Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nadzieja_86 wrote:Macie moze philips lumea bo zastanawiam sie nad zakupem mam dosc ciemne wlosy i nawet po goleniu pachy nie sa takie idealne 🤷♀️Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Mysza też mam łzy w oczach, myślę o Was, mnie tam starej grzesznicy nikt nie wysłucha, ale przytulam Cię w moim sercu i życzę, żeby marzenie Twe się spełniło i że przed Wami jeszcze setki razem wypitych herbatek 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2020, 23:20
-
Mysza trzymaj się...bądź silna, cały czas modlę się, aby było dobrze.
Kinga to niedobrze...wredna @😤
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mysza nie wyobrażam sobie co czujesz 😔❤️
Kinga szkoda ..ale w takim razie jak ma przyjść to niech szybko znika i kciuki za kolejny cykl 💪
mother kiedy kolejna wizyta ?
Nam się wczoraj zepsuła lodówka 🥴 -
Adele dopiero za 2,5 tygodnia 😵 oszaleję chyba, bo zawsze miałam co 2 tygodnie
Lodówka do naprawy czy raczej czeka Was wydatek na nową?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 07:25
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:
Nam się wczoraj zepsuła lodówka 🥴
a ja dzisiaj mam wieczorem wizytę u mojej ginekolog.
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Myszą serce pęka😔
Mmm kinga no oby jednak nie przyszła.
Nobis a ile razy udało Ci się użyć? Też mi się marzy, to by było piękne pozbyć się włosów 😉
Mother wpadaj do mnie w nocy😉
A tak apropo właśnie problemów ze snem. Po dzisiejszej nocy mam dość, już mi chodzi mm po głowie taka jestem zmęczona. Mówiłam już mężowi, że zaczniemy się zmieniać bo ja padam dosłownie na pysk. A on do mnie a co po mm będzie dłużej spał to mówię nie wiem ale jedna noc ty go będziesz karmił a druga ja, więc był cicho, a często mi mówi co to jest obudze sie na 5 minut i przysypiam pff. Po 5 jesscze do tego pobudka😩 w dzień sobie zrobi większe przerwy a w nocy nadrabia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 07:38
-
aLunia, Iza współczuję tych nocek... naprawdę rozumiem Was 😂 ja wystarczy, że się przebudzę, wtedy idę do WC gdzie okazuje się, że wcale mi się mocno nie chce siku 😂 no i potem zasnąć nie mogę ✌️ ale jeszcze coś tam przykimnęłam 😉
Hekate to daj znać po wizycie 😉
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
No powiem wam dziewczyny nic fajnego jak się lodówka popsuje 😅 cały dzień nowej wczoraj szukałam. I w końcu muszę dziś zdecydować a to nie mały wydatek .. jakiejś lipnej nie chce to może na raty weźmiemy droższa
mother no mój to mi dawał co miesiąc wizyty ! To sobie wyobraz! 😑 A brzuszek już widać ?
Hekate to czekamy na wiesci po wizycie a w którym DC jesteś ? -
Adele noooo powoli widać 😍
pola89, AdelaX, Adele27 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele27 wrote:No powiem wam dziewczyny nic fajnego jak się lodówka popsuje 😅 cały dzień nowej wczoraj szukałam. I w końcu muszę dziś zdecydować a to nie mały wydatek .. jakiejś lipnej nie chce to może na raty weźmiemy droższa
mother no mój to mi dawał co miesiąc wizyty ! To sobie wyobraz! 😑 A brzuszek już widać ?
Hekate to czekamy na wiesci po wizycie a w którym DC jesteś ?
Ciąży póki co brak:(
Będę myśleć, co dalej.
Na pewno drożność w następnym cyklu.
A co dalej - zobaczymy.
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyOsiwieje z tym zdalnym. Pani ma problemy z polaczeniem, Zuzia sie denereuje, Ola sie drze za kazdym razem jsk wychodzimy z pokoju Zuzi, ja przez to sniadania nie moglam zjeść o zrobieniu czegokolwiem nie wspomne. Kociol.
Ja teraz nie mam prawa narzekac na nocki. Ta poprostu byla słaba, nie wyczailam ze dziecko po 2 godz.od wypicia mega porcji mleka znow jest glodne, wiec byl ryk tak że Zuzia sie obudzila i zamiast isc jeszcze spac to zaczela sprzątać swoj pokoj o 5 rano 😲 więc musislam pogonic albo do łóżka albo zeby sie ubrala. I skonczylo sie tsk ze wszyscy 4 spaliśmy razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 09:04
-
Mam Philips lumea. Mam też mocne twarde włoski, które po ogoleniu widoczne są na mojej jasnej skórze jako czarne kropki. Włoski odrastały ekspresowo, bo rano zgolone już wieczorem czułam pod ręką, a kolejnego dnia rano nie było opcji, żeby znów nie golić nóg. Mam go ok. 4 miesięcy, uzywałam średnio z zaleceniami 😅 Na pewno wlosków jest mniej. Teraz miałam dłuższy okres nieużywania (może 1,5 miesiąca) i część włosków nie odrasta, część rośnie wolniej, a część normalnie. W lecie przez jakiś miesiąc robiłam zabiegi co tydzien (wiem, niezgodnie z zaleceniami) i cały tydzień mogłam nie golić nóg. Dla mnie to było najlepsze, co mogło być! Na pewno czas "strzelania" jest długi. U mnie same nogi, to prawie godzina, pachy 5 min, bikini może 15 min. Ten czas jest dużym minusem... Ale moje nogi potrzebują strzelania od samych kostek, przez kolana i pod nimi, do samych pachwin. Nie wszyscy mają taki "zarost" 😅 więc jednocześnie czas może być krótszy 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 09:14
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Mysza modlę się o Twoją mamę. Niech z tego wyjdzie i żebyście oogły jeszcze nie jedną herbate razem wypić. Przykro mi że was to dopadło i że tak ciężko to mama przechodzi 😭
-
Mother brzusio super 😁
Pola to ja mam tak samo😬 jakby o sobie czytala myslalm ze po takiej serii systematycznie to pozniej w ogole nie rosna. Albo juz bardzo rzadko trzeba powtorzyc.
Iza zdalne nauczanie....ostatnio to nawet siostra dzwonila do mnie ho co chwile cos sie zawieszalo i nie dawala rafy tym bardzoej jedno przy kompie a drugie male krzyczy taka jak u Ciebie... 🤯Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hej dziewczyny. Założyłam sobie właśnie konto bo wczoraj postanowiliśmy że chyba zaczniemy starać się o drugie dziecko. Tak szukałam jakiegoś forum żeby mieć z kim porozmawiać, czegoś się dowiedzieć mimo że to byłaby druga ciąża. Jednak pierwsza nie była planowana tak więc do tej chciałabym się jakoś przygotować. Od czego najlepiej zacząć oprócz zażywania kwasu foliowego? Może macie jakieś podpowiedzi?
-
Ufff nie przyszla. Ale rano jak sie obudzilam to wyskoczylam z lozka bo myslalam ze cale przescieradlo zapaskudzilam bo bylo mi tak mokro. A to byl sluz w duuuzej ilosci. Glowa boli od rana a brzuch na razy zakluje gdzies posrodku miejsca po cc.