Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mother zdrówka!
Jagoda nie mam pojecia, ja pewnie bym z lekarzem skonsultowała.
Moj tez jest cycus, jak skończy jesc to tak mlaska jakby nie wiem jaki rarytas jadł 😂 jak mnie nie ma to wytrzymuje tyle az wrócę. Choc w sobotę był u teściów 5 godz bo ze starsza corka pojechalismy w góry trochę pochodzic to zjadł obiad i przed samym przyjazdem naszym wypił mleko, wiec juz mega głodny bo normalnie co 2 h je. A ja zaraz gorączki dostałam i musialam szybko ściągać mleko.
Hekate a ty jak sie czujesz?
Adelax i jak u was? Zdrowi?
Adele jak mąż sie czuje?
Girl co u ciebie?
Iza miałam ci właśnie pisać o mleku 😉mother84 lubi tę wiadomość
-
Jagoda a nie wyglada na to żeby ja to bolało? Tez nie wiem, co to może być
Alunia tak już jesteśmy zdrowi, maluszek tylko jeszcze kaszle sporadycznie ale nie jest gorzej wiec to najważniejsze
Zobaczcie jaka ciekawostka
https://kobieceinspiracje.pl/146054,uokik-ocenil-jakosc-roznych-pieluch-wyniki-badan-zaskocza-kazdego.html?fbclid=IwAR3rzexxqLVweBYC4xcSz08eLY795aPiNCEiDl6Mntmo2_K-16zVam7D3woWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2021, 16:44
-
Adelax no z tymi pieluchami widzisz różnie to bywa 😉 ja pamiętam tylko pierwsze opakowania miałam pampersów, a tak to byłam bardzo zadowolona z dad z biedronki, ale to było dawno, czy dalej są ok to nie wiem 😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Jagoda dla mnie na zdjęciu to wygląda jak zmiana grzybicza, jeśli tak, to bez czegoś na receptę do pedzlowania raczej się tego nie wyleczy, a może się roznieść. Na pewno konsultacja z lekarzem potrzebna.
Emrica dobrze, że zrobiłaś badania, miałaś przeczucieNa krzywych się nie znam, jeśli gin będzie po macoszemu traktował to diabetolog/endokrynolog może by pomógł 🤔 Czasami są tacy lekarze "2 w 1" gin i endokrynolog w jednym, też myślę byłoby ok.
Mother zdrówka! 😘
mother84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzy Zuzi uzywalismy pieluch z rossmana, po dadzie miala krostki na boczkach pod tymi tasmami ale wtedy byly one takie twarde i sztywne. Teraz dada zlota (zielona odparza) na zmiane z pampersem ale w upalne dni musiały byc pampersy bo po dadzie byly potowki na pleckach.
-
Cześć dziewczyny. Rzadko się odzywam, bo jakoś wciąż mi ciężko po śmierci taty... Nie przeczytałam wszystkich postów, więc nie obraźcie się, że nic nie odpisuje...
Jagoda
Może perła epsteina? Poczytaj. Adam miał coś takiegoAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnypola89 wrote:Cześć dziewczyny. Rzadko się odzywam, bo jakoś wciąż mi ciężko po śmierci taty... Nie przeczytałam wszystkich postów, więc nie obraźcie się, że nic nie odpisuje...
Jagoda
Może perła epsteina? Poczytaj. Adam miał coś takiego
Nikt tu się nie bedzie gniewal.
Z was to naprawde skarbnica wiedzy. Jak nie jedna to druga. Az sama z ciekawości poczytałam co to są te perły. No i u Zosi wyglada podobnie. -
nick nieaktualny
-
Ja nic nie widzę na tym teście, ale ja to ślepa 🙊
Pola no coś Ty, nikt się nie gniewa 🤗
Przebudził mnie kaszel syna, mam nadzieję, że to tylko z rana ma sucho, a nie, że coś chwycił ode mnie.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
U nas kaszel był tylko z rana na szczęście, za sucho ma. Siadł nam nawilżacz i ręcznik to już nie to samo, muszę zakupić nowy. Chłopacy właśnie poszli na sanki, a ja siedzę pod kocykiem z herbatką 😊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Miesiąc przed terminem to szybko, coś wskazywało na wcześniejszy poród?
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Zmiana grzybicza po lewej i po prawej stronie identycznie takie samo i w tym samym miejscu??
Mi to wygląda na zęby z tym że jak rano wstanie to ma tylko Czerwone dziąsła w tych miejscach a później pod wpływem ciumkania rączek robi się białe. Heh dziwne to wszystko.
A co do mojego teścia to sytuacja bez zmian. Nie reaguje na leki, cały czas nieprzytomny i lekarze raczej nie dają nadzieji na to że przeżyje. Także to tylko czekanie na telefon że odszedł 😭 -
Jagoda ogromnie Wam współczuję...najgorsze, że nikt nie może nic zrobić.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Jagoda przez internet to takie zgadywanki, idź do pediatry to powie Ci co to jest i czy trzeba coś z tym robić. A jak zęby, to dla mnie i tak ten miesiąc i akurat te zęby a nie jedynki czy dwójki, pojawiające się i znikające to też dziwne, ale większego doświadczenia w tym zakresie nie mam🤷🏼♀️
Przykro mi z powodu teścia.
-
Hej dziewczyny
nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Ja jestem już szczęśliwą mamą dwójeczki, ale teraz w ciążę zaszła moja siostra. I tu pojawia się moje pytanie. Czy mogłybyście zerknąć na zdjęcie usg? Wydaje mi się, że są tam 2 pęcherzyki ciążowe, a nie jeden. Jest tu jakaś mama bliźniąt dwujajowych? Czy jest możliwe, żeby lekarz nie wspomniał o drugim jeśli nie ma pewności czy się rozwinie?