Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzia, a to dopiero początek:) trzymam kciuki, żeby szybciutko się udało:)
-
Hej dziewuchy
jak po weekendzie?
Syn mi już ozdrowiał na szczęście moja temp w tym cyklu jakaś dziwna.. zawsze była ok 36.7 a teraz ledwo 36.6
Kat przylazła wredota ??
jangwa jak tam z chłopem ??
Czy któraś na dniach testuje?
Linka,Laska jak się czujecie? kiedy wizyta u gina? -
Hej Adele:) A Tobie jak minął weekend? My mamy na początek tygodnia wychodzącego pierwszego zębolka
-
Powodzenia:) Zrobiłam z głupia owutesta, wyszła kreska wyraźna choć blada. Czyli albo owu miałam dopiero co, chociaż tak późno to trochę dziwnie u mnie..
-
Adele, tak sądzisz? No to mi się poprzesuwało
-
nick nieaktualnyJa sie na tych wykresach nie znam. Linka to dobrze ze sie uspokoilo. Chociaz ja w ciazy mialam straszne mdlosi a naciagal tylko i nic wiecej. To bylo gorsze niz wymioty.
Jangwa i jak? Pogadaliscie?
Ja juz bym chetnie po test poleciala chociaz wiem ze nic nie wyjedzie :p jak myslicie za ile moge najwczesniej testowanie zaczac? -
Ellka no z wykresu tak by wynikalo.. Ale Twój organizm sie pewnie dopiero normuje bo odstawilas anty tak ? Dobrze pamiętam ? Jak tak to nie ma co brać pod uwagę za bardzo wykresu.. Bo jest póki co ciezki do interpretacji
-
Adele, tak, to jest pierwszy cykl bez tabletek.
-
madziallena wrote:Hej Kochane ja juz w robocie temp utrzymuje sie 37.1 testuje w sobote
Trzymam kciuki za || kreskimadziallena lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Ostatnio jedynie pobolewanie jajnika i ciągnięcie w podbrzuszu, z takich odczuwalnych tyle chyba