Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Maciejkowa
Ja mierzę podróbą rtęciowego Miałam nabyć taki typowo owulacyjny, ale z tym wykresy wychodzą ok, z resztą nie wiem czy dalej będę mierzyć po tym cyklu. Stresuje mnie to. Może sobie zrobię jakąś przerwę. Mierzyłam w sumie tylko by sprawdzić czy cykle wyglądają ok i raczej tak jest. Zbadałam prolaktynę i tarczycę, wyniki dobre. Także nic tylko zachodzić
Kat - kciuki, że to jednak zagnieżdżenie!
Adele - mocno trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 23:22
-
Jenny, u mnie akurat było tak że @ przyszła 8 miesięcy po porodzie i jak już się pojawiła to była regularnie i normalnie tak jak wcześniej, pomimo że piersią karmiłam 2 lata. Ale wiem że z tym bywa naprawdę różnie, na pewno nie masz się czym martwić, daj organizmowi jeszcze troszkę czasu i na pewno wszystko wróci na właściwe tory
-
hej hej,
w pracy panowie się sprawdzili i moje biurko przystaja już spora ilość tulipanów
ciekawe co mąż wymyśli ...
czekam kiedy owu się zacznie, wg mnie w piątek... testy póki co cały czas negatywne, cały czas testowa krecha tak samo (słabo) widoczna
JennyXS pierwszą @ po porodzie dostałam po 4 miesiącach- cykl trwał 42 dni kolejny 40 , nastepny 30 i już zostało regularnie (wtedy też karmiłam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 11:50
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
nick nieaktualny
-
A czy ta pierwsza @ była obfita? Bo właśnie nie wiem co mam myśleć czy to plamienie to była @ czy dopiero przyjdzie
I myślę czy to plamienie może czymś innym jest spowodowane, np jakąś torbielą czy cośWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 12:21
-
Jenny u mnie nie było żadnych plamień tylko normalna @ po 9 m-cach od porodu przy kp.Przed @ pobolewały mnie jajniki, ale jakos nie dało mi to do zrozumienia , że może się miesiaczka pojawic. Po 31 dniach kolejna @, później cykl 35 dniowy i ostatni 29 dni. ZObaczymy jak teraz, choć wołałabym się nie przekonać i nie mieć znowu przez kolejne minimum 9 m-cySynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
JennyXS wrote:A czy ta pierwsza @ była obfita? Bo właśnie nie wiem co mam myśleć czy to plamienie to była @ czy dopiero przyjdzie
I myślę czy to plamienie może czymś innym jest spowodowane, np jakąś torbielą czy coś
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Hello. U mnie w 12dpo test negatywny. Dziś 13dpo. 37dc. Jutro niby okres. Okresowo się nie czuje tylko cynku bolą. Głowa od 2 dni. I przeziębienie e dniowe mija. Kurcze niby wszystko ok. Monitoring i testy potwierdziły owu. Ładnie rósł pęcherzyk. Pękł.
Na dobitke piekarnik dziś mój facet zepsuł i córka pale ze szkoły przyniosła bo jest tak roztrzepana ze jak na dzwonku nie zapisze co zadane do domu to później nie pamięta. Echo wiec czekam aż te gołąbki z zepsutego piekarnika zrobią się w garnku. I drink juz mam wyrzuty ze o tej porze zaczęliśmy.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Jenny - ja mialam takie plamienia po obu ciazach. Dwa dni plamienia i nic. Bylo to jako 4mce po porodzie. A okres wracal rok po porodzie i teraz niecale 10mcy po porodzie. Karmiac piersia niestety nie latwo zajsc. Albo wndruga strone - wpadnie sie nie woadomo kiedy.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
u mnie po porodzie pierwsza i kolejne @ wyglądały normalnie, jak zawsze.
Existenz, myślałam ostatnio co tam u Ciebie, szkoda że negatyw coś dawno nikt nam się tu ciążą nie pochwalił. Ja w ostatnim cyklu też ładna owu, o czasie, śluzik, serduszka kiedy trzeba i figa z makiem...