Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak mi zdjęli opatrunek to dużo lepiej się chodzi i ogólnie dziś dużo lepiej jest także teraz już z górki. Mimo wszystko szybko dochodzę do siebie po CC
. Najważniejsze że z raną wszystko ok, położna mówiła że bardzo ładna, przynajmniej od zewnątrz a wewnątrz to zobaczymy na kontroli ale też na pewno ok. Jeśli wszystko będzie ok z młodym to wyjdziemy w środę także jeszcze trochę czasu
.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
To widzę ja szybko wyszłam po CC bo w 3 dobie ale miałam szczęście bo mój lekarz byl wtedy na obchodzie i mnie puscil. Inny chciał mnie trzymać do 5 doby mimo,że było ze mną i małym ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2021, 19:07
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:To widzę ja szybko wyszłam po CC bo w 3 dobie ale miałam szczęście bo mój lekarz byl wtedy na obchodzie i mnie puscil. Inny chciał mnie trzymać do 5 doby mimo,że było ze mną i małym ok
Ja tez w 3 dobie, ja w fatalnym stanie, że wogole odważyli sie mnie tak wypuscic. -
Ja za pierwszym razem chyba w 4 dobie, a po kolejnych cc w 3. Dość szybko dochodziłam do siebie za każdym razem i raczej dobrze wspominam te porody. Oczywiście bolało i za pierwszym razem byłam już bardzo zmęczona po kilkunastu godzinach prób naturalnie, ale cała reszta ok. Nie miałam też żadnych problemów z bliznami, wkłucia bez problemu za pierwszym podejściem, żadnych drgawek po, raz miałam po wybudzeniu z narkozy po laparoskopii. I powiem szczerze, że często myślę sobie że dobrze że miałam cc bo przynajmniej "dół" mam nienaruszony i zawsze jest dużo mniejsze ryzyko późniejszych problemów np.z wysuwającą się macicą itp. Oczywiście nie piszę tego żeby kogoś straszyć czy namawiać na cc, tylko taka jest moja opinia na temat cc😉
-
Girl, cudny jest 🥰
Porod to porod, jaki by nie byl czy to sn czy cc, to zawsze cos tam po sobie pozostawia.
No ale innego wyjscia nie ma zeby wydac czlowieka na swiat 😀 -
Girl ale słodziak 😍
Iza ja mam aplikacje blix, w jej przegladarce wpisujesz czego szukasz np. Właśnie mleko bebilon i pokazuje Ci wszystkie gazetki w którym sklepie jest promocjaszkoda że na mleko 1 prawie nie ma
Ja miałam i cc i sn. Oba wspominam bardzo dobrzea wiadomo każdy ma swoje plusy i minusy i każdy przechodzi je inaczej podobnie jak ciąże
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Dzień dobry dziewczyny 😊
Co tam u Was? Ja przebudziłam się, żeby ogarnąć syna do przedszkola, a teraz leżę w łóżku, coś się nie wyspałam. Jeszcze coś kaszel mnie dopadł, póki co nie jest źle i niech tak pozostanie
Jak tam nasze staraczki? Nadzieja co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 08:05
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyDzis moja Ola wielki marud jak tylko otworzyla oczy. A ja ok tylko udziela mi sie od niej bo ona jeszcze w piżamie i zasikanej pieluszce bo nie daje nic przy sobie zrobic a ja zawiozlam Zuzie do szkoly i jeszcze sniadania nie jadlam. A, i dentyste dzis mam 👩⚕️😨.
-
nick nieaktualny
-
Iza no widzisz, ma charakterek 😊
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJeny, jaka ja jestem zmęczona 😩. A wogole kompletnie zapomnialam ze z opryszczka nie chodzi sie do dentysty, ja mam strupka juz ale i tak wogole nie powinna nic robić tylko ze to byl moj już 3 termin do niej (2 razy ona sama odwoływala) i mi chociaz przejrzala i wszystko ok. A potem w ukryciu skoczyłam do paczkomatu w sasiedniej wsi zeby nikt nie wiedzial.
-
Hej dziewczyny nie bardzo mam co pisac...
Powtorzylam test po 2 dniach pozytywny wyrazne kreski(mam go do tej pory lubie na niego patrzec) po kolejnych dwoch zaczelam plamic 37 dc zaczela sie @ takze tyle w temacie wizyte w tym tyg. odwolalam bo bez sensu. Jestem po tele poradzie tzn dzwonila do niego przepisal metformine i progesteron takze zobaczymy co zdzialamy. A i jeszcze zakupilam glukometr mierze i zapisuje prawdopodobnie tu moze byc moj problem. Chyba mam "wyrzuty insuliny" co temu sprzyja wysypke ciagle zmeczenie, wahania nastroju a w szczegolnosi ostatnio.... przeklety cukier.... Kontroluje co jem i tyle na razie co moge zrobic. Umowilama sie na wizyte prywatnie ale termin dopiero za miesiac.
A poza tym byla na brwiach pernamentnych tyle dla siebie. I zastanawiam sie nad wyjazdem 🌴 wiadomo jak ten wirus sie uspokoi ale chcem zobaczyc co maja w ofercie w biurze i ewentualnie zaklepac miejsce jakas zaliczke moze wplacic zeby sie juz nie wycfac z tego raz sie zyje a poza tym corka nie byla nigdzie poza naszym krajem.
Girl gratuluje synka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2021, 18:33
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja pewnie, bardzo dobry krok. Daj znac co ci zaproponowali. My tez szukamy, chciałabym all inclusive ale nie w hotelu bo ciasno z nasza 5, najlepiej mi domek by pasował.
A z brwi jesteś zadowolona? -
Nadzieja będzie tylko lepiej 😘
No wlasnie zadowolona jesteś z tych brwi? Ja tez się zapisałam na luty 🙈 będę miała robione metoda ombre
A ponadto na 90% mamy covida, możemy się domyślać bo nie poszliśmy na test. Mąż ma od dzisiaj rana objawy. Bola go kosci gardło, lekki katar i osłabienie. U mnie 8 dzień i powiem Wam ze nie jest wcale lepiej. Co prawda nie jest ze mna złe bo wszystkie dolegliwości minęły poza wlasnie zawrotami głowy ciezka głowa i bólami pleców. Wczoraj mnie złapała nerwica. Nie mogłam sobie poradzić, naprawdę nie wiem czemu się nakrecalam. Wzięłam hydroksyzyne bo nic ziołowego nie pomagało. I to był mój błąd, bo pomogła na chwile a rano byłam tak osłabiona ze prawie zemdlałam. Do 12 nie wiedziałam ba jakim świecie żyje.. już jej nie wezmę.. póki co lepiej, ciagle coś pije, mało jem bo nie mam apetytu. Węch już mam dobry. Zazwyczaj przy przeziębieniu 8 dzień to poprawa a tu takie kiepskie samopoczucie ale do tego doszła lekka depresja. Siedzimy wszyscy w domu syna tez nigdzie nie puszczamy -
nadzieja, wyjazd to dobry pomysł - głowa odpocznie😉
Adelax, a to Was wzięło - biedaki🤗
Ja od wczoraj mam silne bóle podbrzusza, zwłaszcza z 1 strony i ostre wzdęcia z kłuciem po stronie jajnika, z którego było ovu...
Nic nie rozumiem i boję się 🥺„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️