Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiera daj znać jak tam Twoje jajca😁✊✊
Piszczak jak sytuacja u Ciebie?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymother84 wrote:Wiera daj znać jak tam Twoje jajca😁✊✊
Piszczak jak sytuacja u Ciebie?
Tez czekam na wiesci.
A tymczasem moje male dziecię zrobilo dzisiaj kilka kroczkow samodzielnie. Nareszcie 😃
Ale tak bardzo się o nią martwię, taka zawalona że az katarek wygrzebalam z szuflady i nie patrzę ze płacze (niech sobie tescie gadaja) tylko ściągam, nie mam wyjscia. Syropu zadnego nie wypije, na szczescie inhalacje ladnie robi (tylko musi byc ustnik, maseczka "gryzie"). I boje się tej nocy. -
nick nieaktualnyPiszczak wrote:Trochę się uspokoiło. Ale jakies ślady krwi dalej są. Przyszedł właśnie wynik progesteronu. 3,09.
Zawsze w drugiej fazie cyklu miałam <0.1
Nie wiem już co myśleć. Z rana zadzwonię do przychodni. Może uda mi się z ginem chociaż porozmawiać.
Za niski progesteron. Musisz dostać dupka. A jak zawsze mialas problem to powinnas brac co cykl w każdym cyklu. -
Piszczak mi to tez wyglada na za niski progesteron, do lekarza i pewno dostaniesz duphaston albo luteine i bedzie dobrze 🙂
Wiera, czekamy na wiesci z wizyty ☺️
U nas dzis wiosna. W koncu ubralam lzejsze ubrania, slonko swiecilo, ptaszki spiewaly, cieplo. Od razu lepiej sie zyje. 🌷 Pomimo ze znowu nam wszystko zamykaja 🤪 -
nick nieaktualny
-
Piszczak to koniecznie chcociazby telefonicznoe i proga brac badz dobrej mysli.
Wiera czekamy 🤗
Mysza oj tak wiosna dzis
mozna bylo sie nacieszyc ja po pracy szynko obiad i na spacer i tak pknad2 h fajnie bylo.
Iza brawa dla Olenki za kroczki.Iza34 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Jajca "super"😁 Dostałam Ovitrelle na wynos i późnym wieczorem zastrzyk. W sobotę rano jedziemy i "niech się dzieje wola nieba"..
Ech stresa mam przed tym wszystkim, chyba muszę otworzyć wino na wieczór 😏
Piszczak dzwoń koniecznie, nawet przez tel może Ci jakieś leki zleci. Trzymam kciuki ✊
Iza gratki dla Tuptusi ☺️Kasia 1805, Iza34 lubią tę wiadomość
-
Iza 👏dla Oli🥰
Wiera✊✊✊✊hu hu hu😉
Piszczak biegnij po proga i powinno być ok, trzymam kciuki żeby to jednak wszystko dobrze się skończyło ale skończyło za 9mcy 😉✊✊✊
Hekate, tulę i mam nadzieję że szybko zaświeci Ci piękne słońce po tej całej burzy.... 🤗
Alunia zdrówka dla Was i siły dla Ciebie na dodatkowe przedsięwzięcie😉💪
Mysza(mam nadzieję że nie pomylilam 🙈) oby ta owu pięknie zaowocowała 😉
A całą resztę pozdrawiam i oby Wam się ułożyło wszystko tak jak byście chciały i żeby nic już nie bolało 😉
Czasami jak czytam to nasze forum, a czytam codziennie, mam wrażenie jak bym czytała jakąś fascynującą książkę i nie mogła doczekać się kolejnej strony, rozdziału 😁Iza34 lubi tę wiadomość
-
Kasia nooo i ta książka strasznie wciąga 😁
Wiera wow to się dzieje 😁pojutrze ten wielki dzień, ależ emocje ☺️ strasznie mocno zaciskam kciuki ✊✊
Piszczak zadzwoń jutro do gin z prośbą o receptę na duphaston lub luteinę, stąd może też być to plamienie. Mam nadzieję, że beta potwierdzi, że przyrost jest prawidłowy i wszystko jest ok. Betę dasz radę zrobić jutro czy jednak dopiero w SB? Musi być dobrze ✊
Oj tak, dziś piękna pogoda była, my z synkiem wyszliśmy na spacer na balkon nawet 😁😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 20:31
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Wiera super wiesci😁 trzymam kciuki za sobote oby przeszlo wszystko pomyślnie i za 2 tyg bedziesz mam sie chwalić pozytywnym testem 😘
Mozecie do soboty jeszcze starac sie naturalnie?
U mnie nadal bez zmian, @nie nadeszła. Codziennie mam bole brzucha ze mysle ze to juz i przyszla ,ale jednak nie. -
nick nieaktualnyWiera no to kciuki.
Mother spacer nie ma co. Ale i tak skorzystaliscie.
Wreszcie będzie Tuptuś bo juz dziury na kolanach w rajstopach sie robią 😂. A jak ona sama sie cieszy. A dla mnie, dla nas jakie emocje. Bo tak stanęła przy szafce i mowie do Zuzi "patrz, zaraz bedzie sama chodzic" a Zuzia ze glupoty gadam i za chwile puscila sie i probuje isc. Coś pieknego 😍.
Co teraz pyli? -
Iza właśnie gratulacje dla Oli 👏👏👏 teraz zacznie się latanie za dzieckiem 😁😂 z pyleniem nie pomogę, nie mam pojęcia 🤷
Iza34 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Iza, 👏 dla dreptającej damy😘
Wiera✊🤗
Piszczak - bądź dobrej myśli 🙂
Podpisałam dziś porozumienie z mężem i wpłaciłam mu połowę kasy, za kilka dni druga połowa i się wyprowadza...
Zacznę nowy etap w życiu...Iza34 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza właśnie gratulacje dla Oli 👏👏👏 teraz zacznie się latanie za dzieckiem 😁😂 z pyleniem nie pomogę, nie mam pojęcia 🤷
Pytam o to pylenie bo jak wrocilysmy ze spaceru to nie moglam sobie poradzic z glutami, nawet mąż zebym co kawalek oczyszczala bo sobie poradzic nie może a teraz przed spaniem nie bylo tak duzo.
Teraz to bedzie ale z butami 😭. Jak ja nie cierpie kupowac dziecku butow. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiera trzymam kciuki✊
Hekate powodzenia
Iza moja jak zaczęła dreptać to trzeba było mieć ja cały czas na oku, a i tak miała pełno siniaków wszędzie.
Ja właśnie siedzę na izbie. Wywiad z lekarzem. Dostanę dwie tabletki dupka, na dziś i jutro rano a później mam się zgłosić do swojego lekarza. -
Piszczak bo to super, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ☺️
Hekate w końcu nadeszła ta chwila, że się go pozbędziesz. Niech ten nowy etap w życiu przyniesie już samą radość 🤗
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️