Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia, bliźnięta , to również moje marzenie 🥰 j tak, jak Wiera - do menopauzy nie spoczbę😉😁😝
Nadzieja, taki facet z fochem, to katastrofa, ale z drugiej strony trzeba zrozumieć chłopa😉 Fochy miewają nawet oni😂
Wiera- jeśli dla Ciebie życie bez bólu nie ma sensu, to...witaj w klubie😜, a na poważnie - współczuję🤗
Maleńka Zosia przepiękna😍😍😍„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Jejku ja się modliłam żeby jedno było za każdym razem 🤣
Moja Nati też jeździ na podkladce no ale nas jest dużo więc mogłaby nawet i bez 😅
Jagoda malusia twoja córcia😍, mój jest taki byk 😁
Nadzieja chyba miłości po prostu potrzebuje, to już grubsza sprawa mam wrażenie niż samo współżycie. Daj znać jak tam u was.
-
Dziewczyny dziekuje 😘 chociaz jest komus sie wygadac z taka pierda. W dobie tego co sie dzieje to takie malo istotne. Ale mimo ze jestesmy dlugo razem to jeszcze takiego focha nie mial. Mnie 🎀 tez to rozbawilo 😅 od razu nastroj inny.
Alunia nom wlasnie panowie nie sa tacy wylewni moze to ma glebszy sens niz samo 🐝 wezme go jutro na spokojna rozmowe 😉
Jagoda a bralas tabletki juz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 20:56
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja musisz jakos go udobruchac i poglaskac 🤣 moj jest fochowaty bardziej niz baba i jednego cyklu sie zbuntowal i nie dal sie pomiziac , a to byl moj cykl z clo, wiec po owu tez nie dalam sie pomiziac.
Jagoda dziwne te twoje bole, moze masz zespol jelita drazliwego albo cus... nie doradze ci w sprawach lekow bo nie wiem co mozesz brac karmiac. Ale taka rada unikaj przez jakis czas glutenu,wszystko co z pszenicy . A córcia piekna,jakie oczyska czarne❤
Wiera tylko kobieta potrafi cierpiec i sie z tego cieszyc🤣 mnie tez glowa codziennie boli a brzuch jak na okres momentami.
Dziewczyny wy to macie wyobraznie, tu fatalaszki ,zaraz kokarda 😊no no mezowie musza miec radoche ❤
Co do blizniakow ja tez o nich marze! moja mama jest blizniaczka , wiec tyle lat czekania na dziecko to moze los sie odplaci podwojnie🥰
Kurcze...czy to mozliwe zebym miala teraz owulacje? 2 dni przed okresem? Sluz jest ewidentnie plodny i jest go duzo.. nawet w najlepszym cyklu z owu takiego nie mialam.
-
nick nieaktualny
-
Iza co ona wam się tak budzi🤔 sportu jej chyba potrzeba, to usnie jak kamień.
Kinga ja też zawsze przed okresem tak miałam j jeszcze chęci na męża😜 Nie wiem czemu -
Tak brałam i chyba ten rapaholin mi pomaga bo wymioty ustąpiły i jak na wieczór boleć zaczynało to wzięłam tabletkę i normalnie funkcoonowałam więc się cieszę.
Alunia no moja ma 6tyg ale urosła sporo. Była taka maleńka jak się urodziła. No samo to że jak ze szpitala wychodziłyśmy to miała tydzień i w ubrankach na 50cm a teraz w końcu powoli wchodzi w 56. Narazie te mniejsze 56 ale te 50 co miałam to wszystkie za małe. No i teraz to już jak ją biorę to czuje że coś noszę bo na początku to nie dość że malutkie to takie drobniutkie byłow szpitalu jak ją bralam bez becika to nie wiedziałam czy ją mam na ręcach czy nie 🤣
No tak wydaje się malutka w porównaniu z Twoim synkiem bo jednak on już ma 4 miesiące 🙂
Kinga a może jednak będą 2 krechy jak śluzu tyle?? U mnie też tak było. Dużo śluzu miej więcej w terminie @ aż chodziłam i sprawdzałam czy ona już przyszła a tu test pozytywny i jest Zosia
Iza współczuję. Do nas synek nie przuchodzi. Grzecznie śpi całe noce u siebie i się nie budzi. A dziś tzn w sumie wczoraj wstał dopiero o 9. Myślałam że może wcześniej wstał pobawił się i poszedł spać dalej ale nie bo wszystko leżało tak jak wieczorem poukladałam a on zawsze jak wstaje to rozrzuca piłki z basenu po całym pokoju
Nadzieja no mężczyźni też mają swoje potrzeby aż się dziwię że mój się jeszcze nie obraził tule miesiecy bez 🐝. No już ponad 3 miesiące. Nie oamiętam ile przed tym jak puersmwszy raz trafilam z zagrożona ciążą do szpitala ale dobry miesiac napewko wiec w sumie na bank 4 miesiące już bez. Ma chęci ale ja jeszcze się boję. Nie czuję się gotowa więc niestety musi poczekać. A jeszcze do gina sie dostać to graniczy z cudem teraz. Muszę w końcu iść bo jeszcze nie zalatwiłam becikowego ani macierzyńskiego w mops ehh to już tyle czasu po porodzie a ja nie mam kiedy iść bo jedno że muszę mieć papier od ginka a drugie że mąż ciągle w pracy więc tak to wychodzi że nie mam kiedy iść -
Dzień dobry 😊
Kinga u mnie też czasem przed @ był taki śluz płodny, ale to czasami, częściej było sucho po prostu. Jednak trzymam cały czas kciuki ✊
Iza hm...Wasza córka to już trochę duża na takie wędrówki do Waszego łóżka. Musicie jakoś powoli ją przestawić, bo za chwilę druga będzie do Was przychodzić i tyle z seksów😂
Ja to zapomniałam co to seks 🙊 odkąd zaszłam to nic...i nie zanosi się na razie by coś było, boli mnie brzuch i po prostu się boję, a drugie to wcale nie mam ochoty 😶 ale w pierwszej ciąży to samo było, raz tylko było 🐝
Jagoda no oby Ci te tabletki pomogły, ale jakaś jest przyczyna tego bólu, prędzej czy później pewno będziesz musiała się wybrać do lekarza, ale może teraz się na jakiś czas wyciszy, bo z tymi lekarzami to wiadomo jak teraz jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 07:49
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Jagoda jak do tego największego fotelika się już nie mieści to podkładka bo pas nawet nie może być przy szyi a co dopiero przy policzku.
Jestem na pobraniu krzywej glukozy i powiem wam , nigdy więcej samej glukozy.... Jakoś wypiłam ale było strasznie. Tylko nie wiem czemu tak dziwnie zrobili bo pobrali mi na czczo o 7:30 a glukozę dali dopiero po 9 , zamiast od razu po pobraniu. Ostatnio tak zrobili ale to było w innym laboratorium
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyNo jest strasznie. Nawet herbaty sie napić nie moge w spokoju bo Ola sie ciagnie. Czy ona moglaby juz pic herbatę?
A co dopiero seksy jak starsza przychodzi? Zmeczona jestem tymi wedrowkami.
Mother pamiętasz podziemie ksiazkowe? To juz jest podziemie łóżkowe. Pewnych rzeczy naprawde mi brakuje a sie nie da, zamykamy drzwi ale obawiamy sie ze po ciemku sie uderzy bo zawsze są otwarte albo hałasu narobi jak bedzie szarpac i Ola sie obudzi. Eh, tyle przetrwalam to przetrwam i to. -
Calanthe noooo po takiej przerwie to prawie jak pierwszy raz 😂😂😂
A ja dziękuję, ostatnio troszkę bardziej mnie brzuch boli, ale tak poza tym to to spoko 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 09:12
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Kinga mi też jakiś czas temu poza owu pojawiało się sporo śluzu, u mnie wyszło że prawdopodobnie od infekcji. A ostatnio przed @ też więcej niż zwykle, ale więcej niż przy owu to nie 😏 więc może jest coś na rzeczy 😊 A planujesz testować czy czekasz do terminu @?
Hekate czytałam na innym wątku o tapioce jako sposób na hiperowulację. Ale sama się trochę cykam, że zjem za mało/dużo i coś się pokręci w organizmie 😅
Iza u nas też zazwyczaj piżamki, fatałaszki to tak od świętaA że starszą hmmm współczuję, a przychodzenie w nocy zaczęło się po urodzeniu Oli czy wcześniej też przydreptywała?
-
A ja się tyle czasu wybierałam do fizjoterapeuty, żeby pokazać bliznę i wiadomo zawsze coś ważniejszego. A w czwartek zadzwonili do mnie z kliniki czy nie wiem jak to nazwać, w której prowadziłam ciążę i w ramach, że do nich chodziłam mam wizytę za darmo 😁 także w końcu pójdę 😅
Jagoda to faktycznie spora dziewczynka, szczególnie że taka kruszynka się urodziła.
Dziewczyny ale jak fajnie wrócić do sexu dla samej przyjemności 😁😅Iza34, Girl25, calanthe, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy to normalne że prawie 3 latek śpi już 14 h? Nie ma temperatury, rano podobno tylko wziął picie i dalej poszedl spać. Nie wiem czy to przez to że mnie nie było czy to coś innego. Dodam że w ciągu dnia już nie śpi, może czasami się zdarzy ale rzadko[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Girl obstawiam ze taka pogoda i nie chce mu się wstać, choć dzieci często wstają skoro świt, to nam rodzicom się bardziej nie chce ruszyć hehe. A on nie jest po jakiejs chorobie? Może odsypia
Mysza jak się czujecie?
-
AdelaX wrote:Girl obstawiam ze taka pogoda i nie chce mu się wstać, choć dzieci często wstają skoro świt, to nam rodzicom się bardziej nie chce ruszyć hehe. A on nie jest po jakiejs chorobie? Może odsypia
Mysza jak się czujecie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
U nas jak to u nas. Byle jak.
Mama prawdopodobnie pojdzie pod respirator, jezeli tylko taki bedzie, bo po prostu ich brakuje w szpitalach. Rozmawialam z lekarzem i pani powiedziala ze raczej nie daje mamie wiekszych szans. Ma bardzo zajete pluca przez covid, ogromny problem z oddychaniem, jest niedotleniona. To wszystko za pozno. Moze gdyby wczesniej dotarla to by byly wieksze szanse.... tylko ze nikt jej nie chcial wczesniej zabrac....
Ja juz po prostu nie mam sily. Cale zycie mieszkam z mama, cale zycie sie o mnie troszczyla, ja o nia i nie wiem jak sobie bez niej poradze... -
Mysza123 wrote:U nas jak to u nas. Byle jak.
Mama prawdopodobnie pojdzie pod respirator, jezeli tylko taki bedzie, bo po prostu ich brakuje w szpitalach. Rozmawialam z lekarzem i pani powiedziala ze raczej nie daje mamie wiekszych szans. Ma bardzo zajete pluca przez covid, ogromny problem z oddychaniem, jest niedotleniona. To wszystko za pozno. Moze gdyby wczesniej dotarla to by byly wieksze szanse.... tylko ze nikt jej nie chcial wczesniej zabrac....
Ja juz po prostu nie mam sily. Cale zycie mieszkam z mama, cale zycie sie o mnie troszczyla, ja o nia i nie wiem jak sobie bez niej poradze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 14:39
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]