Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza... jeeeeny tyle na Ciebie spadło ostatnio... naprawdę to wszystko jest niesprawiedliwe. Jeszcze ten ząb kurka jakby nie miał kiedy to teraz, jak tyle rzeczy się zwala na łeb... przykro mi, że u mamy znowu gorzej... jednak cały czas wierzę, że będzie w końcu poprawa i to znaczna. Tulę mocno!
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adelax super że trochę lepiej. Czyli wcale mleka nie będzie pił z butelki?
Ile to człowiek się natrudzi... Ale powiem ci, że z drugiej strony dobrze że teraz się za to wzięłaś niż jakbyś miała do pracy wrócić i odstawiać... Ciekawe czy bez cyca nocki będą lepsze.
Mysza no wierzyć się nie chce, że tyle złych rzeczy może się skumulowac 😔 cały czas wierze w mamę 🙏
-
Mysza, w końcu i dla Ciebie zaświeci ☀️🤗
A mi się o dziwo udało załatwić wszystko - ząb zakitowany i powinien wytrzymać do 3.12.
Antybiotyki i globulki kupione- zaczynam leczenie, a 30.11 już będę mogła pobrać kolejny wymaz z szyjki🙂, co prawda cykl stracony, przez 10 dni zero seksu, ale zawsze to do przodu- tego się trzymam. Miłego wieczoru 🤗🤗😘mother84, Adele27 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Mysza mam nadzieję, że będzie poprawa u mamy, jeszcze nie wszystko stracone 😘 A kumulacja zmartwień ogromna 😔
A ja po wizycie, powiedziałam o plamieniach i może to być od nadżerki, no to chciał mnie przebadać, jak ta nadżerka teraz wygląda. Ale jak usłyszał, że jeszcze krwawię to już nie chciał 😅 Mam przyjść w sobotę na przegląd, mam nadzieję że już będzie znikome. I jak będzie ok no to zastrzyki jednak.
Synek coś bardziej kaszle, do tego narzeka, że go głowa boli, niby temperatury jeszcze nie ma, ale zobaczymy jak w nocy. Kurcze coś kiepsko mu przechodzi a wydawało się że taka lekka infekcja będzie 🙄
Edit temperatura rośnie, jutro muszę spróbować się dostać na wizytę 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 19:59
-
Mysza katygorycznie limit wyczerpany musi byc dobrze 3 mam za was kciuki i za mame najmocniej jak moge 🤗
Hekate widzisz jak dzien zaczelas a jak sie skonczyl ✊ dzialanie i wszytsko w twoich rekaxh aby tak do przodu.
Wiera to fajnie i w sobote zeby juz ustapila zeby mogl zobaczyc a kiedys ktorys z lekarzy wspominal ze ona moze problem robic z zajsciem?
Kinga i jak maz ci kupil?
Adelax wlasnie on w ogole bez butli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 20:14
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Alunia na to wychodzi ze nie będzie pił butli, dzis nie probowalam w dzień mu dac, zobaczymy jak dzisiejsza noc. Padł w 5 min bez karmienia. Czytałam ze dziecka odkąd skończy 6 miesięcy już nie musi jesc w nocy. W dzień póki co jadł 2 kaszki z mojego mleka i trochę wypił z bidonu ale naprawdę mało. Może jakiś budyń czy inne rzeczy będę robic żeby dostawał to mleczko. A od roku już przecież można normalne swieze mleko. Moja siostra jak odstawiła cycka to mały zaczął przesypiać całe noce. Zobaczymy.
Tylko ile butli kupionych 😂
Mysza trzymam kciuki. Jestem dobrej myśli, choć tak naprawdę nie potrafie sobie wyobrazić co czujesz
Hekate no i gitara, teraz będzie tylko lepiej😉 -
Wiera lepiej niech zobaczy pozniej ta nadzerke.
Oj to synka coś rozkłada, kurczę zdrówka.
A mój mąż wrócił dzis z katarem, żeby nas nie zaraził. Ale chyba to nie korona co? 🤣 twierdzi ze go przewiało 🙂 chyba okres wylęgania od siostry minął 🙈🙈☺️ -
Wiera, koniecznie niech gin obejrzy - bez dwóch zdań. I kciuki za Synka, żeby jutro już było lepiej✊✊✊
Adelax - w nocy gdy chciał to tylko woda😉 i butle się nie zmarnują😂, a męża z zarazą goń- zarządź seks bez całowania 🤣AdelaX lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate bardzo ładnie 😊 teraz to już z górki będzie 😉
Wiera zdrowia dla synka, oby szybko mu przeszło ✊✊oby udało Ci się umówić na wizytę. Dobrze, że w sobotę pójdziesz, ciekawe co Ci powie co z tą nadżerką robić i czy faktycznie może przeszkadzać w zajściu.
Adelax męża oddeleguj do drugiego pokoju do spania 😝 a butelki...może się przydadzą dla trzeciego 😁😂
Nadzieja a jak u Ciebie sytuacja? Kiedy masz termin @?
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyHekate to sie wyposcisz przez te 10 dni 😂. Aby nastepny wymaz byl juz ok.
Wyszperalam w apteczne Saridon. Wieki temu to bralam a przez ciążę i laktacje to nawet nie pamietalam co ja tam mam. A mam nawet etopiryne i etopiryne extra, i eferalgan, z pol apteki od bolu. Wzielam od razu 2 tabletki i co- i ŻYJE! Ból glowy ustąpił. Ale migdal uparty, zadne przeciwbolwe nie dzialaja. Ale głowa najwazniejsza 😁.
AdelaX ja juz każdy objaw analizuje pod katem corony. Nawet te kolana. No i notorycznie sprawdzam czy mam wech. Jakie to glupie czasy nastaly. -
Adelax mój przestał jesc w nocy jakoś ok 4mca 🙈 aż w szoku byłam.. teraz czasem są noce,że zje tak przeważnie ok 24 a czasem choć często się nie zdarza, że w środku nocy się kręci to mu dam mleko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 22:17
-
Adele to masz dobrze mozesz troch pospac 😁
Iza widzisz jaka niespodzianka i po bolu chociaz to nie meczy 😉
Mother a ja dopiero w sobote mialam owu to dzis 5 dpo to jeszcze troche przede mna.
Adelax tak teraz wszystko pod jedna diagnoze aby mu szybko przeszlo ✊
Wiera zdrowka dla synka ty juz od pon do pracy?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Kurcze dobrze że mu dałam p/gorączkowy, bo jeszcze po podaniu rosło i to migiem grubo ponad 38. No nic, ciekawe jaka noc będzie.
Nadzieja do jutra mam zwolnienie, myślę że będę musiała przedłużyć. Mąż może od przyszłego tygodnia najwcześniej od wtorku-srody zostać z Młodym. Chyba że na pon rozpiszę urlop, pomyślę jeszcze
Oczywiście mam schizy też odnośnie korony, że może lekarz każe nam iść na test 😆 Albo kwarantannę to nie pójdę w sobotę do lekarza. 😱 Chociaż jak tylko dziecko to domownik chyba teraz nie ma🤔 Wiadomo, b. małe prawdopodobieństwo, ale już człowiekowi przychodzą do głowy głupie myśli 😅 -
Wiera mój syn ost też mocno gorączkowal. Ale po lekach temp spadala. Przez tydzień miał stany podgorączkowe, które już przeszły. Został lekki katar. A pierwszy dzień goraczke miał 39 stopni 😱 moje myśli odrazu,że covid.. eh głupie czasy...
-
Wiera biedny synek i jak dziwne ze po takim czasie coś się zaczęło. Zdrowia, oby szybko minęło.
Adele osz ty, jak ci dobrze. No i popatrz taki duży jest a daje radę bez jedzenia...
Adelax no jak nie chce to nic nie zrobisz. Ale są uparciuchy małe. Albo cyc albo nic 🤣
Hekate dobrze, że udało się załatwić wszystko.
Miskowa a jak starsza córka? Bo my w tym tygodniu mamy jazdy z nasza, wraca ze żłobka to cały czas się dze, no oszaleć idzie.
Nadzieja to kiedy planujesz testować?
Mother a u ciebie jak z bolami brzucha?
Iza dobrze, że chociaż głowa przestała boleć.
Mój mąż dzisiaj się dowiedział, że do kwietnia w domu pracuje. Powiem wam, że są tam jakieś plusy ale czasem chętnie bym się go pozbyła, już za długo 24 godz na dobę razem... -
aLunia noo wierzę, mój teraz ma urlop i z jednej strony ogromnie się cieszę, bo dużo pomaga, ale czasami chciałabym zostać pół dnia sama😂 no, ale plusów chyba jest jednak więcej. A brzuch cały czas się odzywa, wczoraj bardziej, przedwczoraj mniej, to tak różnie.
Miłego dnia dziewczyny ☺️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Iza to chyba dlatatego że wiesz że nikt Ci w niczym nie pomoże a jak mąż jest to się łudzisz że jednak on coś zrobi/czymś się zajmie 🙂
Iza34 lubi tę wiadomość