolana, żebym doktorka nie skopała. nawet nie tyle z bólu, ile mega nieprzyjemne uczucie. Ale juz... po wszystkim i mogę wznowic starania.. Wiosno przybywaj, witaj..!!!
santoocha, Zgredek 12, jangwa_maua, magdis, JennyXS, Wredotka lubią tę wiadomość
-
Hej
Chabasse super wieści
Jangwa oby sie cos tam poprzesuwalo i zeby udalo sie tafic w plodne
Wredotka kciuki za kolejny cykl
U mnie znow owulka jakos późno... W najgorszym wypadku byla wczoraj w 16dc... Fuck. A juz sie cieszylam jak ost cykl trwal 27 dni tak jak zawsze miałam a teraz znow z 31 bedzie pewnie. No i jesli wczoraj owulka to mie trafiliśmy z mężemWredotka lubi tę wiadomość
-
Hej. Po wizycie wszystko ok. Wszystko sie oczyściło i nie ma śladu po poronieniu... ten cykl raczej bezowulacyjny bo lekarz nie widział pęcherzyków ale mówił, żeby nie przerywać starań. Zapisał mi Duphaston 2x1 jeśli test wyjdzie pozytywny.
chabasse, Wredotka lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Zgredek trzymaj się i powodzenia,aby następnym razem zakończyło się szczęśliwie
Chabasse super, że jesteś już po badaniu, teraz możesz się skupić na staraniach, jajowody drożne więc trzeba działać
Wredotka przykro mi z powodu @ Myślałam, że może chociaż u Ciebie zakończy się zieloną kropeczką.
U mnie cykle nieregularne po porodzie. Obecnie 3 dzień czwartego cyklu starań o drugiego maluszka.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
chabasse - super wieści Powodzenia w tym cyklu!
Adele - może fl się skróci? Robiłaś testy?
Zgredek - słyszałam, ze często po poronieniu organizm szybko "zaskakuje" z kolejną ciążą więc z całego serca Ci tego życzę
agulineczka - u mnie akurat stuknęło 6 miesięcy po kp, mam nadzieję, że hormony wyjdą na prostą Ja w sumie też zaczynam czwarty cs, 2 dc także będziemy podobnie testować! O ile znowu @ mnie nie wyprzedzi Powodzenia dla Ciebie! Widzę, że trochę nas też jest z takim roczniakami i trochę ponad.
Dziewczyny, przypomnijcie, kiedy najlepiej badać progesteron i prolaktynę? Prolaktyna 7-8 dpo?