Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:Nie. Wczoraj byłam padnieta. Dziś wieczorem chce porozmawiać...
Nie ma sensu odkładać takich rzeczy. Weź się w garść i poukładaj swoje życie. Powodzenia.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodowa mam nadzieję że dotrwam i bede mogła spokojnie wam pokazać 2 kreseczki
Jangwa kurcze daj znać bo się zastanawiam co ma Ci do powiedzenia...
Ja mam dziś tak głupi dzień, wszystko mnie po wczoraj boli, głowa mi pęka a nie chce nic brać na ból. Moj mnie pilnuje też Bardzo chciałby córeczkę.
A właściwie to się zastanawiam jak go namówić na wspólny poród. Może mój ginekolog da rady bo ja już nie mam pomysłów -
nick nieaktualny
-
Adele @ jeszcze nie przyszla, ale cos chyba zaczynam plamic juz. Cyce mnie bola od owu, kolejny sik dzisiaj negatywny az razi. 12 dpo. Do srody sie zepsuje.
Pffff. I tak do porzygu.
Nowy cykl sie zacznie to dostane pozytywnej energii, bo na razie marudze60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Jestem po wizycie. Dzis rozpoczelam 10 tyg, myslalam, ze uslysze dobre informacje. Serduszko nie bije
Rycze jak bobr, maz tez. Tak bardzo mi smutno dziewczyny w środę mam zabieg, a po nim konieczna przerwa w staraniach.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ojej, agulineczka to straszne bardzo mi przykro Kochana .
Ja po prawie 3 h monologu praktycznie. Wygarnelam mu wszystko chyba. Kilka razy wychodził płakać. On dużo się nie tłumaczył i dużo nie mówił. Przepraszał mnie,że nie był mężczyzną. Przepraszam za to,ze pisał z ex nie usłyszałam. W tym temacie najbardziej milczał... Generalnie powiedział, ze mówić już nie ma co. Chce pokazać jak mu zależy i nie chce się rozstawać. Wypytalam o alimenty i o to jak sobie wyobraża kontakty z małą. Ja z mojej strony powiedziałam, ze nie umiem powiedzieć co dalej. Więc na razie zobaczę jego zachowanie.. nie sadze ze cos sie zmieni jakos
Ale ma do rozmyslania dużo... padło wiele gorzkich słów o jego zachowaniu do mnie i innych ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 09:05