Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka - bardzo mi przykro. Odczekacie 3 miesiące, a później znów można się starać. A wtedy już wsyztsko będzie w jak najlepszym porządku. Moja koleżanka też straciła maluszka w ok. 10tc, a aktualnie jest w ponad połowie ciąży z drugą córeczką, będzie dobrze.
Madziallena, spróbuj zrobić test o czułości 10ml/U, powinien taki wyjść, ale oczywiście nie musi
Jej, u mnie 6dpo, nawet nie wiem, kiedy mi to zleciało zajęłam się porządkami w domu, spaceruję całe dnie z Synkiem i nawet za bardzo nie myślę o starankach. To pewnie dlatego, że u mnie pewnie i tak się nie uda w tym cyklu, czego jestem świadoma i się nie nakręcam bez sensu. W piątek beta3cs, @06.06
-
Adele, na betę się wybierasz?
-
no właśnie, Adele. Jakby co, to jutro już beta powinna być jak najbardziej wiarygodna, a w czwartek lub piątek jeszcze bardziej Ja mam postanowienie, że już testów nie robię. Tylko beta w 10dpo, temperaturę też mierzę tylko do owulcji, potem daję sobie spokój, bo walące serce przy każdym sprawdzaniu pomiaru i podniesione ciśnienie nie jest dla mnie. Wszędzie mówią, żeby wyluzować, więc ja sobie na taki luz jestem w stanie pozwolić. Jak mam dostać @ to dostanę, jak nie, to nie... tak sobie tłumaczę - co ma być, to będzie3cs, @06.06
-
Ogólnie na becie bylam z 2-3 razy przez caly okres staran i dalam sobie z tym spokoj. Naczytalam sie tyle historii,ze dziewczyny robily betę przed terminem a pozniej i tak przychodziła @.. Nie chciałabym czegos takiego doświadczyć. Wiem czekam do terminu @...
-
Jeszcze 6 dni chociaż jak znow zobaczę zabarwiony sluz w 10dpo to juz bede wiedziała,ze sie nie udalo. Tak miałam przez ost 2 cykle a pozniej plamienie 2 dni i nadchodzi @ wiec w sumie i tak wiem wczesniej,ze sie nie udalo
-
tak, ciąża biochemiczna się zdarza i to nawet często, 50% ciąż kończy się w ten sposób, więc wiadomo, że też przy pozytywnym wyniku nie warto cieszyć się, czy skakać pod sufit... Ciężkie to, ale czekać na @ bez jakiegokolwiek sprawdzania byłoby mi ciężko znając siebie
Rozpadało się u mnie, cały dzień zapowiadają burzę, ale to chyba nie u mnie
Pada bo oczywiście dziś umyłam sobie okna - normalka3cs, @06.06
-
U mnie burza niedługo się zacznie. Wychodzi na to że więcej czekania mnie czeka skoro jestem tuż po owu. A dzisiaj zauważyłam dużo śluzu, Tak trochę dziwnie ze po fakcie.
-
Cześć YellowAnn Niestety skoro beta wychodzi negatywna to chyba się nie udało:( A ile dpo jesteś?
-
nick nieaktualny