Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat super hobby
A u mnie w 25 dc w końcu test owu pozytywny, ale temp jakoś bez szału na razie.
Ja jakoś ostatnio pić nie mogę. W piątek miałam alkoholowe nastawienie a po jednym browarku jakoś mnie zemdliło i ochota odeszła. Już drugi raz tak mam. Chyba organizm już się broni
01.2017 - ciąża biochemiczna -
JennyXS wrote:Majamia mówisz że chcesz święta lub sylwestra spędzić na porodówce?
Nie lubie tego termometru! To na pewno jego wina! Temp zamiast odbijac do gory, obniza sie... ehm...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Heh dziewuchy. Melduje @... 14cs czas zaczac. Ale nawet mnie to nie ruszylo. Chyba juz przywyklam. Przeszlam juz chyba wszystkie fazy staran.. Zaczynając na luzie poprzez cisienie placz i nerwy i kończąc na bedzie kiedy bedzie. Moze po roku tak to juz wygląda..
Tym zalamujacym sie moge tylko poradzić ze to nic nie daje. Wręcz przeciwnie moze wiele zniszczyć. Najlepiej to objąć sobie jakis nowy cel a starania niech będą ale nie priorytetem. Uczę sie tak robic i powoli mi wychodzi. Z mężem sobie daliśmy jeszcze pare miesięcy prób na spokojnie i później cos zadzialamy z lekarzami itp
Poza tym zaczelam remont w pokoju syna wymieniam.doslownie wszystko uwielbiam to wiec mam ręce pelne roboty i burdel w całym domu -
Poza tym od miesiąca faszeruje męża salfazinem i aminokwasami plodnosci (l-karnityna itp) wiec z racji tego ze plemniory dojrzewają 3 miesiące to poczekam na te nowe silne i szybkie jeszcze 2
-
Adele nie ma jak remont. Cos nowego, calkiem innego poprawia humor. Ja chyba ide po farby do wlosow dzisiaj Jakies niebieskie, zielone, fiolety A co tam, zaszaleje raz.
13dpo, siknelam. Bialo. Czekam na @ :)U mnie bedzie 32cs. Tez juz przeszlam wszystkie fazy, ale ciezko odpuscic, bo jestem uparta jak osiol60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Majamia no to faktycznie przydałoby się teraz w okolicy Bożego Narodzenia:)
Adele masz rację. Najlepiej się czymś zająć. U mnie też dużo tego. Muszę po pierwsze iść do dentysty i wyrwać 8 która czeka już od dawna. Później muszę zająć się swoim brzuchem a dokładnie mięśniami prostymi które chyba się rozeszły po ciąży. Trzeba odwiedzić fizjoterapeute aby pokazał jak ćwiczyć.
No i remont. Tylko nas czeka duuuzy bo całego domu. Ale od czegoś trzeba zacząć
a no i może skończę pisać magisterkę która miałam skończyć przed porodem.
Jangwa wszystko się ułoży. Daj partnerowi trochę czasu.
-
Dziewczyny czym wywołać @???
U mnie dzis 30 dzien cyklu gdzie zawsze mam 28 dniowe, ostatni miesiąc zakonczyl sie ciąża biochemiczna wiec licze sie z tym, ze cos sie przesunelo, ale nie chce juz dluzej czekac tylko zaczac nowy cykl który wymarze mi z pamięci poprzedni cykl...
W ciazy mie jestem bo choc temperatura wysoko to 27.02 byłam u gina i nie widzial ovu wiec zludzen brak no i nie ma sensu na robienie testu...😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba nic nie zmienię. Mąż bierze od miesiąca salfazin i l-karnitynę no i witaminy już długo więc chyba poczekam z 2 miechy na jakieś efekty. A ja to co zawsze witaminy i kwas
-
Luce taaa, bialutko I nie mierze juz temp od nastepnego cyklu, bo mi sie najnormalniej w swiecie nie chce. Jak patrze na moj wykres, to mnie mdli jak od windy - gora, dol, gora, dol
Powodzenia dziewczyny, dolacze za kilka dni, czekam na @ do srody jakos60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. U mnie nadal cisza... temp troche spadła ale w sumie to i tak wysoko więc nie wiem co się dzieje
Poczekam jeszcze z dwa dni bo nie chce się znów rozczarować i sikne na test.
Ale w ciązy nie jestem.... sugeruje się brakiem objawów czy bolących piersi no i tym co powiedział lekarz, że nie było ovu.
Nie dość, że poprzedni cykl do dupy to jeszcze teraz takie cyrki
Ale może nie ma tego złego bo zaczęliśmy rozważać wyjazd do Angli do pracy na rok, dwa więc pewnie odłożymy starania...😇😁😇😇😁 -
Taaa?? A widzialyscie moj wykres? Madrale no
36,5 a potem siup w gore
37 i SRRRUUU!
36,4 dzisiaj, ponizej kreski.
A mierze naboznie o tej samej godzinie juz 10 dni. Szalu nie ma.
Zgredek, ja Ci juz mowie, kochana, ze jak tu przyjedziesz na rok, dwa, to zostaniesz na stale Moj maz tak pojechal na 3-6 miesiecy. I tak juz tu siedzimy 8-9 lat60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning