Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, również wszystkiego naj naj.. dla wszystkich mamusiek.
Linka, nie stresuję się na zapas. W niczym Ci to nie pomoze. Jesli chcesz się uspokoic, to idź na betę i zobacz jak przyrasta. Nie po tygodniu, tylko dzień lub dwa po pierwszym badaniu.Linka18 lubi tę wiadomość
-
Ginekolog potwierdził, że owulację miałam ok. dwa dni temu Cieszę się, bo bałam się, że usłyszę, że nic nie widzi...uf. Kamień z serca. W jaki sposób wprowadzić sobie ręcznie owulację na wykresie?
Cytologia też prawidłowa, więc póki co dobre wieści u mnie. Oby tak zostało do końca3cs, @06.06
-
2.06 będzie 9dpo, zrobię sobie betaHCG, bo i tak muszę dorobić ft3 i ft4, czytałam, że beta już powinna wyjść po takim czasie, jeśli zaskoczę. Skoro i tak muszę iść zrobić badania krwii, to bym nie wytrzymała, żeby sobie nie zrobić ;-P Trzymajcie kciuki
Ellka lubi tę wiadomość
3cs, @06.06
-
Witajcie Mamcie życzę wam wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta a najważniejszym i najpiękniejszym życzeniem ode mnie są dwie kreseczki na teście dla każdej z was Całuje i pozdrawiam
GabrieleSz, JennyXS, chabasse, jangwa_maua, jagodowa91 lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Hej
Jak tam mila wieczor dziewczynki? My bylismy po basen Corka w niebie spac nie chciala z wrazenia Ja dzis caly dzien bialy sluz jak klej badz jak mleko.... do tego bole w podbrzuszu... 2.5 roku temu rodzilam i w sumie nie pamietam jak sie czulam przed testem.. jedynie pamietam ze spalam dlugo ale wtedy ie mialam obowiazkow Dalej nie wiem co sie stalo z moim wykresem nie moeg nic pozaznaczac -
Madzialena - w skrócie to nie układa mi się z moim . Na dodatek pisał ze swoją ex.
Rozmowy dziś nie było... jest za późno... przeczytał liscik i milczenie. .. Nie skomentował...ma skruszona minę i chyba nie wie jak sie zachować. Gadalismy na razie o bzdetach typu gdzie jutro ten ślub, na która itd. -
nick nieaktualnyLinka kurcze bałam się że coś nie wyszło i dlatego zniknęłaś, kamień z serca. Beta bedzie rosnąć na pewno
Jangwa myślę że każdy facet tak ma, oni mają to w głowie już zapisane że nie potrafią wprost przeprosić i ratują się zwykłą rozmową.
Madzialena Ty chociaż pamiętasz że mogłaś pospać a ja mam pustkę i malutko pamiętam - urywki jedynie... I że niemiłosiernie bolały mnie pachwiny ostatnie dwa miesiące ...
Adele a co się dzieje małemu? Mój ma kaszel prawdopodobnie alergiczny - już drugi tydzień się utrzymuje i robię mu inhalacje ;/ Mam nadzieję że do obozu mu przejdzie. JEdzie na 10 dni i nie chce go z takim kaszlem posyłać...
A ja wczoraj zrozumiałam że za bardzo naciskam na mojego. Tzn nie traktuje go jak "byka rozpłodowego" ale za duzo mówiłam co jak dlaczego... Wczoraj to wyszło przy ... Powiedziałam spokojnie że jak bedzie on miał ochote to bedziemy dalej działać, na razie mamy 3 za sobą a dziś mam 12dcWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 23:23