Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza34 wrote:Ja bym robila przed porodem, takie skromniejsze. Pozniej roznie bywa. Czy bedziesz w stanie 2 tyg.po cc stac i szykować? A dzidzia jak ci zawisnie na piersi (oby nie) to tez nic nie zrobisz, nawet gosciom kawy. Ja ci zycze zebys szybko stanela na nogi.
Agnes ja nie mialam takiej sytuacji ale dziewczyny juz odpisaly. Czekamy na ten dzisiejszy poranny.
Jeny, jakis bol mi wlazl pod łopatę.poza tym w rodzinie męża na urodzinach dzieci nawet jest bardziej alkohol niż kawa a i co do przekąsek to kabanos się kupi i pokroi i też będzie, wystarczy
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyCzemu ja jestem taka nerwowa? Pms 😤 czy co? A juz to ze ktos mi cos narzuca ze mam to i to robić czy które programy oglądać to juz wogole mnie bierze. Wiecie ze tesciowa dzisiaj poskarzyla sie do mojej mamy ze ja nie chce ogladac "sniadaniowek"? One to kochaja i nie rozumieja że ktos tego nie trawi. Poza tym wystarczajaco ze Zuzia oglada bajki i Ola z nią to chociaz jak jest ze mna to niech ten tv bedzie wyłączony.
A wiecie co, narobilam "szkody" mojej ciezarnej bratowej, tylko ze tak nieświadomie. Dalam jej witaminy dla kobiet w ciąży ktorych nie wybralam, a ja je bralam w czasie karmienia i coś mi nie pasowaly i odstawilam (tylko nie pamiętam dlaczego). Ona zaczela je brac, zaczela źle sie czuc a dziecko szalalo. Po tygodniu stwierdzila ze moze te witaminy i odstawila i nie to samopoczucie. Tylko zebym ja sobie przypomniala czemu ja ich nie bralam. -
Iza34 wrote:Czemu ja jestem taka nerwowa? Pms 😤 czy co? A juz to ze ktos mi cos narzuca ze mam to i to robić czy które programy oglądać to juz wogole mnie bierze. Wiecie ze tesciowa dzisiaj poskarzyla sie do mojej mamy ze ja nie chce ogladac "sniadaniowek"? One to kochaja i nie rozumieja że ktos tego nie trawi. Poza tym wystarczajaco ze Zuzia oglada bajki i Ola z nią to chociaz jak jest ze mna to niech ten tv bedzie wyłączony.
A wiecie co, narobilam "szkody" mojej ciezarnej bratowej, tylko ze tak nieświadomie. Dalam jej witaminy dla kobiet w ciąży ktorych nie wybralam, a ja je bralam w czasie karmienia i coś mi nie pasowaly i odstawilam (tylko nie pamiętam dlaczego). Ona zaczela je brac, zaczela źle sie czuc a dziecko szalalo. Po tygodniu stwierdzila ze moze te witaminy i odstawila i nie to samopoczucie. Tylko zebym ja sobie przypomniala czemu ja ich nie bralam.
Niech pogoogluje na ich temat.
Co do narzucania - to charakter masz po prostu i nie dasz sobie na głowę wejść - coś wiem na ten temat😉
Tak trzymaj 👍💪„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Girl, tak mieszkam na mazurach i tu sniegu mamy duzo ☺️
Iza, mysle ze mozesz byc nerwowa przez zmeczenie. Ja czesto tak mam.
Przez to siedzenie samotne wymyslilam "remont" sypialni ! 🤣. Meble mamy nowe, lozko tez, ale sciany chce przemalowac bo juz mi sie znudzily i dac tapete na sciane za lozkiem. Haha, tylko czekam zeby przedstawic plan mezowi 😈.AdelaX, mother84 lubią tę wiadomość
-
Agnes123 wrote:Girl25 temat u mnie na czasie, syn ma urodziny w lutym. Wyprawiamy je dopiero kwiecień, maj tak zadecydowaliśmy i on o tym wie
teraz wszystko zamkniete a ja nie zmieszcze 20-30 osob w domu a impreza na raty nie wchodzi w gre bo nie chce sie meczyc. Bedzie na dzialce z ogniskiem i pieczona kielbasa
Girl25 lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Oj ciężki film. Szczerze to jesli bym sie starała czy była w ciąży to bym tego nie ogladała. Moj maz nawet przeżywał i ogólnie długo pozniej o takich sytuacjach rozmawialismy, wiec jesli ktos jest wrażliwy to odradzam.
Hekate no przynajmniej jest swiatełko w tunelu i dobrze, ze możesz u partnera odreagowac.
Agnes mi tez raz znikło i niw bylo wtedy ciazy. Ale jesli masz test to powtórz, no i beta w poniedziałek najlepiej trzymam kciuki
Kinga no zagranie troche smarkacza, ale wierze ze przemysli i zrobi to badanie🙄
Szkoda tylko, ze cie wkurzył.
Fajne autko i masz racje z tymi podatkami.
A tak do posmiania sie. Mąż smaruje młodemu dziasła a Wiki (młodsza corka) mowi tata co ty robisz przeciez to krem do pipy 🤣
-
Dziewczyny żyję, ale dzisiaj byłam na pełnych obrotach pełnych obrotów 😅
Jedzenie było pyszne, tort też. Nawet mój rosół się udał i ziemniaki i makaron 😅
Dom nawet bardzo nie zdemolowany, ale zmywania to Panie Boże dopomóż 🙈 góry i doliny rzekł by, ale to raczej same gory😵🙄 ciekawe o której przyjedzie jutro zmywarka to może chociaż z 1porcja się umyje 😅
-
Kasia brawo Ty 👍😊 wierzyłam w Ciebie 😉 najważniejsze, że wszystko się udało 😊 teraz odsapnij trochę, nogi do góry i luzik 😊
Mysza haha no widzisz jakie to ciekawe pomysły przychodzą do głowy podczas odpoczynku w samotności 😁
Ja właśnie wystawiłam nasz stary narożnik, dwie szafki i krzesła na olx 😁 i oby chociaż część się sprzedała to będzie kasa na coś nowego.
U nas śniegu nie ma już, trochę czekam, żeby jeszcze spadł, bo synek tylko raz był na sankach i to na chwilę.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Kasia barawo dla Ciebie za zorganizowanie takiej imprezki.
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Dziewczyny żyję, ale dzisiaj byłam na pełnych obrotach pełnych obrotów 😅
Jedzenie było pyszne, tort też. Nawet mój rosół się udał i ziemniaki i makaron 😅
Dom nawet bardzo nie zdemolowany, ale zmywania to Panie Boże dopomóż 🙈 góry i doliny rzekł by, ale to raczej same gory😵🙄 ciekawe o której przyjedzie jutro zmywarka to może chociaż z 1porcja się umyje 😅
Kasia pewnie czujesz zadowolenie ze sie udalo i ulgę ze masz juz to za soba. A zmywarka- nawet jak bedzie to pierwsze mycie jest bez garow.
Kasia sto lat dla córci 🤡🎂🍭🎁Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Adelax oby częściej takie wypady 😚
Girl podziwiam w ogóle za chęci, ja miesiąc po cc dopiero czułam sie ok.
Kasia wszystkiego najlepszego dla córeczki i ciesze sie, ze imprezka udana brawa dla mamusi ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2021, 07:35
AdelaX, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
-
aLunia wrote:Adelax oby częściej takie wypady 😚
Girl podziwiam w ogóle za chęci, ja miesiąc po cc dopiero czułam sie ok.
Kasia wszystkiego najlepszego dla córeczki i ciesze sie, ze imprezka udana brawa dla mamusi ☺aLunia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Iza u nas też dziś się lekko przebija😊 już na serio nie pamiętam kiedy ostatni raz było 😉 zaraz nastrój lepszy 😁
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hekate na którą masz wizyte?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”