Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza🤗
Calnthe, ale jakie to miłe starania będą, jak za dawnych lat😍
Wiera, zainteresowałaś mnie tą tapioką😜calanthe lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Oj Mysza az tak to aby szybko znalazl sie respirator dla mamy a wy jakie sie czujecie? Ja z moja mama tez jestem zzyta i to bardzo a juz wiekowa jest a tez sie boje bo nie wyobrazam sobie ze moze jej nie byc. 😔Slow juz brak zeby napisac i wesprzec. Musisz byc silna dla coreczki 😘
Odnosnie meza.... Dzis wrocil z pracy zrobil dla nas sniadanie i byl w cukierni po cos do kawki wiec probuje sie przypodobac i jakby tematu nie bylo.
Ale wzielam go na rozmowe ale wiadomo mezczyzni nie sa wylewni mowi ze juz po sprawie i ze go odtracam wiec wyjasnilam mu jak to widze i tyle.
A teraz tekst dnia mowie do niego ze nie wiem co mam robic po obiadzie a on ze odpocznij sobie a ja mowi po czym i przed czym a on wieczorem "bedziemy sie ❤️" wiec juz ma plan.
Az zdziwiona jestem bo nigdy tak oficjalnie o tym nie mowil bylo i tyle. Juz sie boje 🤣
Alunia chyba mialas racje potrzebuje troche wiecej niz samo ❤️Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Mysza...ogromnie mi przykro, że taka sytuacja...mam nadzieję, że znajdzie się szybko respirator i że uda się mamie pomóc... wierzę, że Ci teraz bardzo ciężko... naprawdę nawet nie wiem co mam Ci napisać...dużo sił życzę i pisz, bo jesteśmy tu po to by wysłuchać
Nadzieja uuuuuuu to będzie gorąco! 😁 Szykuj lepiej siły 😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mysza ale jak to nie daja wiekszych szanns? Sugeruja juz ze mama moze umrzeć? Mowilas ze goraczka spadla..teraz stan sie pogorszyl?
Robilam test ,biel vizira. Czyli nic z tego...jakby cos bylo na rzeczy to moglby byc chociaz cien cienia..a tu nic. -
Mysza
Nie umiem Cię pocieszyć... Trzymajcie się...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kinga test robiłaś rano? Kiedy masz termin @?
A mnie dziś strasznie boli brzuch, biorę tabsy, leżę praktycznie cały czas i nic lepiej...wykończę się
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Mysza, jestem z Tobą myślami. Trzymajcie się🤗✊✊✊
W rodzinie siła 💪💪💪
Nadzieja, odpoczywaj ile wlezie 😉🤣, a poptem daj mu taki seks, że będzie dluuuugo pamiętał 😍
Mother, a pijesz to siemię lniane? Kinga- na kiedy masz termin@?
Calanthe - miłego rozdziewiczania więc😂🥰
Ja też mam upojne plany na wieczór😜, od wczoraj działamy zawzięcie ❤️, a dzisiaj mam chęć podkręcić jeszcze atmosferę😉
Zaraz kąpiel, peeling i masło malinowe ( uwielbiam - jestem zamachowcem), a potem się zobaczy😁❤️
Miłego wieczoru Kochane🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 16:42
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Mother @mam co 28-30dni...zdarzaja sie przesuniecia. Chyba jutro powinnam miec ,cycki mnie bola sa cale jakby gorace,mialam tak jak karmilam jakbym miala nawal pokarmu i musiala przystawic do piersi. Brzuch zakluwa w miejscu blizny po cc. Test zrobilam po poludniu, niedawno. No i sikam czesto ,ale nawet jakbym byla to za wczesnie na czeste sikanie. Dla mnie ten cykl juz stracony...czekam na okres.
Mother boli cie bo te wiezadla i macica sie rozciaga? Czy lekarz mowi o innej przyczynie? -
Raczej mówi, że nic złego się nie dzieje i taka moja uroda...spokoooo, mam nadzieję że to przejdzie, bo już bywały dni kiedy było lepiej.
Oooooj dziewczyny to ja widzę, że duża część z Was dziś planuje 🐝😁to miłego 😎
Kinga hm...no poczekaj parę dni, zobaczymy czy @ przyjdzie czy nie.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Myszą chciałam napisać to samo co emrica... Ogromnie wierze, że Twoja mama wyjdzie z tego 🙏 współczuję wam bardzo. A jak ty i córeczka? Z mamą masz jakiś kontakt? W ogóle w głowie mi się to nie mieści 😔
Przepraszam, że zapytam to ogólnie udzielają jakiś informacji tak?
Nadzieja tak myślałam, jak już większy foch to już facet typowo czułości potrzebuje 😉 Ale jak się zapowiada hehe😁
Mother współczuję z tym brzuchem, z synem do samego końca tak miałaś?
Życzę samych przyjemności laski😉 ja dzisiaj nogi goliłam to mój mąż też myśli ze to znak 😂 -
Alunia
Mój tata jest w szpitalu i udzielają informacji. W tym naszym szpitalu raz dziennie.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny