Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele mi endo nigdy nie mówił, że ft3 czy ft4 ma mieć najlepiej jakieś konkretne wartości,to chyba nie ma znaczenia, ważne, żeby mieściło się w normach. TSH najlepiej te 1.5 mieć tak jak piszesz 😉
Jagoda hm...nie wiem co to. Potówki to nie są?
Oooo nadzieja Kinga dobrze pisze, może to efekt wagarów właśnie 😁nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nadzieja_86 wrote:Jagoda jakie cudo 😍 takie malenstwo a wloski jakie ciemne.
Wiera nie zaszkodzi zrobic badania z tego co czytam jak dziewczyny pisza ze warto ✊ zawsze to krok do przodu i jeszcze kasa do przebolenia.
A ty masz potwierdzona owulacje w ogole?
Ostatnio rozmiwalialam z kolezanka starali sie niby wszystko nie tak zle a nie mogla. A okazalo sie ze dupek blokowal jej owu troche na pale brala jak gin zalecil od ktoregos dc poszla do innego i po dwoch miesiacach sie udalo miala monitoring i potwierdzone pekniecie i wtedy brala bo miala niedomoge lutealna.
Adelax fajnie ze zauwazylas poprawe.
A jak dzis lekcje zdalne?
A mnie dzis cos brzuch noli juz nie wiem czy z przejedzenia ehhh jakos ciezko.
Nadzieja ja miałam tak samo z tym dupkiem, po odstawieniu od razu zaszłam, myśle ze gdybym go brała od 18-20 dnia cyklu niż od 16 to zaszłabym dużo szybciej. Ale grunt ze w ogóle się udało.
Lekcje nabierają tempa widać jak nauczyciele chcą dużo zrobić. Ale jest progres bo syn powiedział ze chce sam. W sensie ja gdzieś tam się zawsze kręcę ale dzis na dłuższa chwile zniknęłam w pokoju i chyba mu się spodobało 😀nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Jagoda córcia sliczna. Co do wysypki to może jakieś uczulenie, nie zmieniłaś proszku do prania?
Adele co do ft3 ft4 mam zdanie jak Mother. Potem już w ciąży endo raz mi kazała zrobić tylkoTsh i ft3 potem tylko Tsh i ft4 nie wiem w zasadzie co to jest. Ale musi być w normach. Najważniejsze w staraniach to raczej tshWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 18:54
-
Adelax właśkie nie. Od początku piorę w tym samym proszku, uzywam tego samego plynu do kąpieli i samruje caly czas po kąpieli oliwką bo tak robili w szpitalu woec narazie nie zmienialam
-
Mimo braku goraczki jak stosujesz caly czas to samo to jak Kasia pisze trzydniowka.
Dziewczyny naprwde czuje sie jakbym 🐘 zjadla maz robil carbonare a nie wiem czy sie chwalilam ale tak z nikąd potrafi swietnie gotowac 😋 wszystko starannie pokrojone itd ja to nie raz obiad na szybko ciachu ciachu i juz 😅
I dokladke wzielam ehh obzarstwo a brzuch mam taki napecznialy ie wiem herbatka moietowa?
Adelax tak dokladnie jak piszesz ja teraz nie biore nic na stymulacje ani proga a zobaczcie na naturalnym taki wynik. A jeszcze gin mowil po co ovitrelle jak pekaja wiecej moga zaszkodzic niz pomoc. Widocznie moja gin chwytala sie czego da skoro pierwsza ciaza byla stymulowana.
Adelax a synek jaki pewnie dumny i taki samodzielny pewnie to sie spodobalo aby tak dalej.
Kinga a to laminowanie co jaki czas robic 🤦♀️ nie doczytałam wczesniej 🤷♀️
A mi sie marzy zeby pojawila sie plaga dwoch kresek i wszystkie narzekaly na 🤮🤢Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 20:15
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyJa pitole, moja tesciowa jest swieta i nie wolno jej nic powiedziec. Wtedy co ja sie polozylam a Ola miala te straszne odparzenia to Ola byla u niej na gorze. I dziś jej mowie ze dziecko miala kupe i strasznie odparzona dupke i ze trzeba czesciej sprawdzac pieluche bo nie zawsze te kupy smierdza. I wiecie ze sie tesciowa obruszyla?
Kinga nie strasz. Ale dobrze wiedziec. -
Nadzieja rumianek sobie wypij 😉
Iza tą Twoja teściowa...ja już na nią nie mam słów, olej to, niech się obraża jak chce.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Kurcze te chrostki pasuja do trzydniowki ale bez gorączki? Raczej mi to nie pasuje. Zobaczymy co doktórka jutro powie.
-
Iza ale z drugiej strony zajęła się nią😶 sory nie bronię jej ale może kupa taka parzaca bo jej tyle zębów idzie.
Jagoda jak jej nic nie jest to może nie ma co się tak przejmować tylko obserwować czy znika czy się powtarza i starać się wyłapać czy to po jedzeniu itp.
Dziewczyny byłam dzisiaj u fizjo. Zbadała mnie nawet ginekologocznie, napierajac palcami na ścianki pochwy sprawdzała czy jest napięcie. Oczywiście nikt mi nie powiedział choć pytałam czy mam się przygotować 🙈🙈🙈 Tak żeby było śmiesznie mówię jej wprost, że się nie podmyłam a ona do mnie mam maseczke 🙈😂w kazdym badz razie obejrzała mnie od stop do głow, sprawdziła blizne i wszystko jest dobrze, aż sama mówiła, że w szoku jest, że po trójce dzieci jestem w takim stanie 🤣 Mowilam jej, że bolą mnie placy, kark i dłonie to wszystko przez karmienie raz, że pozycja a dwa hormony. Cieszę się, że poszłam bo poczułam ulgę, trochę się z ta blizna bałam, czy wszystko ok.
Wiera a co mnie męczyć nie chciałaś. Pytaj o wszystko.
Nadzieja albo kieliszek wódki 🙈😜
Ft3 i 4 ma się po prostu mieścić w normie z tego co mi endo mówił.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
aLunia no widzisz jak ładnie, jesteś stworzona do rodzenia dzieci 😁😁😁
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
aLunia, niesamowite - mi nigdy żaden fizjo nie badał pochwy...
A ja kolejne nieudane podejście właśnie zaliczam.... 😢
Dziś 25 dc i od rana krwawię ( żywą krwią - ), a więc @ o kilka dni za wcześnie...
Czyli kolejny raz nie trafiłam w ovu, albo mam niepełnowartościowe jajka 😰
Zamówiłam testy ovu - zobaczymy.
Jutro będzie 7 dni od posiewu z szyjki - będę dzwoniła po wynik i jak OK, to na hsg się umawiam.
Smutno mi 😢„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate bardzo mi przykro 😔 wredna małpa...dobrze, że zamówiłaś testy, porobisz i może się trochę rozjaśni kiedy masz tą owulację. No i hsg fajnie, że będziesz miała. Zawsze to też coś do przodu. Trzymam mocno kciuki, żeby szybciutko się udało ✊✊ tulę!
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Posiew z szyjki nieprawidłowy 😫
Info przez telefon - wieczorem po pracy - pójdę odebrać.
Najbliższy termin wizyty u mojej gin to 30.11...
Qrwa, jak to się wszystko rozciąga w czasie!„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️