Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć!
Mother wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek! Zdrówka, radości, uśmiechu 🥳
Calanthe dla Ciebie również zaległe 100 lat i spełnienia marzeń! Pamięć masz dobrą, faktycznie ja też z czerwca a kolejna 18-stke zaczynam jutro 😅
Nadzieja cieszę się bardzo, że badanie wyszło ok, spokój jest bezcenny 😊 Dobrze, że mamie się poprawia, oby tak dalej 💪
Lili pamiętam jak mój syn w przedszkolu przechodził ospę, ja byłam cała w strachu, bo nikt nie pamiętał u mnie ospy (ogólnie mało chorób dziecięcych przechodziłam) i okazało się że nic się u mnie nie zadziało, widocznie musiałam jakoś jednak cichaczem przechorować 🤷🏼♀️ Oby u Ciebie też skończyło się na stresie.
Iza łączę się z bólem głowy, tak mnie dopadło w pracy, że tabletkę musiałam wziąć, bo już nie mogłam wytrzymać. Na szczęście pomogła, choć jeszcze trochę ćmi.
Miśkowa termin zabiegu mam na 21.07, a dzień wcześniej mam się stawić w szpitalu. Mam nadzieję że @ nie pokrzyżuje planów bo by wychodziło koło 7-8dc, jak się opóźni wstreciucha to pani w sekretariacie w szpitalu powiedziała, że trzeba będzie przełożyć na sierpień, a w sierpniu wyjeżdżamy 🙄 Mam dzwonić jeszcze potwierdzić jak dostanę @.
W pracy jakoś przeszło, szefowa i jej mąż w swojej pracy przełożyli urlop na sierpień. Zachwycona nie była ale stwierdziła że jak szpital to nie ma co dyskutować, bo zdrowie najważniejsze. Uffff kamień spadł mi z serca. 😌
Adelax wszystkiego najlepszego dla Synka! I żeby impreza się udała, mimo przeciwności losu 🙄
Mgdra witaj i powodzenia
Wczoraj mieliśmy pierwsze zebranie w szkole, poznaliśmy wychowawczynie, zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, więc jestem już bardziej uspokojona przed wrześniem 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 20:56
mother84, AdelaX, calanthe lubią tę wiadomość
-
Wiera wszystkiego najlepszego z okazji urodzin🎂🥳 życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególności wiadomo, tego jednego! 🤗
Trzymam też kciuki, aby @ była o czasie i żeby laparo była w lipcu jeszcze.
Mgdra witaj i powodzenia ☺
Iza współczuję bólu głowy, ale wczoraj to chyba coś wisiało w powietrzu, bo mnie też bolała, ale nie tak mocno jak Ciebie.Wiera lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyWiera sto lat! 🎂🥂
Mi głowa wczoraj troche odpuscila a dzis znowu daje. Jestem zmeczona, niewiele spie, Ola sie w nocy kreci i poplakuje to z moich 4-5 godz.snu zostaje niewiele, dzis jestem sklapciala do granic mozliwisci i warcze na wszystkich. Poza tym wszystko mnie przerasta włącznie z balaganem w kuchni i całą reszta. Bo truskawki gnija na polu a ja nie mam tyle mocy zeby to zerwac.
Wiera lubi tę wiadomość
-
Wiera wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń!!!! 😘
Wiera lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Wiera wszystkiego co najlepsze! Co do zabiegu to pamiętam ten stres z terminem i chyba nawet miałam dupka w pogotowiu żeby na pewno udało się wstrzelic
AdelaX sto lat dla synka!
Iza ja dziś 29 dc, od 5 dni plamienia. Co do bólu głowy to mnie też męczy od dwóch dni ale nie tak jak Ciebie - pewnie to zmęczenie wszystko potęguje.AdelaX, Wiera lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyMiśkowa wrote:Wiera wszystkiego co najlepsze! Co do zabiegu to pamiętam ten stres z terminem i chyba nawet miałam dupka w pogotowiu żeby na pewno udało się wstrzelic
AdelaX sto lat dla synka!
Iza ja dziś 29 dc, od 5 dni plamienia. Co do bólu głowy to mnie też męczy od dwóch dni ale nie tak jak Ciebie - pewnie to zmęczenie wszystko potęguje.
A u mnie dzis 1dc. Przylazla franca niespodziewanie ale poszedl sobie bol glowy 🙆♀️. Teraz tylko sie modlic zeby znow nie bylo afrykanskich upałów bo bedzie ciezko. -
Wiera, sto lat, niech sie marzenia spelniaja ! ☺️
Mother, przepraszam ze teraz dopiero ale nie wchodzilam na forum, baardzo spoznione ale Tobie tez wszystkiego co najlepsze zycze ☺️
My dzis jak to przy sobocie, sprzatanie, zakupy, jeszcze mnie choroba wziela i od wczoraj walcze z okropnym bolem gardla, jestem zmeczona i taka bez humoru. Wczoraj mialam totalny spadek mocy, pol wieczoru przeplakalam bo nic mi nie wychodzi 🤣. No ale czasem trzeba emocje upuscic 🤷♀️
Corka juz lepiej. W koncu 😁. Prawie wyciagnelam ja z tego kaszlu syropami i domowymi sposobami. Juz myslalam ze sie nie obejdzie bez antybiotyku bo cale noce ja kaszel meczyl ale dzis juz miala taki napad moze z raz wiec jest ogromny postep. Juz ma wakacje, do przedszkola wraca we wrzesniu razem ze swoja grupa ☺️mother84 lubi tę wiadomość
-
Mysza to zdrówka dla Ciebie. Pewno chwyciłaś coś od małej. Dobrze, że u niej poprawa. Mnie też coś gardło dziś lekko zaczęło boleć.
Iza mnie często przed @ głowa boli.
Ja padam na ryjek, kładę się już do łóżka, mąż w pracy, dzieci śpią to ja też już będę się lulać powoli 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2021, 21:52
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kochane za wszystkie życzenia 😘 ☺️
Miskowa też mam jeszcze dupka ale on mi jakos specjalnie nie regulował, potrafiłam zacząć plamić w trakcie albo dopiero po 6dniach od odstawienia... Zastanawiałam się, ale chyba nie będę ryzykować, zdam się na matkę naturę 🙄 staram się za dużo o tym nie myśleć żeby się nie stresować i sobie nie wydłużyć niechcąco.😅
Mysza zdrówka! Cieszę się że z córką lepiej ☺️ to sobie teraz odpocznie w wakacje od przedszkola 😃 mój z kolei się cieszy bo panie pozwoliły przynieść po jednej zabawce w wakacje do przedszkola
Adelax jak po imprezce?
Nasze spotkanie z koleżankami się udało, oj dawno się tak nie uśmiałam. No i ile wiśnióweczki poszło przy okazji.. 😁 głowa na szczęście dziś nie boli ale imprezka skończyła się późno i kiepsko dziś jestem wyspana 😬 ale było warto 😁
-
Takie imprezy z Koleżankami zawsze mają swój urok 😉
A ja dziś na basenie byłam i to z moim Synem - nawet specjalnie nie musiałam go namawiać 😋„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Wiera super ze wyjście udane. My niedawno wróciliśmy z działki z imprezki. Wszystko się udało najważniejsze ze synek zadowolony🙂siedzi teraz w prezentach. Dla tych co ich dzieci lubią lego to Jaś dostał figurki dinozaurów kompatybilne z lego. Składa te dinozaury i może dopasować do lego. Sami z mężem wybraliśmy i prezent trafiony także polecam 🙂 największy zestaw to chyba ze 30 ma tych dinozaurów do składania
Tak mi szybko zleciał ten weekend ze nie wierze ze już poniedziałek.. a czw i pt miałam wolny
Hekate fajnie taki czas spędzony z synem🥰
Iza usmialam się 😁😁 -
nick nieaktualny
-
Wiera takie spotkania są bardzo potrzebne, super, że się udało 😉
Mysza jak zdrówko?
Ewi dużo zdrowia dla Was!
Adelax cieszę się, że impreza urodzinowa udana i że synek zadowolony. A te dinozaury to z lego czy jakieś inne pasujące do lego? Proszę o jakiegoś linka 😁
Jak inne chorowitki i dzieci?
Hekate oooo dawno nie byłam na basenie przez te lockdowny
Iza na jęczmień to podobno złotem dobrze potrzeć 😉
A my dziś mieliśmy pożegnanie przedszkola, tzn. syn dalej będzie chodził przez wakacje, ale dzisiaj były występy itp. Oczywiście się wzruszyłam, ehhh tak szybko ten czas zleciał, zaczyna się kolejny etap w jego życiu. Dlatego cieszmy się każdym dniem i łapmy każdą chwilę ☺
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️