Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Kat
jak mierzysz o różnych godzinach, w dodatku jakimś rtęciowym dziadem to wykres jest po prostu niemiarodajny. nastaw se budzik i mierz o jednej porze
co do plamień to są 2 opcje:
optymistyczna: zagnieżdżenie
pesymistyczna: cykl bezowulacyjny/torbiel
magdis
powodzenia w nowym cyklu :*
co do alkoholu to ja się chyba już do AA kwalifikuje w tygodniu nie piję, bo o 6 wyjeżdzam do pracy,ale w weekend sobie nie żałuje :]http://emoty.blox.pl/resource/drunk.gif -
ok namówiłyście mnie-zamówiłam alkoholowy termometr.
u mnie mierzenie średnio idzie, raz wstaję o 6 ,następnego dnia o 4 syn się budzi i wstaję do niego więc o 6 mierzenie wtedy nie ma sensu...
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Dzis zaspalam z mierzeniem. I jak poprzedni termometr pokazywal zawsze wyzsza gemp, to ten nie. Chyba o du** roztrzas bedzie ten termometr i te mietzrnie w tym cyklu...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyo alkoholowym termometrze jeszcze nie słyszałam czarnaiwi
ja mam taki: http://www.kardioline.com/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=306&Itemid=193&lang=pl
i jeszcze nigdy mnie nie oszukał, ale mierzę zawsze 5- 5.30, w weekendy nastawiam budzik i spię dalej -
No ja mam z rossmanna wlasnie. Ale microlife jak sie spoznialam z mierzeniem, to zawyzal temp. Ewidentnie byl skok temp bo o innej porze mierzony. A tu dzis sposnienie (dwa budziki przespalam!) - a temp podobna do poprzednich dni.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
Luce ja juz taka pesymistka jestem, ze sie sklaniam w strone bezowulacyjnego Moze po tym ostatnim Clo OCZYWISCIE bez monitorowania probowalam zrzucic 10 jajec naraz i teraz mi tam dziaduja. Tak, mierze rteciowym dziadem, bo mam jeszcze dwa inne elektroniczne, ale sa do D. Kazdy co innego pokazuje, nawet jak mierze trzy razy pod rzad
Dzisiaj temp wrocila do normy, siedzi na tym samym poziomie co 4 dni po niby owu. Aktualnie mierze o 5 rano juz kilka dni, i chyba trzeba bedzie budzik nastawiac juz tak do konca, aj waj.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Luci ja mam dokładnie taki sam termometr jak Ty i tez mi się swietnie sprawdza. Wiadomo, ze przed pierwsza ciaza mierzenie miało większy sens, ale nawet teraz budzac sie w nocy do Małego raczej nie mam jakiś dziwactw. Wcześniej miałam jakieś 2 inne termometry, w tym właśnire jeden z rossmanna, ale coś im nie ufałam. Z tego kardioline rozowego jestem zadowolona, wiec rowniez polecamSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
taki zamówiłam Termometr Geratherm Basal Owulacyjny Bezrtęciowy
https://s5emagst.akamaized.net/products/3822/3821874/images/res_9d73909786239046d2501702144e0bf9_450x450_6h26.jpg
mierzę w pochwieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 10:09
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
nick nieaktualny
-
Ja mierze w ustach i jest ok wg mnie
Luci a moge udostępnić w sumie jakos przestaje sie łudzić, ze sie w końcu uda. Daliśmy sobie z mężem czas jakos do polowy roku. Jak sie nie uda to juz idziemy na badania nasienia itp -
nick nieaktualny