Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Bo to by się chciało odrazu wiadomo. W staraniach niestety trzeba dużo cierpliwości a nam kobieta jej brakuje 😅
A mnie jeszcze strasznie dołuje mój wiek....w porównaniu do mojego partnera i to, że on tak bardzo, bardzo chce mieć potomstwo...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Kinga tak tsh stanowczo za duże! Musisz się wybrać do endo. Powodzenia mimo wszystko z Beta👍
Dzieki za to laminowanie włosów ja miałam kiedyś fioła i często olejowalam a teraz już rzadziej ale chętnie zrobię tez taka galaretkę! Zapisałam sobie ☺️
Adele fajnie ze taka spora lodówka 🤗😎
Dzis albo jutro zaczynamy przygodę z mm trzymajcie kciuki -
Wlasnie nastapila ta chwila zeee..wszem i wobec oznajmiam ze mozecie mi pogratulowac🤪 ale czego to jeszcze nie wiem 🤣haha nabralyscie sie co nie 😊Dziewczyny ja sie lecze u endo od 7 lat, mialam ciazowe zapalenie tarczyny . Z eutyroxu 50 ktore nic nie dawalo,potem 125 ,a teraz jestem od roku na dawce 175...we wrzesniu az za duzo spadlo bo ponizej 1.,a teraz znowu podskoczylo. Niestety ja juz tarczycy nie mam,sama sie zjadla . Innym robi sie wole a ja mam zanikowe.
Siedze jak na szpilkach ,i nie ma wynikow. Czy oni sie nie domyslaja ze jak baba robi hcg to chce juz natychmiat znac wynik...a oni to przedluzaja. Niech juz bedzie po wszystkim 😰 -
nick nieaktualny
-
Ale w tym labo 3maja w niepewnosci 🤦♀️
Iza dobre to 😅 ja tez dwa razy czytam wiadomosci Kingi
Adelax powodzenia z mm✊
Ja wizyte mam o 18.45 😁AdelaX lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Kinga toć zawału bym dostała 😂😂😂
Nadzieja późno ta wizyta, no, ale już teraz to bliżej niż dalej.
Adelax w takim razie trzymam kciuki za próbę z mm 😁
A ja wiecie po ostatnim poście Girl o detektorze tętna płodu, mówię, hm...może kupię 😁 i kupiłam, wcale nie najtańszy, polecany bardzo i co? Przyszedl dziś, a w piczę z takimi pomiarami! Znaleźć nic nie mogłam, cudawianki pokazuje, nawet mężowi tętno jakby miał dziecko w środku i tętno płodu wyczuwało, bo pokazuje wartości wysokie na pewno to nie jego tętno...może jakiś wadliwy...😂 odsyłam, bo nie robota. Może później jak dziecko większe to łatwiej to znaleźć itp. ale dajta spokój, to nie na moje nerwy, już zaczęłam schizować, że coś nie tak 😤a tu jeszcze 1.5 tyg do wizyty 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 17:01
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dajcie spokój nie chce nawet patrzeć na butelke pomóżcie.. jakim sposobem mam mu dać? Przytuliłam jak do piersi, zdziwiony trochę pomemlal i płacze potem dałam w krzesełku do zabawy wkładał do buzi ale ciągnął jak słomkę. Mąż tez próbował. Dajcie jakiś złoty środek choć wiem ze potrzeba zapewne czasu. Nie wiem o co chodzi z ta moja piersią bo ja nie mam chyba nawet strupka tylko strasznie mnie boli nawet jak nie przykładam małego. Ale tylko sutek.
Kinga czekam z niecierpliwoscia✊✊✊
Mother no i niepotrzebnie się stresujesz odeślij to w cholerę 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 17:08
-
Adelax ja chyba nie pomogę 🤷 musisz chyba próbować i może w końcu załapie... Mój to praktycznie od małego był na butli, więc nie dam Ci złotych rad jak przejść teraz z piersi na mm. Może dziewczyny coś poradzą
Kinga no długo każą Ci czekać na wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 17:27
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Kinga toć zawału bym dostała 😂😂😂
Nadzieja późno ta wizyta, no, ale już teraz to bliżej niż dalej.
Adelax w takim razie trzymam kciuki za próbę z mm 😁
A ja wiecie po ostatnim poście Girl o detektorze tętna płodu, mówię, hm...może kupię 😁 i kupiłam, wcale nie najtańszy, polecany bardzo i co? Przyszedl dziś, a w piczę z takimi pomiarami! Znaleźć nic nie mogłam, cudawianki pokazuje, nawet mężowi tętno jakby miał dziecko w środku i tętno płodu wyczuwało, bo pokazuje wartości wysokie na pewno to nie jego tętno...może jakiś wadliwy...😂 odsyłam, bo nie robota. Może później jak dziecko większe to łatwiej to znaleźć itp. ale dajta spokój, to nie na moje nerwy, już zaczęłam schizować, że coś nie tak 😤a tu jeszcze 1.5 tyg do wizyty 🤦[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No girl😶 jedynie pocieszam się, że u męża też takie dziwne rzeczy były 😂
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
No teraz mi blad pliku z wynikami mi wyskakuje! Sproboj pozniej . Latwo im mowic ,juz mam dosc szukania na obrazkach palem ,swiatel itp zeby zweryfikowali czy nie jestem robotem. Klikam te palmy a oni odpowiadaja blad pliku! Noz to sie zaraz do nich przejde!
Adelax moze koncowka smoczka nie ta do butli,moze taka profilowana do podniebienia ,zagieta? Nie wiem jak to nazwac. Moja tez nie chciala butli na poczatku to probowalam lyzeczka . Albo przytulic do piersi i schowac butelke pod pielucha tetrowa ,ukradkiem dac a zeby trzymal rega cycka dla spokojnosci.
Nadzieja mam nadzieje ze wyrosl ci porzadny pecherzyk i lekarz to tylko formalnosc i potwierdzi . W domu szacher macher z mezem i za 3 tyg opowiesz nam o dolegliwosciach ciazowych 😊 -
Kinga co chwilę wchodzę i sprawdzam co z wynikami. No mam nadzieję, że zaraz uda Ci się odczytać ✊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
A ja juz po wizycie 😁 i moje jaranie nie zawiodlo mnie 🎉🎉🎉
Endometrium 12 mm, pecherzyk jeden na lewym jajniku 19x17 szyjka i sluz ladnie owulacyjnie. Dziewczyny bez stymulacji mam takie wynik fakt biore metformine i inofem ale bez jakis innych ✊
Wzięłam do niego AMH i faktycznie troszke przekrovzone ale nie na tyle zeby problem byl jak owulacja jest i jeszcze zbadal wielkosc jajnikow. Bo gdgby przy tym AMH i powiekszonych jajnikach zalecalby cos tam (nie pamietam) laparoskopowo ale u mnie nie sa powiekszone 😁.
A i jeszcze juz po jednym cyklu widzi ze metformina na mnie dziala dobrze takze kontynujemy przez kolejne cykle ale stwierdzil ze bez przesady i pomyslimy cos inne ale trzyma kciuki za ten cykl na niej.mother84, AdelaX, Adele27, pola89, Emrica, Miśkowa lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja wspaniałe wieści 😊😊😊👏👏👏 np nic tylko czekać na pozytywny efekt!!!! Ogromnie cały czas zaciskam kciuki ✊ proszę się jeszcze dziś bzyknać może 😁 i czuć, że jesteś dobrze nastawiona 😊
paula876, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyNadzieja to super. Nic tylko zaciazyc.
Kinga i jak?
Jak i dzisiaj moje dziewczyny nie beda chcialy isc spać tylko beda fikac po 1,5godz.to nie pozostaje nic innego jsk w leb sobie strzelic. Ola charce w najlepsze do 22, potem statsza "milion pytan o...", w koncu zasnela a ja z nia. Budze sie 3.30, lampka sie pali, Ola juz poplakuje, ja nie w pizamie tylko w ubraniu, to Oli jesc, ja szybko zęby tak dla zasady i ide do siebie, nie zdążylam zasnac przychodzi starsza 🤦♀️. No cos mnie trafiło. Ile mozna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 19:50
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
AdelaX wrote:Dajcie spokój nie chce nawet patrzeć na butelke pomóżcie.. jakim sposobem mam mu dać? Przytuliłam jak do piersi, zdziwiony trochę pomemlal i płacze potem dałam w krzesełku do zabawy wkładał do buzi ale ciągnął jak słomkę. Mąż tez próbował. Dajcie jakiś złoty środek choć wiem ze potrzeba zapewne czasu. Nie wiem o co chodzi z ta moja piersią bo ja nie mam chyba nawet strupka tylko strasznie mnie boli nawet jak nie przykładam małego. Ale tylko sutek.
Kinga czekam z niecierpliwoscia✊✊✊
Mother no i niepotrzebnie się stresujesz odeślij to w cholerę 😄