Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabriela dlatego napisałam,ze to głupota
Jangwa to są ciężkie tematy szczególnie jak ma się wspólne dziecko... Ktore i tak laczy na zawsze. Mozna sie rozstać na jakis czas zobaczyć jak bedzie a mozna zostac ze sobą i sie starać zyc razem -
Adele, oby koleżanka miała rację trzymam kciuki:)
-
Dziewczyny, chyba muszę sobie dać spokój z mierzeniem temperatury w przyszłym cyklu i myśleniem o ciąży, dziś mężowi musiałam się wypłakać, bo już nie daję psychicznie rady, wiem, że staramy się króciutko, ale ten zły wynik tarczycy mnie zdołował, nie mam na nic ochoty, czuję taki ogarniający mnie bezsens i zamiast cieszyć się moim synkiem i na nim skupić, to ja skupiam się na tym, że nie udaje mi się być w ciąży.
Kazałam mojemu kupić wino, dziś się napiję, włączymy sobie jakiś film, mam ochotę się trochę wyluzować i zrelaksować. Za słabą mam psychikę na to wszystko...jagodowa91 lubi tę wiadomość
3cs, @06.06
-
Oj Gabriele nie przejmuj się tak. Nasz lepsze wyniki niż przed pierwszą ciążą. Idziesz do endokrynologa i będzie wszystko dobrze. Taki wieczór dobrze Ci zrobi. Wiem jak psychika może zablokować jak chce się za bardzo dziecka...odprez się konieczne
-
nick nieaktualnyDziewczyny a gdzie Lilka? Cos jej nie widze gdy nam pokazala ten test ciekawa jestem czy byla u Ginekologa.
Czuje ze nam sie uda w tyn cyklu ale mam tskie watpliwosci czy sie moj maz zmieni ze sama juz nie wien boje sie ze cale mieszkanie bedzie na mojej glowie dalej a on bedzie mial czas na wszystko tylko nie na obowiazki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziallena ja wyczytałam żeby przed dniami płodnymi co 2-3 dni a w te dni codziennie. Mój pojechał pograć na hale i wraca około 23. Może nie zasnę do tego czasu
Strasznie kojąco na mnie działa ta piosenka:
https://www.youtube.com/watch?v=_HTwO0snFEU -
Ja nawet nie patrzę na to czy codziennie czy co 2 dzien czy jeszcze inaczej. Mysle,ze jak ma byc to i z jednego ❤ bedzie ale i tak jakos "systematycznie" wychodzi nam z mężem to serduszkowanie
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Dzien Dobry to prawda najlepiej sie kochac kiedy ma sie na to ochote
Zdenerwowalam sie rano... wchodze na moj wykre by zaznaczyc temp a tu mi wykres usuneli... nie wiem dlaczego co sie stalo temp utrzymuje sie 2 dzien 37... Milego dnia zmykam do pracy :* -
Dzień dobry:) a mi of usunął prawdopodobną owulkę po wpisaniu dzisiejszej temperatury ;/ a może wcale jej nie było w tym cyklu ...