Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry u mnie wykres wariuje. Myślałam że jestem po owu ale od 4 dni Tak mi temp leci że zaczęłam w to wątpić..
-
Ellka pisalas,ze problem jest z mierzeniem o tej samej porze wiec może nie ma co się przejmować temp tylko musisz na inne objawy bardziej patrzeć przy obserwacjach
Mi dzis po wpisaniu temp of tez chcial przesunąć owu a miałam monitoring i na pewno byla w 14dc wiec dzisiejszej temp nie wpisuje
Jangwa trzymam kciuki zeby sie poprawilo :* wybaw sie na weselu !!! -
Madzialena - to już nie pierwsza taka jego akcja. Już nie wierzę wierzę jego zapewniania i słowa. U niego na słowach sie kończy...
Jak przyszedł to milczenie. Spytalam po 15 min czy koperty nie otworzy. Otworzył,przeczytał i milczał... -
nick nieaktualnyjangwa przykro mi mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia i się dogadacie chociaż na weselu...
Adele a u nas mały wczoraj nie mial inhalacji bo moj maz zapomnial i rano znowu się rozkaszlał...
Wczoraj zobaczyłam swoj grafik na czerwiec - mam tylko 8 dni do przepracowania bo tyle mam godzin nadrobionych... -
Ja mam od wczoraj mnóstwo kremowego śluzu, aż się ze mnie "wylewa". Pewnie to wpływ ziółek i tak mnie boli podbrzusze, że aż mnie od brzucha do stopy ciągnie. Zioła ojca Sroki widocznie działają. Szkoda, że w przyszłym cyklu będę musiała je odstawić... termometr schowałam, wyjmę dopiero w przyszłym cyklu. Miłego dnia dla Was3cs, @06.06
-
A u mnie lipa. Siknelam dzisiaj rano na wszelki bo mam pierdylion testow i nic. 10dpo. I nie gadac mi tu, ze za wczesnie, bo widzialam juz slabe pozytywy w 9 dpo Cycki mnie bola w tym cyklu praktycznie od dnia owu i sie dzisiaj pobeczalam o nic, bo tak
No to tyle ze mnie w tym miesiacu... Ja chromole.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej
Kat owszem wychodzą niektórym pozytywy w 9dpo ale nie wszystkim !!! no musiałam to napisać
A miałaś moze badana rezerwę jajnikowa ? Mi gin na wizycie o tym gadal
Jangwa obyś zebrala w sobie sily i jeszcze mu pokazala na co Cie stać :*
U mnie w tym cyklu jakies niskie temp...