Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Piszczak, ja tez widze kreseczke a nie cien. Delikatna ale ladna wiec cos z tego bedzie ☺️☺️☺️Mysle ze sie w koncu doczekalas i beta to potwierdzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 10:04
-
Piszczak toż to normalna kreska jak ta lala😁😁😁
Wiera kciuki za twoje jaja✊
Hekate przytulam 😘
Ja dalej przeziębiona i najstarsza corka w domu z gorączka. Udało mi ske dostać na ten kurs i od poniedziałku zaczynam. Dwie godziny codziennie, tescie obiecali pomoc. Ciesze sie, ze zajme sie czyms innym niz dziecmi i domem.Wiera lubi tę wiadomość
-
Piszczak cóż za piękne kreski 😍 leć na bete i niech coś w końcu ruszy na tym wątku
Wiera kciuki zacisniete za jajca i za sobotę
Hekate trzymaj się kochana❤️❤️❤️
Emrica to dobrze że z tarczyca wszystko ok, ujarzmisz ten cukier i na pewno coś ruszya powiedz mi (bo nie pamiętam) u Ciebie z cyklami było wszystko ok czy jakieś problemy miałaś?
Wiera lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Emrica to super ze z tarczyca ok.
Z tym cukrem to prawda zobacza ja w pierwszysm cyklu na metforminie zaskoczylam a teraz jeszcze pilnuje sie co jem take dieta tez dziala dobrze.
Wiera to super z pewnoscia sie wyhoduja.
Cos czuje ze na wiosne sie posypia ⏸️ w koncu bociek przyleci. Jest troche staraczek i kazda jakis plan ma takze super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 11:04
Wiera lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
No wiosna daje taką nadzieję dziewczyny 😊 musi się tu posypać od pozytywnych testów 😊 jakieś przełamanie niech nastąpi.
Emrica to dobrze, że z tarczycą ok, a z tymi cukrami też fajnie, że ktoś ogarnął temat, liczę na to, że to wiele wniesie do Waszych starań ✊🤗
aLunia zdrówka dużo dla Was 😘 i zaczniesz kurs to trochę odzyjesz też psychicznie😊
Wiera ale emocje ☺️ niech jajca rosną ✊✊Wiera lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam za was kciuki.
Piszczak za tłustą betę
Wiera za udane iui
Emrica za szybkie 2 kreski (bo teraz jak juz unormujesz cukier i tarczyca jest ok to mam nadzieje ze w koncu zaskoczy
Hekate- zebys szybko stanęła na nogi
Mysza - oby owu nie poszka na marne
Nadzieja i tobie tez szybkich 2 kresek
Kinga i za ciebie zebys wyjaśniła te pozytywne testy i zeby u meza byla poprawa
No i za bociany- zeby ruszyły dupki z Afryki i dały nam tu baby boom.
Alunia zdrowka dla was.
A my z tymi naszymi kaszlami i katarami wyjajczylysmy sie na spacer. Tylko szybki podglad czy dziewczyny nie msja goraczki i w droge. Nawet nie mam kiedy kawy wypic. Ale to nic, tsk musi byc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 12:03
Wiera, nadzieja_86, Kinga2020 lubią tę wiadomość
-
Caly czas mam takie przeczucie ze w koncu sie u nas na watku ruszy temat z ciazami. Wiosna, nowe nadzieje 😃🌷
mother84, Wiera, Miśkowa, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Mysza123 wrote:Caly czas mam takie przeczucie ze w koncu sie u nas na watku ruszy temat z ciazami. Wiosna, nowe nadzieje 😃🌷
Oby, oby 😁 Jeszcze dziś jest tak pięknie i wiosnę czuć pełną piersią, że można uwierzyć, że wszystkie marzenia się spełnią ☺️nadzieja_86, Kinga2020 lubią tę wiadomość
-
Piszczak upuściłaś już krew? 😁 Będą dziś wyniki?
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Piszczak to trzymamy kciuki, chociaż późno robiłaś to nie wiem czy dziś wynik będziesz miała. Czekamy na wieści ☺️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mój prawdopodobnie ma żylaki powrozka nasiennego.bedzie miał usg .
Przepisal mu jakies tabletki na zapalenie i bakterie...nie wiem po co jak nie zanosił zadnych badan krwi ani moczu.
Patrzył wyniki nasienia i mowi ze nie są zle,ze trzeba poprawić morfologie,moze żylaki sa tego przyczyna.. przepisal mu tabletki nativin.. moj mowil ze lekarz twierdzi że te saszetki czy tabletki co mu kupilam to zwykle suple i moj sie upiera ze lekarz mu dał lek A nie suplement. A przecież jest napisane wyraźnie w ulotce ze to suplement..
Według lekarza ten Navitin jest najlepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 19:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beta pozytywna teraz w piatek powtorz ✊
Mother Twoj bodajże mial zylaki.
Kinga a te usg to kiedy bedzie mial?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 21:02
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”