Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny 😉
Alunia ja jeazcze do testowania troche mam. Ogolnie ciesze sie obecna sytuacja troche brzuch zaboli zrobilam z mezem wszystko 😍 zeby sie udalo a czas pokaze taka beztroskosc chwilo trwaj!!
Piekny prezent bylby urudzinowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 08:24
mother84 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Iza34 wrote:Hekate to sie wyposcisz przez te 10 dni 😂. Aby nastepny wymaz byl juz ok.
Wyszperalam w apteczne Saridon. Wieki temu to bralam a przez ciążę i laktacje to nawet nie pamietalam co ja tam mam. A mam nawet etopiryne i etopiryne extra, i eferalgan, z pol apteki od bolu. Wzielam od razu 2 tabletki i co- i ŻYJE! Ból glowy ustąpił. Ale migdal uparty, zadne przeciwbolwe nie dzialaja. Ale głowa najwazniejsza 😁.
AdelaX ja juz każdy objaw analizuje pod katem corony. Nawet te kolana. No i notorycznie sprawdzam czy mam wech. Jakie to glupie czasy nastaly.
No nie wiem, jak jak to wytrzymam...???
Ja to ja, ale mlodemu ogierowi może być trudno 🤣
Iza - dobrze, że Cię wzięło na to szperanie 😉
aLunia 24h na dobę z chłopem przez tyle miesięcy, to masakra 😂
nadziej - trzyma kciuki, żeby robota zespołowa nie poszła na marne i na urodzinki był ten wymarzony prezent 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 08:34
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Udało się zapisać na wizytę, co prawda w rejestracji chciały mi znowu teleporadę wcisnąć, ale się nie dałam :p I jedziemy przed 15. Martwię się, bo gorączka po kilku dniach jakiejś "lekkiej" infekcji jeszcze mu się nie zdarzyła... Nad morzem, ale to był jeden dzień a nie prawie tydzień. A tak to zazwyczaj albo z przytupem od razu, albo wcale. Pewnie jakieś nadkażenie, mu się zrobiło, może jednak zeszło na oskrzela.. Ech, w nocy mu urosło, dostał syrop, spadło i wstał przed ósmą już ze stanem podrogączkowym. Na razie mu nic nie daje, zobaczę do ilu urośnie. Niech organizm trochę powalczy
-
Wiera to daj znać potem. Moja koleżanka siedziała ostatnio z dziećmi w domu, nigdzie prócz spacerów się nie ruszali, z nikim nie spotykali, a starsza dostała gorączkę nie wiadomo skąd, trwała prawie tydzień, zero innych objawów.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mysza123 wrote:Mama odeszla....Nie wiem jak mam dalej zyc..... nie wiem jak to wszystko ogarnac.
Myszko, bardzo, bardzo współczuję 🤗 🤗 🤗
Trzymajcie się 😢
Usiądź na spokojnie i zastanów się, co trzeba po kolei pozałatwiać.
Wiem, że to trudne, ale pamiętaj, że masz dla kogo żyć!
Nie znamy się dobrze, ale wspieram Cię mocno.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Mysza 😢😢😢 tak mi przykro...brak mi słów...nie wiem nawet co powiedzieć...wspieram i tulę z całych sił.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza bardzo wspolczuje 😪😪😪 a taka mialam nadzieje ze bedzie lepiej.
Dziewczynyny nie znamy sie realnie i kazda mieszka daleko ale tak jestesmy zzyte wiadomosc Myszy zwalila mnie z nog moze w ramach uczczenia pamieci jej mamy i okazania szacunku dzis zostawimy forum i nie bedziemy pisac?
Ja nawet nie mam mysli pisacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 12:01
Wiera, Iza34, mother84, aLunia, AdelaX, pola89 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Mysza wyrazy współczucia [*]4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)