Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Luci, Jangwa powodzenia w kolejnym cyklu.
Foto_Anna witamy i również trzymam kciuki.
U mnie 13dc, owulacji póki co na pewno nie było. Jedynie śluz płodny się pojawił i tyle.
Miłego weekendu dziewczyny!Foto_Anna lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka ja mam nawet z tym problem,więc uszy do góry,owulka na pewno będzie,tylko czasami zachodzi intensywnie,że wszystko boli,a czasami ukrywa się i nawet nie wiadomo kiedy...ja spasowałam z pomiarami dwa cykle temu aby się nie denerwować,staram się słuchać mojego ciała...powodzenia
-
Taki sam lifting jak u Ciebie Aniu, laparoskopia. Jajniki mi beda nakluwac, bo wymyslili pcos. Po 2,5 roku jedynie
Ja juz mialam takie okresy, gdzie sie ekscytowalam, bo dostalam Clo, to teraz juz bede w ciazy. Pozniej hsg, cos tam bylo nie tak, przepchali, udroznili, nowa nadzieja. Teraz czekam na operacje i znowu sie pewnie bede ekscytowac. Tylko nie wiem kiedy mi zrobia, w grudniu mowili, ze do 6 miesiecy. I tak siedze i czekam sobie A siwy wlos sie skrzy i pierwsze zmarszczki widacFoto_Anna lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
magdis A ja mam tzw. I-Want-Line miedzy brwiami. Jak jestesmy w towarzystwie a ja sie lekko zmarszcze, to moi chlopcy, mali i duzi, od razu wiedza, ze bedzie ochrzan hahaha
Foto_Anna lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
A ja nie wytrzymalam i siknelam 11 dpo. Oczywiscie negatywny, a jakze. I moze powtorze w niedziele rano, bo jestem uparta i mam milion testow pod reka, ale raczej spokojnie juz czekam na @ w przyszlym tygodniu. To plamienie 5-6 dpo to jakas sciema byla, zebym nie mogla raz spokojnie usiedziec na zadku
Winko wiec, dziewoje, winko ^^
Milego weekendu.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
A tak w ogole, to uzywam sobie od dzisiaj notatek pod wykresem do sledzenia rozwoju potencjalnych pisklakow Kupilam sobie inkubatorek taki malusienki i jajeczka miniaturowych kurek na ebayu Ktos mi w zeszlym roku podrzucil takiego pisklaka okolo tygodniowego i wyhodowalam sobie kurke Siedzi mi w ogrodku w srodku stolicy i ma cale pol kilo wagi haha
Chcialam jej dokupic dwie towarzyszki i narzeczonego, ale to bardzi rzadki gatunek, najblizszy hodowca 160 km
Potrzebuje jakiegos nowego hobby, zeby zajac czyms glowe.
No i nie ma nic bardziej odstresowujacego od bandy pisklakowFoto_Anna lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Kat83 wrote:A tak w ogole, to uzywam sobie od dzisiaj notatek pod wykresem do sledzenia rozwoju potencjalnych pisklakow Kupilam sobie inkubatorek taki malusienki i jajeczka miniaturowych kurek na ebayu Ktos mi w zeszlym roku podrzucil takiego pisklaka okolo tygodniowego i wyhodowalam sobie kurke Siedzi mi w ogrodku w srodku stolicy i ma cale pol kilo wagi haha
Chcialam jej dokupic dwie towarzyszki i narzeczonego, ale to bardzi rzadki gatunek, najblizszy hodowca 160 km
Potrzebuje jakiegos nowego hobby, zeby zajac czyms glowe.
No i nie ma nic bardziej odstresowujacego od bandy pisklakow
Kat,
padam ze śmiechu po Twoich postach! Początkowo myślałam w połowie tekstu, że owe pisklaki to Twoje przyszłe....dzieci ! -
Oj jak ja bym się z chęcią napiła... jakoś mam strasznego doła. To już wszystko mnie strasznie przytłacza i jestem już zmęczona wszystkim. Gdyby nie córcia to już w ogóle kiepsko by ze mną było, a tak to jeszcze ona sprawia,że mam ochotę się uśmiechać.
-
Anna wiesz, tak mnie dzisiaj jajnik naiwania, ze tez sie czuje, jakbym jajka znosila. Takie jak ta moja miniaturka ostatnio, wieksze od swojej glowy. Zadek do szycia haha
jangwa nie poddawaj sie czarnym myslom, hormony nam buzuja czasem. Bywa ze normalnie fizycznie czuje wnerwa i wiem, ze to nie ja, tylko ten czas i juz. I ja wiem, ze do dupy takie pocieszenie, jak Ci zle Ale serio, przyjdzie lepszy dzien. Tulam ^^
majamia no ba, chetnie. Choc jak chcialam dzisiaj sie uraczyc swoim winkiem, wlasnej roboty... No wlasnie chyba za szybko je butelkowalam, bo jak otworzylam pierwsza butelke z brzegu... a duplo..... a zaszumialo... i teraz mam cala jadalnie do sprzatania i caly dom pachnie winkiem
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Kat - oparami sie uraczysz hihi
Ciekawa jestem jak dlugi ten przeklety cykl bedzie... ciezko cokolwiek wyliczyc, temp cos nie odbija, a juz grudniowe dzieciatka sie robia...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Za mnie też wypijcie, bo mam postanowienie, że przez post nie piję! Dziś znajomi się śmiali, że pewnie sobie w domu odlewam na picie popostne
Jangwa - dobrze będzie choć też mam czasem czarne myśli. I z chłopem sobie ustal co i jak )
Kat - haha! Na jaja hodujesz?
U mnie też ostatnio pod górkę, ZUS się znowu do firmy doczepił, czeka mnie więc kserowania pół nocy i zapierniczania do ZUSu z papierami, a potem czekanie na nie wiadomo jaką decyzję. Uwielbiam ten twór