Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedziałam mu,że jak boi się ciąży to są gumki albo nie musi w środku dochodzić. Jak to facet, za bardzo nie chce poruszać tego tematu,bo to jednak trochę krępujace. Przykra to była rozmowa,bo i ja źle się poczułam. Twierdzi,że to niby nie moja wina,a potem powiedział kilka słów,że odechcialo mi się seksu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 14:43
-
jangwa ja juz mojemu nie mowie kiedy mam owu, bo sie chlopak stresuje Przez pierwsze pol roku "robienie dzidziusia" bylo sexi, dwa lata pozniej juz nie jest. To jak obowiazek i mi tez sie juz nie chce. No ale nie moglabym chyba w nocy spac, gdybym tak swiadomie przegapila szanse.
W tym cyklu np bylo tylko jedno serducho, bo praca, bo zmeczeni, bo sie nie chce. Tak dla swietego spokoju puknelam meza i tyle. Dluzej niz 3 dni przed i po owu nawet na wykresie nie zaznaczam.
Psycho mi sie wlaczylo dzisiaj Poryczalam sie w pracy bo w pierwszej godzinie obslugiwalam trzy babeczki w ciazy. Co za dzien, ja pitole Podly nastroj nie wrozy dobrze mojemu sikaniu weekendowemu.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
A gdzies do tygodnia. Nigdy nie wiem dokladnie, bo mam rozrzut 26-31 dni. No ale powiedzmy, ze za tydzien 15-go Ale w niedziele bedzie 13 dpo, wiec chocby bladzioch moglby wyjsc... W koncu, no! Owu mialam wczesnie.
No i to plamionko 5-6 dpo. Tempka sie wahala dziwnie. Objawow zero, ale nawet jakbym rzygala jak kot i bolaly mnie cycki, to nie uwierze juz.
Zreszta, bladziocha tez mialam juz raz, kilka miesiecy temu, tylko test byl lipny.
Tak sobie mysle, ze po takim czasie juz mi sie kurna nalezy
Trzymam kciuki kochanie Komus sie w koncu trafi.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
jangwa_maua wrote:I tak właśnie robię....
I bardzo dobrze! Niech poczuje, że idzie w odstawkę, nie powinny się liczyć tylko jego potrzeby, ale i Twoje, nie ma porozumienia....to i nie ma zbliżenia.
Nie rozumie i nie podziela Twojego pragnienia (w tej chwili, ale to może się zmienić) o drugie dziecko, czyli odrzuca po części Ciebie, odrzuć i jego.
Zatęskni, przemyśli, wyposzczony będzie inaczej może myślał... Trzymam kciuki nieustannie, by Wasze dziecko miało kiedyś upragnione przez Was OBOJE rodzeństwo
Faceta jak komputer...trzeba czasem zrestartować
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczęta, staraczki o drugie maleństwo w domu
Czy mogę dołączyć?
Moje pierwsze "maleństwo" ma już 12 lat. Zaszłam w ciążę jako nieopierzona studentka z niewłaściwym facetem.
Teraz, z miłością mojego życia, świadomie, staramy się już 3 rok o powiększenie rodziny.
Bez powodzenia.
Ale jestem tydzien po laparo, jakże jestem pozytywnie nastawiona teraz na sukces - czuję się po laparo zliftingowana niczym 16-latka!
Mam nadzieję, że 2017 będzie naszym rokiem dziewczyny!JennyXS lubi tę wiadomość
-
Majamia właśnie nie nakręcam się. Wiem.ze to skutkuje odwrotnym rezultatem. Mam jedno dziecko i bardzo się z tego cieszę. Będę karmić ile będzie dane. Chyba więcej nie schudne bo o to głównie chodziło przy zaprzestaniu kp. Już wiem że dzieci nie będą rok po roku i wcale się tym nie przejmuję. Wiadomo że chce- jak każda tutaj ale nie za wszelką cenę i nie z taką spina jak przy pierwszym.
Też karmie syna gdy tego chce.
Sam powrót @ nic nie znaczy. Tak jak piszesz owulacja może przyjść później. Dlatego tak czekam na @ żeby od czegoś zacząć. Ale nie płacze po nocach z tego powodu. Kocham się z mężem gdy oboje tego chcemy i mamy możliwość. Bo niestety nasz syn czasami nie daje takiej możliwości:)
Wierzę że przyjdzie mi być w ciąży gdy będzie na to czas.Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Adele to tak jak u mnie Ale ja albo mam wszystkie mozliwe objawy albo wcale nic.
Ha! Dzis odkrylam u siebie nowy objaw (ponoc) pcos. Chicken brainnnn Normalnie nie moglam sobie przypomniec ile to 7x7... I tak kombinowalam dobrych kilka minut. Koncentracji zero. Pamiec jak zlota rybka. I tak caly dzien
Foto_Anna witamy, rozgosc sie
Jestem w podobnej sytuacji. Jedno dziecie prawie 14 lat, trzeci rok staran o drugie. Czekam na lifting ^^Foto_Anna lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Kat83 wrote:Adele to tak jak u mnie Ale ja albo mam wszystkie mozliwe objawy albo wcale nic.
(...)
Foto_Anna witamy, rozgosc sie
Jestem w podobnej sytuacji. Jedno dziecie prawie 14 lat, trzeci rok staran o drugie. Czekam na lifting ^^
No to prawie identyczny życiorys- nie ma więc innej możliwości - razem zaciążymy wkróce i nasi nastolatkowie nie będą już jedynakami -
Luccecita wrote:
Foto_Anna witamy :* a co ci wyszło na laparoskopii ? była niedrożność czy coś ?
Okazało się, że lewy jajowód drożny, ale drugi był "wydęty" i dopiero po kilku próbach udało się go udrożnić. Oprócz tego był jakoś zrost, który przecięto i skoagulowano.
Teraz to już tylko jak mąż się o mnie otrze, będę w ciąży
Tak się nastawiłam, ale jak wyjdzie- zobaczymy w następnym odcinku (cyklu.)
A Ty? Jaki lifting planujesz?