Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hahaha to zdrowo dziś się żywimy 😂😂😂
Wiera wiesz owulka może jest szybciej 😁😝 kto wie, u mnie najczęściej jest tak 13-14 DC, ale teraz była 2 dni później (wg testów), a bywało tezy, że 9czy 10 DC więc różnie może być. Może siknij na test i działajcie jak siły są 😁😎
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother
Rozbawiłas mnie tymi hasłami 😅
U nas pizza była wczoraj, a dzisiaj imprezka u brata 😀 Franek właśnie odpada przy cycku, Adam ciotce nie daje żyć, a reszta męskiego towarzystwa gra w FIFA 🤦 Dzieciaczki 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 22:20
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Noju mnie też dziś pizza. Wiem, że w ciąży nie powinnam ale mialam taką chęć że musiałam zjeść. A teraz brzuch pełny i jak tu znowu się położyć ?? 🤣🤣🤣
Mąż zaraz ma włączyć film ale nie wiem czy się opłaca bo czuję że mogę szybko dziś odpłynąć 😁 -
Mi też się już spać chce. Coś czuję, że męża nie doczekam, dobrze, że jednak wczoraj te wagary były, bo przynajmniej seks w porę 😁
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
No dobra, sikniete, (mam tylko jeszcze jeden test i tak, muszę zamówić na przyszły cykl nowa partię..) ale kreska bladzioch. Więc bez spiny 😬 Dziś miałam ogólnie ciężki dzień, wybieram poduszkę. Może jutro coś się podziała przy niedzieli 😎
Pola imprezka jak ta lala 😁 Jak to mawiają mężczyzna dojrzewa do 6 rż. a potem tylko rośnie 😂 -
nick nieaktualnyJagoda bez przesady. Poza duza iloscia kalorii nie widze nic niedobrego dla ciąży w pizzy. No chyba ze jesz cos surowego, chodzi o mieso, rybe.
A ja wlasnie unosilam Ole i wtranzolilam na noc kawal ciasta od mojej mamy. A potem sie dziwie skąd to sadlo. -
Zaraz chyba sie wkur.... dziś mam z głowy noc. Niech on już idzie do roboty. Ciągle się na mnie pcha. Już nie wiem co robić
-
nick nieaktualnyJagodazdw92 wrote:Zaraz chyba sie wkur.... dziś mam z głowy noc. Niech on już idzie do roboty. Ciągle się na mnie pcha. Już nie wiem co robić
Ale ze co, seksa mu się chce?
A mnie nadal glowa boli, wczoraj przeszlo s jak w nocy wstalam to znów i nawet 2 apapy nie pomogły. Meza tez boli ald on chlop to śpi, jemu wolno, ja kobieta matka nie mam kiedy się polozyc. -
Iza nie że sexa. Poprostu zasnął i tak się kręcił że mnie zgniatał. Jeszcze chwila a w ogóle by się na mnie położył.
-
nick nieaktualny
-
Jagoda dlaczego nie wolno pizzy w ciąży? Przez wagę czy coś innego? Ja to w pierwszym trymestrze czasami co tydzień zamówiłam czasami rzadziej, częściej jadłam mrożona :p ale dzidzia zdrowa. Teraz już mi przeszło nawet bym powiedziala że się przejadłam. Ja to mojego budzę i żeby się przesunął a nieraz bierze młodego to dopiero ścisk mimo że łóżko szerokie w sumie[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Girl w sumie to z tą pizzą chodziło mi o to że doktórka w pierwszej ciąży jak byłam to kazała się zdrowo odżywiać i nie jeść smażonego ale w sumie to ja to miałam w nosie i i tak wszystko jadłam i synek zdrowy i też wszystko je
także nie wiem jak to jest czemu zabraniają.
No w końcu się Pan obudził koło 00:30 żeby się napić i od tamtej pory już się nie pchał na mnie
Ja już nawet próbowałam u syna się położyć ale za ciężka jestem i czułam każdy szczebelek 🤣 -
Boże wiecie jak się wystraszyłam dziś?? Tak mnie brzuch bardzo bolał jak w trakcir miesiączki. Aż płakać mi się chciało. Poszłam pod prysznic i jak by trochę lepiej. Ale czuję że jeszcze boli. I skurcze się pojawiają takie osobne to podzas skurczu boli bardziej. Ale już miałam jechać do szpitala
-
Girl25 wrote:Ja pitole moja babka mnie wkur*** ... Mam trochę garów do ogarnięcia pranie do złożenia a ona sobie ubzdurala że jak tak będę mieć to mi dzieci odbiorą...
-
Jagodazdw92 wrote:Girl co ona pierniczy?? Niech się zajmie sobą i swoim życiem a nie do Twojego się pcha[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Jagoda dobrze że jutro masz wizyte to powiedz co się dziś miało. Niby mówią że jak po ciepłym prysznicu przechodzi to znaczy że to nie to. Może jakieś przepowiadające. A no spe jakbyś brała? W tej sytuacji to nawet wskazane. Jeszcze chociaż 3 tygodnie wytrzymaj[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Ja pitole moja babka mnie wkur*** ... Mam trochę garów do ogarnięcia pranie do złożenia a ona sobie ubzdurala że jak tak będę mieć to mi dzieci odbiorą...
Girl spoko, moja tesciowa tez sie wiecznie czepia. Za troche balaganu dzieci nie zabieraja. Sasiadom zabrali ale oni naduzywali alkoholu.