Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga i jak tam ale nas trzymasz 😁
Tak mother dzis wszystko bedzie wiadomo siklam rano i jeszcze mokry a juz dwie widzialam kreski takze 😁 mam nadzieje ze w dobra strone zmierzamy.
Adele poszalalas 😁 i no frost luksus super a miejsca w lodowkce zawsze mala a jeszcze swieta to juz w ogole dobrze ze pojemna wzielas. I nowy design takze kuchnia od razu jak nowa. A jak synek nie goraczkuje juz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 08:48
Adele27 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Adele to super wypasiona lodowka i 70tka...na gigancie👍 w Media expert sa fajne raty i promocje ale sztywne ceny, a w Neonecie mozna sie targowac i zawsze te 2stowki opuszcza . Ja wszystko mam z samsunga ,tylko jedynie piekarnik w zabudowie z whirlpola i powiem ze niezle piecze itd,ale jak sie robi para w srodku to skapla sie woda na dole i leci po szafkach,nie ma tam jakiejs listwy.
Bylam na pobraniu krwi, zrobilam tsh ,bete i niewiem czy to bedzie mialo sens ale zrobilam tez progesteron.. test kupilam po wyjsciu z labo,jak wrocilam do domu to zrobilam z drugiego sikanca i taki wyszedl jak zwykle. Maz mowi ze jestem nienormalna bo kto idzie zrobic z krwi badania i testuje jeszcze,zajrzal mi do torby a tam byly jeszcze dwa testy.. mezczyzni nigdy nie zrozumieja zdesperowanej kobiety.🤪Adele27 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja to teraz wskakuj na malzonka i dzialajcie...jestes juz chwile przed owu a wtedy tez jest duza szansa ,tymbardziej ze kowboje potrafia przezyc do 5 dni w sprzyjajacych warunkach. A i gdziesz czytalam zeby nie uzywac tych na poslizg 🤣 zeli durexow ,bo ona sklejaja plemniki i je zabijaja.
Trzymam kciuki✊ ✊nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Kinga rozbawilas mnie 🤣🤣🤣 masz racje oni tego nie zrozumieja tych testow rozbierania na czesci piwrwsze i zagladanie pod swiatlo hehe nom tak jest o ktorej bedziesz miec wyniki? Dobrze ze zrobilas nie zaszkodzi te badania.
Ja nigdy nie uzywalam tych zeli bo i tak mam na dość poslizg. 😉
A moj maz teraz co drugi dzien w domu jest to sie dzieje ❤️ zobaczymy co na monitoringu wyjdzie jak cos to go pomolestuje nawet sie nie opiera 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 09:54
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Kinga kciuki za betę! Mężczyźni nie rozumieją takich niuansów, jak to mawiają kobietę trzeba dużo kochać i mało starać się zrozumieć 😅
Nadzieja powodzenia na wizycie! I owocnego ♥️ 😏
Hihi chciałabym połączyć się w radości, ale z moim brzuchem nadal cisza, nic nie boli.😶
Adele gratuluję zakupu! Jeśli jest coś funkcjonalne, wygodne, ułatwia życie i do tego cieszy oko to nie szkoda żadnej złotówki 😃 Niech długo służy i jak Nadzieja słusznie zauważyła, na święta duża lodówka to skarb!
nadzieja_86, Adele27 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Kinga, nadzieja - owocnych starań.
Adele27, to poszalałaś z tą lodówką - niech się sprawdza.
A ja mam dzisiaj fatalny nastrój - jutro mam urodziny - a tu nic na horyzoncie nie widać😭nadzieja_86, Adele27 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Dzieki wam za kciuki . Ale parzac na ten test to trace nadzieje ,chyba ze jest jakis %kobiet gdzie testy nie wychodza a jesdnak ciaza jest. Jestem naiwana, ale beta to juz tylko formalnosc zebym wkoncu dzis skonczyla z tym testowaniem. Musze sie ogarnac ,okres sie spoznia 5 dzien a kreska nie ciemnieje.. niewiem jak dotrwam do 15 -16 mysle ze wtedy beda juz wyniki. Ta zgaga i kwasowosc w ustach miesza mi w glowie,bo ja nigdy zgagi nie mialam tylko prawie 8 lat temu bedac w ciazy.
Wiecie podczytuje sobie inne watki , bylam w szoku jak przeczytalam "mam 20lat i od 2,5roku staramy sie z chlopakiem o dzidziusia,czy to pora isc na konkretne badania?" Matko boska ,ktora po 17stce stara sie o dziecko.
A pal szesc...ide sie czyms zajac. Laminowalyscie sobie wlosy galaretka? Super sprawa,polecam .Ja ide wlasnie to uczynic 🤪 moze nie bede w ciunzy ale przynajmniej poudaje ze jestem piekna 🤣nadzieja_86, Adele27 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za ✊
A wiecie ale ja jestem podarana ta wizyta 🤣 conajmniej jakbym miala zobaczyc serducho staras ty a glupia 🤦♀️
Hekate moje urodziny tez niebawem mam nadzieje ze nadtepne beda takie jak Wiera pisze
Owszem slyszalam o laminowaniu galretka zelatyna jak to sie robi? Fajne sa wlosy po tym?
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyKinga ty z tym testem jak ja ze sciaganiem mleka- a jeszcze troche, jeszcze raz i dopiero dzisiaj mam zamiar schowac laktator do pudelka, ostatni raz sciagalam 2 dni temu. Az łezka troche sie w oku kreci ale z drugiej strony jestem szczesliwa ze juz koniec.
Nadzieja kciuki za owocne starania.
Adele ulala zes zaszalala. Niech ci dobrze służy.
A, Kinga u nas pracuje Ukrainka (3 lata ode mnie statsza) ktora wydala corke za mąż jak tamta misla 17 lat i na 18 urodziny ta dziewczyna byla juz mama. Wiec są przypadki. -
Iza tak ale byla juz po slubie,albo wpadli i szybko ślub. A tamta byla z chlopakiem ,nie mezem.
Co do laminowania : proporcja 1 lyzka zelatyny ,1 lyzka wody cieplej zeby galaretka sie rozpuscila, 1 lyzka odzywki. Wczesniej myjemy wlosy szamponem, nagladamy miksture na wilgotne wlosy trzymamy ok 30 do 60 min, splukujemy woda nie za ciepla i finito , wlosy jak po keratynowym zabiegu z salonu.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiera wrote:Hekate 🤗 A jak następne urodziny wypadną już w pieluchach i bez kropli alko? Albo z mdłościami na widok tortu i śmietany? Więc wiesz, łap chwilę! 😏😘
Dzięki Wiera, ale zdaję sobie sprawę, że wiek robi swoje... 🤷♀️
Komórki są niepełnowartościowe, owulacja nie w każdym cyklu itp...
Ech - życie płynie nieubłaganie...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Nadzieja no sama jestem ciekawa co tam u Ciebie z tą owulacją. Dobrze, że macie teraz jak działać 😁
Adele taka pojemna lodówka to skarb, u nas nie tylko na Święta, ale właściwie codziennie 😂 takie żarłoki 😂
Wiera to, że nic nie boli to wcale też nie musi oznaczać, że będzie @ 😉 życzę Ci z całego serca, aby ten cykl Cię miło zaskoczył 😊
Kinga nie ma już co gdybać teraz, beta wszystko wyjaśni. Moim zdaniem pozytywne testy nie wychodzą bez powodu, musi coś być na rzeczy, albo ciąża, albo jakieś dolegliwości, które taki test mogą dawać pozytywny. Wyjaśnisz wtedy z lekarzem. Póki co zaciskam kciuki za betę ✊ a testy tej samej firmy cały czas czy różne? Jak tej samej i nic nie ciemnieje to dziwne już by było,jak różnej to nie ma co porównywać 😉
Hekate jak nie sami to może z pomocą kliniki zostaniecie rodzicami, oby następne urodziny były z brzuszkiem lub maleństwem na rękach ✊nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mysza123 wrote:U nas po staremu. Codziennie dzwonie do szpitala dopytuje sie o mame ale wiesci sa bez zmian. Nadal ciezko, w spiaczce, pod respiratorem. Wirus jej nie odpuszcza, pluca sie nie lecza, a kazdy dzien w spiaczce oddala ja od powrotu do nas...
Nie smece tu Wam bo macie dobry czas, musicie byc szczesliwe, nie macie powodow do smutku, to do mnie taki dol zawital. Wyjatkowy pech po prostu. Nie wiem za co to wszystko, jestem dobrym czlowiekiem, a non stop dostaje takie baty od losu....
Mnie kaszel meczy, jak emerytka zyje, po paru krokach dysze. I lekka goraczka nadal mnie trzyma. Juz 13 dni. Corka moja juz ok, tak to miala tylko ta ala ospe, goraczke, bol gardla i nozki ja bolaly. Obserwujcie siebie i swoich bliskich bo teraz to nigdy nic nie wiadomo.
Ja ciagle mam wyrzuty sumienia ze nie pomoglam mamie za wczasu, ze moze gdyby szybciej trafila do szpitala to by bylo ok. Ale przeciez pogotowie przyjezdzalo...
No nic. Trzymajcie nadal kciuki, modlcie sie o nas i o mame. Tylko o to prosze.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hekate myślę,że dobry lekarz + odpowiednie leki = ciąża 😁😁😁 nie trać nadziei ale musisz działać
Kinga to czekamy na wyniki bety. Ciekawa jestem co tam ci wyjdzie
Wiera kciuki ciągle trzymam ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 11:58
-
Adele27 wrote:Hekate myślę,że dobry lekarz + odpowiednie leki = ciąża 😁😁😁 nie trać nadziei ale musisz działać
Teraz czekam na posiew z szyjki i potem HSG.
Niby się coś dzieje, ale jakoś pomału strasznie....„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
I bardzo dpbrze ze zrobilas wyniki oj TSH tak jak piszesz za wysokie.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok