Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza domyslam sie ze chodzi o tesciowa. Macie wspolna kuchnie ,salon itd? Daj moze jej do zrozumienia ze jak tak dalej bedzie to sie wyprowadzicie i nie bedzie komu gospodarzyc przy sadzie ? Ja z tesciowa wytrzymalam 3 miesiace,i pomimo budowy domu wolalam wynajmowac ,bo inaczej albo ona albo ja bym przeżyła. A jak sie pakowalam z dnia na dzien to chciala sie pogodzic,ale tylko ze wzgledu bo co powiedza sasiedzi ze dopiero co sie wprowadzilismy do niej a juz uciekamy.
Chciala bym zeby test pokazywal blizniaki🤣 dzis 30 dzien cyklu..a jak pisalam wczesniej przewaznie mam 28-30 dniowy.
Mother ten test byl Baby boom -
Kinga, jak chcesz to zrób jutro rano, albo we wtorek, ale jak w ciągu 5 min nic nie wyjdzie to wywal test 😝
Trzymam cały czas kciuki
Iza co ta teściową znowu wymyśliła? Olej ją...chociaż wierzę, że ciężko czasami... i tak Cię podziwiam, bo ja nie dałabym rady...nawet z rodzicami zamieszkać czy z teściową, z którymi naprawdę się dogadujemy świetnie, ale mieszkać razem to nie...to jest różnica pokoleń, zawsze coś komuś nie będzie pasowało... Życzę dużo pokładów cierpliwości i spokoju
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mama jest pod respiratorem na oiomie od wczoraj. Nic wiecej nie da sie juz zrobic. Ma bardzo zniszczone pluca, stan jest krytyczny. Pozostaje nam jedynie modlitwa. Nic wiecej. Jak wierzycie to sie pomodlcie. O moja mame, o nas, o mnie zebym to przetrwala.
-
Mysza123 wrote:Mama jest pod respiratorem na oiomie od wczoraj. Nic wiecej nie da sie juz zrobic. Ma bardzo zniszczone pluca, stan jest krytyczny. Pozostaje nam jedynie modlitwa. Nic wiecej. Jak wierzycie to sie pomodlcie. O moja mame, o nas, o mnie zebym to przetrwala.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mysza123 wrote:Mama jest pod respiratorem na oiomie od wczoraj. Nic wiecej nie da sie juz zrobic. Ma bardzo zniszczone pluca, stan jest krytyczny. Pozostaje nam jedynie modlitwa. Nic wiecej. Jak wierzycie to sie pomodlcie. O moja mame, o nas, o mnie zebym to przetrwala.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mysza ja rowniez sie 🙏 o Twoja mama i o was niech ma was w opiece.
Pola dla Twojego taty rowniez zdowia!pola89 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nadzieja_86 wrote:Hej dziewczyny maz juz rano wybyl do pracy ale wczoraj 🐝😍🍸 dobrzez ze dzis wolne to leniwa niedziela i mozna odpoczac po wczorajszym 🤣
Kinga ja tam widze 3 kreski jak nic blizniaki 😉😘 a tak powaznie to powtórz jakis wadliwy ten test. ✊ Za nastepny.
Kinga- test do powtórki również na moje oko.
Iza, co się dzieje Kochana?
Mysza- strasznie Ci współczuję - cały czas trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia✊✊✊🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2020, 20:01
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Wlasnie Iza czlowiek sie zamartwia mysli ze to koniec swiata o różnych sytuacjach pisze a najwazniejsze zdowie nasze i bliskich😘 hierarcha problemow przy chorobie diametralnie sie zmienia.
Hekate to super dzien od razu lepszym sie staje od rana 😉
Dziewczyny dwa pytanka:
Dzis test juz ladny widoczna druga kreska ale jeszcze to nie to bede robic dalej. Ale w zamian dzis mam duzo sluzu na papierze typowo przezroczysty - bialko jajka to po wczorajszym tak przez caly dzien? Wczesniej tez mialam sluz plodny ale nie w takiej ilosci i jakosci.
Macie moze philips lumea bo zastanawiam sie nad zakupem mam dosc ciemne wlosy i nawet po goleniu pachy nie sa takie idealne 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2020, 20:08
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:Wlasnie Iza czlowiek sie zamartwia mysli ze to koniec swiata o różnych sytuacjach pisze a najwazniejsze zdowie nasze i bliskich😘 hierarcha problemow przy chorobie diametralnie sie zmienia.
Hekate to super dzien od razu lepszym sie staje od rana 😉
Dziewczyny dwa pytanka:
Dzis test juz ladny widoczna druga kreska ale jeszcze to nie to bede robic dalej. Ale w zamian dzis mam duzo sluzu na papierze typowo przezroczysty - bialko jajka to po wczorajszym tak przez caly dzien? Wczesniej tez mialam sluz plodny ale nie w takiej ilosci i jakosci.
Macie moze philis lumea bo zastanawiam sie nad zakupem mam dosc ciemne wlosy i nawet po goleniu pachy nie sa takie idealne 🤷♀️
Lumei nie mam, ale też się zastanawiam, wiec chętnie posłucham doświadczonych ☺️„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Bo to tak w zyciu jest ... ja tez mialam wiele marzen, wiele rzeczy chcialam, wiele nie docenialam.
A teraz moim najwiekszym marzeniem jest zeby wypic herbate z mama. Zeby mi poprawila wlosy, powiedziala ze mam nieuprasowana bluzke, zeby wyjela czekolade z szafki. Tak jak kiedys... o tym marze 😭. Jest mi tak strasznie ciezko. Dziekuje Wam za wszystkie slowa otuchy, po prostu poczulam sie tak samotnie. Mam wrazenie ze jestem sama jak palec na tym swiecie teraz. Boje sie kazdego dnia, kazdej godziny. -
Mysza popłakałam się jest mi tak ogromnie przykro ze Was to spotkało. Musisz być dzielna musisz! Nie potrafię sobie wyobrazić Twojego bólu. Co nam życie teraz zesłalo to brak słów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2020, 21:58
-
Mysza to może ja nie będę mówić co słyszę co chwile na temat respiratorów
. Ja szczerze nie wiem co czujesz, mogę się domyślać. Ja nigdy z mamą blisko nie byłam i nie będę, wyjechała jak miałam 12 lat i miała gdzieś, raz na tydzień może dzwoniła. Także powiem tylko że mi przykro i trzymaj się . Pisz tu jakby co
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOd jutra zdalne nauczanie, wchodze na e-dziennik, przedmiot w-f, opis: spotkamy sie w aplikacji teams. Moja corka jest "zachwycona", nie ma co.
Czy u was oprocz środy to czwartek i piatek wolny od zajec czy tylko u nas dyrektor tak zdecydowal? Tym corka nie jest zachwycona.