Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
AdelaX wrote:Pola a to tata gorzej przechodzi? Jak się czuje?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
mysza dużo siły ci życzę ❤️ oby mama dostała respirator
Owocnych seksów życzę każdej 😜
Adelax to piątka bo u mnie też posucha 😳😱
Ja jakoś ost nie mam nastroju przez tego wirusa.. na prawdę mam już dość tego jak każdy... Boje się tylko żeby nas nie złapalo. Mąż kończy jutro kwarantanne nie wiem czy pisałam,że go wrzuciliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 22:33
-
Mysza mnie zamurowalo. Cholera jasna jak tak można? Najpierw nikt nie chciał zabrać mamy a teraz mówią że za późno trafiła do szpitala? Toż to jakaś kpina!!! Modlę się żeby jednak znalazł się ten respirator i żeby mama z tego wyszła.
Jejku ale tu sexowo dziś. A my nadal nic. Ja muszę iść do gina w końcu po połogu i sprawdzić czy tam wszystko jest ok. Ajć teraz jak zaczniemy w końcu ❤ to też będę się czuła jak by to był pierwszy raz 🤣 tylko ciekawe kiedy to nastąpi -
Hehe Iza dzis tez jakoś niestety nie po drodze 🤷♀️
Pola jasne rozumiem, w każdym razie zdrówka 😘
W przyszłym tyg będę probowac dawać butelkę na przemian bo moje piersi tego nie zniosą. Mały od kilku dni marudny, chyba zeby, ciagle raczki no i w nocy pobudka co chwilkę ba cycka. Dzis wieczór tez co chwile do niego chodzę, nie mogę obejrzec mojego programu do końca wrr☺️
To Adele piateczka 😉 ja tez mam tego wszystkiego dosyć chciałabym żeby to się już skończyło. Niech to zacznie malec niech się skończy..
pola89 lubi tę wiadomość
-
Telefonicznie tak? Chociaż tyle...
Pola zdrowia dla taty✊
Kurde jaki ciężki czas, mi jest tak przykro Mysza jak o was pomyślę i nie ukrywam, że martwię się też i o moja rodzinę. Niby dobrze żeby każdy to przeszedł no ale jest wielkie ALE... 😔pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 😊
Jak tam dziewczyny wczorajsze seksy? 😁😁😁
aLunia z synem też miałam takie bóle,może trochę mniej, no, ale byłam 6 lat młodsza 😂 i pierwsza ciąża to też inaczej pewnie.
Mysza myślę cały czas o Tobie...jak u mamy? Jakieś nowe wieści?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mather tak pierwsza ciąża to co innego :p. Ja nie miałam w pierwszej w sumie żadnych objawów, poza sennoscia i tym że więcej jadłam, w tej obecnej równe 3 lata później były mdłości, pobolewanie podbrzusza czego w pierwszej ciąży nie miałam. No i mięsa jeść nie mogłam 😁[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Dzien dobry😊
Wiecie co bylam wczoraj zorientowac sie w tych suszarkach bebnowych. Cena za taka ktora mi sie podobala to 3,5tys...czyli narazie nie ma moja kieszen🤣 Siostra z Austrii dzwonila akurat jak je ogladalam i mowi ze oni kupili pralke i suszarke oddzielnie z Miele ,polecaja ze niezniszczalna..ok ,sprawdzilam na necie ich model 12 tys za sama suszarke...Matko boska. Skad takie ceny 😕 ile to by mozna bylo nowych ciuchow kupic 😭
Zamiast suszarki nowa mikrofale kupilam🤣 -
Kinga hm...a to wyszło do 5 min? Bo mi takie coś, jakby ślad na kreskę powstawało często po dłuższym czasie. Taki coś mi dziwny ten test...ale trzymam kciuki. Powtórz jutro na innym jak masz.
Tak spojrzałam raz jeszcze to moim zdaniem to nie powinna ta druga kreska tak wyglądać. Mi takie coś powstawało w miejscu kreski po dłuższym czasie na niektórych testach jak spojrzałam po godzinie czy coś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2020, 10:14
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Hej dziewczyny maz juz rano wybyl do pracy ale wczoraj 🐝😍🍸 dobrzez ze dzis wolne to leniwa niedziela i mozna odpoczac po wczorajszym 🤣
Kinga ja tam widze 3 kreski jak nic blizniaki 😉😘 a tak powaznie to powtórz jakis wadliwy ten test. ✊ Za nastepny.
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Kinga2020 wrote:Zdjecie zrobilam po 30min . Te wie kreski na T wygladaja jak brzegi kreski ktora powinna byc rozowa. Brzuch mnie boli okresowo,wczoraj wieczorem mdlosci ,dzis też. Nie mierzylam temp w tym miesiacu,ale dzis mam 37.
Nadzieja uuuui to iskry chyba szły 😂 odpoczywaj w takim razie dzisiaj. A testy owu robisz? Coś wychodzi? ☺️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother zapomnialam o owu 🤦♀️ a przeciez tyle ich kupilam dzis mam 13 dc a owu na naturalnym sa pozniej ok 17 dc to moze jeszcze sikne dwie kreskiJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyKinga dziwolag ci wyszedl.
Nadzieja no to sie u was działo...
Ja oczywiscie zgona zaliczylam u corki w pokoju, o 1 obudzil mnie placz Oli bo przeciez mm jest tylko w moich piersiach i ja mam monopol na nie, nikt inny nie potrafi do puszki zajrzec 🤣 i zrobic ale seksy byly późna nocą. Mąż chetny i nie zrazilo go nawet to ze go obudzilam 😋. A rano nici ze spania jakto przy dzieciach, mąż tez rano wstal i pojechal na gielde do Słomczyna. -
Nadzieja no to sikaj! Jeszcze nie jest za późno może 😝
Iza grunt, że seks był 😁 mój to by się nie dał obudzić w nocy, w życiu 😂
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Jejku co to za test, pierwszy, raz takie coś widzę😂 wadliwy na bank. Chyba, że jak ktoś pisał bliźniaki 🤣
No dziewczyny ważne, że było 😁
A nam się nie chciało, nocka zrąbana. Szymek budzi się już nawet częściej niż 2h🤦♀️
Miłego dnia życzę 😉 -
nick nieaktualny