Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hekate przytulam mocno a to szybko Cie odwiedzil @ a to wcsesniej owu byla 🤗 dobrze ze testy zamowilas i hsg jest moc nie ma innej opcji.
Alunia alez to dobre maseczki jaj sie orzydaja 🤣 pierwsze slysze zeby fizjo tak badal skrupulanie super i zobacz jak dobrze wizyta przebiegla ☺️
Ja dzis na sniadanko owsianka z owocami na spokojnie obiad tez lekki koze jakos przetrwam dzien.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hekate kurde....jak nie urok to sraczka...
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJa się cieszylam z maseczki jak mnie na twarzy wysypywalo. A wysypuje po ciąży jak nastolatke.
Chyba podzielilam się choroba z Olą. Ona taka skrzypiaca. Starsza nie chciala wstac na lekcje, mnie glowa lypie az ciezko funkcjonowac (taka niemrawa jestem ze wylalam kaszke Oli na podloge 🤦♀️). Jak żyć? -
Hekate no kurde.... a nie mozesz do gin zadzwoni taki wynik to cos przepisze teraz sa e recepty to zawsze cos szybciej wezmiesz juz w tym cyklu?
Iza to moze tez sie wybierz do fizjoterapeuty?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Iza - gorszy dzień masz 🤗
nadzieja, no zadzwonić nie mogę, ale w najbliższy poniedziałek będę dzwoniła do przychodni - może się coś zwolni...?
A jak nie, to pójdę i poczekam do ostatniego pacjenta - powinna mnie przyjąć tylko na przepisanie recept...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Hekate no kurde.... a nie mozesz do gin zadzwoni taki wynik to cos przepisze teraz sa e recepty to zawsze cos szybciej wezmiesz juz w tym cyklu?
Iza to moze tez sie wybierz do fizjoterapeuty?
Myslisz? Bo boli zawsze powyzej blizny jak dotykam mocniej. Po pierwszej cc nic nie bolało.
Hekate mialas chyba na mysli gorszy tydzien. Jak migdał powoli puszcza tak glowa daje do wiwatu. -
Dziewczyny co może oznaczać to że prawie 3 latek ma widoczne żyły ? Delikatnie na pośladkach ale słabo, najbardziej po bokach pleców, wczoraj wiedziałam jakby w miejscu gdzie są nerki z tyłu, przy krzyżach. Raczej ma to od zawsze, nie zwracałam uwagi. Wczoraj zwróciłam jak wariował i zauważyłam właśnie z tyłu na krzyżu, dziś jednak już nie ma , a przynajmniej nie widzę[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Hekate bardzo mi przykro. Przeczytaj i przypomnij sobie swoje motto 🤗✊✊
Nadzieja co 2 tyg mozna robic to laminowanie,nie czesciej. W miedzyczasie mozna olejowac...
Musze jeszcze od siostry wyciagnac informacje na temat henny zamiast farbowania wlosow...nie taka zwykla henna koloryzujaca ktora jest w drogeriach a taka bezbarwna ,po niej wlosy robia sie grubsze i sie nie łamią
U mnie nadal nie przyszla@
Sprawdzilam teraz czy cycki mnie bola,ale nie ..,mrowia sutki i sa czulsze w dotyku,ale nic nadzwyczajnego.ale za to z lewego wyleciala mi jakby siara taka biala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 11:09
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Hekate tak mi przykro...
Rozumiem Cię i Twój gniew na te kłody pod nogi. Dobry pomysł z tym pójściem do lekarza i żeby coś zlecił, pewnie i dla partnera dostaniesz coś do łykania, u nas tak było. Albo uda się na jakieś zwolnione miejsce pojsc. Potem jeszcze jeden posiew, potem czekanie na wyniki... Warto to przyspieszyć. U nas też pierwszy posiew miałam w marcu, czekanie na wyniki, źle wyszedl, leczenie i zanim znowu wyniki to już była połowa maja. Ale cały czas możecie się starać a nuż przed hsg się uda 😃 Z tą owulką to już różnie bywa, kiedyś miałam potwierdzona u gin, że będzie wtedy i wtedy, wg testów tak właśnie wyszło a potem i tak @ dwa czy trzy dni wcześniej była.
Mnie już przestało zalewać, pewnie do weekendu poplamie i ruszamy z tym koksem...
Girl może jakiś naczyniak? Mój synek ma od urodzenia na plecach w części lędźwiowej. Miał się wchłonąć,.trochę tak ale sporo zostało widocznego. Tyle, że już od dawna właśnie, a jak u Twojego się dopiero co pojawiło to nie wiem.
aLunia rany co za dokładna wizyta u fizjo 😁 Przynajmniej Cię uspokoiła już kompleksowo ☺️
Nadzieja, oczywiście życzę żeby jelita zwiastowały sama wiesz co 😁 ale też po metforminie co bierzesz, wzdęcia i kłopoty żołądkowe są dosyć często występującym zjawiskiem. Niektórzy wręcz zalecają brać równocześnie Espumisan żeby zapobiegać dyskomfortowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 11:02
-
Kinga - czytam i czytam i niby wiem, ale kurw mnie bierze taki, że hej🤬
Wiera - dziękuję za wsparcie.
Starać się będziemy, ale i tak się łamię 😪
Ja z uwagi na wiek mam mało czasu...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate wiem, ta presja czasu jest najgorsza, ale spokojnie teraz będziesz to leczyła, może uda się naturalnie, jak nie to kolejny cykl hsg, a jak coś to chyba polecałabym klinikę w nowym roku. Będzie dobrze 🤗
Girl a te żyłki wystają mocno czy po prostu prześwitują? Małym dzieciom przez skórę prześwitują te żyłki. Nie macie jakiegoś bilansu niedługo, żeby przy okazji zapytać? Ja przy najbliższej okazji bym po prostu zapytała.
Kinga u Ciebie te cykle to jedna wielka zagadka. Musisz znaleźć dobrego ginekologa, który będzie znał się na rzeczy...przydałby się monitoring cyklu skoro nie wiadomo nawet kiedy owulacja. Tak to nawet nie wiecie kiedy się starać i o co w tym wszystkim chodzi.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Hekate wiem, ta presja czasu jest najgorsza, ale spokojnie teraz będziesz to leczyła, może uda się naturalnie, jak nie to kolejny cykl hsg, a jak coś to chyba polecałabym klinikę w nowym roku. Będzie dobrze 🤗
Girl a te żyłki wystają mocno czy po prostu prześwitują? Małym dzieciom przez skórę prześwitują te żyłki. Nie macie jakiegoś bilansu niedługo, żeby przy okazji zapytać? Ja przy najbliższej okazji bym po prostu zapytała.
Kinga u Ciebie te cykle to jedna wielka zagadka. Musisz znaleźć dobrego ginekologa, który będzie znał się na rzeczy...przydałby się monitoring cyklu skoro nie wiadomo nawet kiedy owulacja. Tak to nawet nie wiecie kiedy się starać i o co w tym wszystkim chodzi.
Wiera, nie wiem czy miał tak czy dopiero wyskoczyło bo nie zwracałam uwagi.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mother, chyba w nastepnym tyg pojde prywatnie, bo jak ten nic nie widzial niby ,to i nastepny gin nic nie zobaczy.poczekam pare dni ..albo w sobote pojde. Moze namowie meza zeby kupil mi test po pracy, ja bez samochodu dzis i nie mam jak sie ruszyc.
Chcialam zbadac sobie szyjke,ale nie moge jej dosiegnac,wyginalam sie i nic..chyba mam za krótki palec albo taka gleboka sie zrobilam🤪🤣nadzieja_86, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość
-
Kinga dziekuje to zrobie w nastepnym tyg ☺️ spodobalo sie mi bardzo.
A nie zmuszam nie nakrecam ale wsztstko to takie skomplikowane ja bym tam sikla nie masz nic do stracenia 😉 i oczywoscie wizyta ubporzadnego gin moze poczytaj ranking i opinie w twoim miescie.
Wiera ja juz na szczescie uporalam z metformina wczesniej tak mialam rewolucje teraz ewidentnie cos jelitka szwankuja rano zjadlam owsianke taka porcje nie duzo wypilam ziolowa herbatke i dobrze sie mam.
Girl dziecia chyba tak przeswituja zylki moja mialam kiedys dosc widoczna miedzy oczkami nad noskiem ale juz wieksza i jej nie widac.
Hekate oj te nerwy tez tak mam jak nadejszie wszystko horminy i rozczarowanie na raz aczkolwiek niech tam sie przestraszy organizm i przed hsg zaskoczy ✊
A wiecie wracam od mamy z herbatki i oni mowia do mnie co wolne ja dzis urlop mam a mama chyba dluzsze wolne a tata tylko przytakuje bo jakos ladnie wygladam i pytala sie czy cos na rzeczy jest 🤦♀️😁 daj Boziuni aby rodzice byli prorokami 😉Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Iza34 wrote:Myslisz? Bo boli zawsze powyzej blizny jak dotykam mocniej. Po pierwszej cc nic nie bolało.
Hekate mialas chyba na mysli gorszy tydzien. Jak migdał powoli puszcza tak glowa daje do wiwatu.
Czasami tak bywa, że z gorszego dnia robi się tydzień, albo i lepiej...
Umówiłam się do innego lekarza z tej samej przychodni na dzisiaj na 19-ą, bo przecież to w końcu wszystko jedno kto wypisze mi leki na te syfne bakterie i grzyby...
I żeby było mało - wypadł mi antybiotyk z zęba, który mi leczyła kanałowo we wtorek. Ja to mam też chyba gorszy czas, to już nawet nie tydzień..... - wyprosiłam kolejną wizytę na dziś na uzupełnienie - pomiędzy pacjentami.
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Nadzieja ojjjjjj taaaaak! Tego Ci z całego serca życzę 😁🤗
Hekate to masz dzień wizyt. Ale db, że udało się poumawiać na dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2020, 12:10
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
A mnie od wczoraj tak zab boli ze oszaleje. Nieszczesna osemka, z tydzien temu mialam lekka dziure, mowie po tej kwarantannie pojde do dentysty i pech chcial ze mi sie ten zab zlamal, wiec juz w srodku musial byc mocno zniszczony. Mam tylko polowe i od wczoraj juz boli mnie konkretnie. Chyba go wyrwe bo nie ma sensu juz leczyc. Teraz dentyste znalezc to jest cud, jeszcze wszedzie takie odlegle terminy i nie rozumieja ze czlowieka boli 🤦♀️