Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJangwa masakra... Nie zazdroszcze...
Ja mam przesrane w robocie taki zapieprz ze szkoda gadac. Jeszcze 4 akcje dzisiaj do rozlozenia beda wiec wieczorem bede wypompowana...
Moze sie przed praca uda poserduszkowac
Wiecie - ja nawet nie mam juz parcia na ten cykl. Bedzie co bedzie ale taka zmeczona po pracy jestem ze nie mam czasu nawet za duzo juz myslec o tym. Mam dziwne wrazenie ze sie nie uda -
W końcu się odnalazł...byłam taka zła zasnął... W kiblu! No jak mi się na horyzoncie pojawił to myślałam,że go rozszarpie. W pokoju za to powiedział jak to bardzo mnie kocha,ze chce kolejnego dziecka i ślubu ze mną. Jeszcze z nim nie rozmawiałam o tym co dalej. A wczoraj pierwsza myśl "no nie,wyprowadzam się! ".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 09:30
-
Coz napisze jeszcze raz
Z corka robilam test w 8dpo i wyszedl minus a w 10dpo juz byl plus mnie korci juz zrobic ale jest dopiero 8dpo dzis zaczelu mi przeszkadzac zapachy... ale to pewnie jakies urojenia Temp utrzymuje sie na 37.1
Jangwa pogadajcie dzis na spokojnie w tym zwiazku musicie byc oboje szczesliwi to i wtedy dzieci beda szczesliwe! -
nick nieaktualnyWiem że to wyjdzie ze jestem niedouczona itp. Ale wczoraj w pracy czułam że boli mnie, a raczej kłuje jajnik. Czy możliwe że przez to że wczoraj mi się owulacja zaczęła? Dziś więc mam nadzieję ze coś z tego wyniknie. Wcześniej było w czwartek w nocy Ja jestem zielona jak koperek na wiosne jeżeli chodzi o obserwacje ;/ Wszystko sobie sama dedukuje...
-
melunia91 wrote:Wiem że to wyjdzie ze jestem niedouczona itp. Ale wczoraj w pracy czułam że boli mnie, a raczej kłuje jajnik. Czy możliwe że przez to że wczoraj mi się owulacja zaczęła? Dziś więc mam nadzieję ze coś z tego wyniknie. Wcześniej było w czwartek w nocy Ja jestem zielona jak koperek na wiosne jeżeli chodzi o obserwacje ;/ Wszystko sobie sama dedukuje...
Nie jesteś niedouczona tylko dopiero zaczynasz obserwacje, po jednym cyklu czy dwóch ciężko stwierdzić jak reaguje nasz organizm. Być może była to oznaka owulacji, u mnie też występuje kłucie a do tego sporo śluzu.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Madziallena mi we wcześniejszym cyklu (trafionym choć nie zakończonym tak jakbym chciała) już właśnie koło 12 dpo węch miałam bardzo wyczulony. I piersi od razu się zmieniły.'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pracy współczuje. Od mamy się nasłuchałam jak czasem jest przej*bane. Co do infekcji-możliwe, moja młoda zasmarkana i mnie też łapie mimo pięknej pogody.'Porażki to szczeble sukcesu'
-
U mnie ta ovulke bola jajniki i macica z regoly mialam duzo sluzu jak bialko a w tym miesicu zero bol jajnikow i macicy byl... mozliwe ze zrobie we wtorek zrobie test bedzie to 10dpo z corka juz wyszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 20:36
-
A mnie na owulację nigdy nie boli brzuch ani jajniki ;( zawsze się wściekam, bo mogłyby boleć a tutaj nic... posiłkuję się termometrem oraz obserwacją śluzu, którego mam jak na lekarstwo... także najlepiej jakbym miała USG w domu i sama sobie sprawdzała, czy to już ;-P
Dziś byłam z moimi chłopakami na plazy, oni się posmarowali filtrem a ja, że chciałam nabrać kolorki to tego nie zrobiłam i co? Leżę obolała i czerwona jak Indianin... niby dorosła kobieta, a taka głupia ;-P jeszcze po smarowania syna musiałam rękami dotknąć nóg, a one były pobrudzone filtrem i mam nogi w plamki ...
Jangwa- udał Ci się ten chłop, ale przede wszystkim na trzeźwo, postaw mu swoje twarde warunki, tak, żeby czuł, że to Ty dajesz mu szansę a nie on Tobie... i nie zgadzaj się na ślub czy dziecko tak momentalnie... niech trochę się postara, pogoni króliczka - będzie mu bardziej zajrzeć. To stara i sprawdzona prawda. Facetowi nie można się oddawać w takich dytuacjachna tacy.3cs, @06.06
-
Cześć dziewczyny mnie też na owu nic nie boli, więc zostają obserwacje i testy. Odpuściłam już z testami owu, teraz będę czekać i patrzeć co dalej z temp się dzieje.
-
Madzia A długo się staracie o maluszka?