Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję..
Właśnie zrobiłam test owu.. I wyszedł pozytyw, więc wieczorkiem zmolestuje małza.. jest tylko mały problem.. Trochę się dzisiaj poprztykalismy hmm. No może na zgodę będzie taki gest hehe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 18:16
-
JennyXS wrote:Kati też bardzo lubię karmić. Nawet jak czasem mnie ugryzie:)
Nadal czekam na @. Myślałam że dziś już będzie bo nawet lekko mnie bolał brzuch i plamienie ciut większe. Poszłam nawet na basen z mężem i synkiem pierwszy raz był i to raj dla niego
no właśnie, napiszcie jakich termometrów używacie, ja mam z microlife (nawet dwa:P) ale nie wiem, zmierze temp i jest dajmy na to 36,7 zmierzę drugim po kilku sekundach i mi pokazuje 36,5 moim zdaniem to duża rozbieżność,zdarza się też,że ten sam zmierzy mi np 36,55 a za kilka sekund pokazuje 36, 7 , i weź się potem dziw, że wykres jakiś dziwny:(
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Dziewczyny help, bo zglupialam Owu mialam potwierdzona temperatura, sluzem i testem. Wykres ladny, tempki niezle. Wczoraj temp skoczyla w gore odrobine, dzisiaj nagle pol stopnia w dol, ponizej kreski na wykresie i OF mi wywalil cala kreske owulacyjna
Poza tym plamie od dwoch dni (5-6 dpo) na brazowawo. Moze byc od Clo lub luteiny? Juz nic nie wiem, organizm mi sie zbuntowal Infekcji zadnej nie podejrzewam. Rok temu mialam w dwoch cyklach plamienia takie, ale pozniej, bo ok 23-24 dc.
Jakies pomysly?...60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
czarnaiwi, powiem Ci szczerze że ja przerobiłam już parę termometrów elektronicznych i byłam tak sfrustrowana że każdy pokazywał co innego (a nawet ten sam termometr co 5 minut zupełnie co innego), że po prostu mierzę zwykłym rtęciowym. Dla mnie jest najlepszy.
Kat, nie mam pojęcia co to może być. Mi w takich przypadkach pierwsze co przychodzi do głowy to implantacja ale ja jestem nawiedzona na tym punkcie więc mnie nie słuchaj
-
Oj tak - termometr ten sam potrafi raz po raz inna temp pokazac. Ale w zaleznosci, gdzie sie mierzy, to kazde odchylenie koldry, zmiana pozycji, otwarcie ust - wszystko na wynik wpływa. Dlatego mowi sie o tych kilku godzinach snu. Termometru pod reka, czegos do zalisania wyniku.
Ja mam dwa termkmetry. Jeden Microlife, ale bateria ta samabod hmm... 6/7lat. Zamiast nowa baterie, kupilam termometr w Rossmannie - zeby byly dwie cyfry po przecinku. Jakos bardziej te tempeartury mi odpowiadaja, bo bardziej sa zblizone. W poprzednim mega rozbieznksc byla i wykres skakal jak oszalaly. No, ale poczatek to dopiero z mierzeniem w tym cyklu. Zobaczymy za kilka tygodni.
Kat, zignoruj temperature nie wiem co moze wplywac na plemienia - ale jak i sluz i test pokazl owu, to wywal niepotrzebna temperaturę.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Kat plamienie też jak magdis kojarzy mi się z implantacyjnym:) i tak jak majamia wyrzucilabym ta temperaturę.
Czarnaiwi ja narazie jeszcze nie mierze ale mam termometr z kardioline taki różowy z gietka końcówka. Z dwoma miejscami po przecinku. Byłam bardzo zadowolona. No tylko że ja mierzyłam w pochwie. -
a ja melduję @ jedyny plus taki że ten cykl w końcu wyglądał normalnie, myślę że dzięki ovarinowi i może też trochę zmiana diety i więcej ruchu. Teraz jak pójdę do gin to będę go męczyć o ten mój śpikowaty śluz, który może być od nadżerki albo może jakaś infekcja nie dająca żadnych dodatkowych objawów... Nie wiem. Najchętniej zbadałbym sobie wymaz z pochwy żeby zobaczyć czy czegoś tam nie ma i może tą nadżerkę podleczyć...
Kat, widzę że temp była zmierzona o tej porze co zwykle, więc jeśli dzień wcześniej np. nie zalałaś się w trupa, normalnie przespałaś noc i nie miało miejsca nic co by mogło zakłócić ten pomiar to go nie ignoruj. Jak spojrzałam na Twój wykres to zaraz zobaczyłam zagnieżdżenie. Tydzień po owu taki spadek i do tego plamienie... Ale jak już pisałam nie słuchaj mnie bo ja ciągle widzę ciążę u siebie i u innych..
-
Wrzucilam ignora na ta temperature dzisiaj Mierze rteciowym, bo mam dwa elektroniczne i sa do dupy
W zagniezdzenie nie wierze jeszcze, bo to moj 31 cykl, takze nie spodziewam sie cudow. A jesli sie myle, to stawiam flaszke Tym, co beda mogly. Jak juz sie pozbieram z podlogi, bo pewnie zemdleje.
magdis nie lubie @ ale avatarek widze nowy Cute.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Magdis przykro mi z powodu @, ale tak jak napisalas dobrze, ze cykl normalny w koncu.
Kat oby to byla implantacja! Oczywiscie nie ma co sie nastawiac, ale zycze Ci, zebys w koncu doczekala sie upragnionych dwoch kreseczek.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja używam termometru owulacyjnego geratherm. Normalny analogowy, alkoholowy. Ma powiększona skalę dzięki czemu mogę sobie dwa miejsce po przecinku wyznaczyć w mur dobrze. Od zawsze używam tego jednego i zawsze w tym samym miejscu. Myślę, że dobrze mierzy chociaż z innymi nie porównywalam, bo to chyba bez sensu. Ważny jest wzrost lub spadek temp ki.. A dokładnie takiej samej temperatury nie musi mieć każda.
Kat.. Hehe.. Mnie też się kojarzy z i plantacja taki spadek. Także trzymam kciuki, żeby to było to. I czekam na flache ;p -
Flacha bedzie tak czy inaczej normalnie nie pije alkoholu prawie wcale, ale jak dostane @ to wyrzne cala sama Ku zdrowotnosci hihi
No ale teraz mnie ciekawi, jak temperatura jutro. Przez najblizsze 3 dni mierze rowno o 5 rano wiec godzina ta sama.
Gosia ja tez jestem aktualnie na Clo60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Ja juz abstynentka jestem hahaha alkohol pilam ostatni raz przy poczeciu poerworodnego pozniej albo ciąża, albo kp. Same opary alkoholu mnie ululaja hahahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.