Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat - u mnie też w tym cyklu będzie @, więc czekaj na mnie nie wiem, skąd to wiem, ale wiem.
Adele - rozwiewając Twoje wątpliwości - nie, wykres ciążowy nie różni się od początku, hahah. Różni się tylko tym, że zazwyczaj temperatura nie spada w terminie spodziewanej @ i tyle, więc spokojnie super byłoby, gdyby taki wykres był inny od innych, bo wtedy łatwiej byłoby poznać po nim, że się udało
Nuteczka - życzę powodzenia i trzymam kciuki!
Melunia - ja dwa cykle temu miałam przeczucie, że się udało. Nawet jak byliśmy z mężem w kinie to złapałam się na tym, że gładziłam się po brzuchu... no, ale niestety. Ale życzę Ci, by u Ciebie przeczucie było zgodne z prawdą
ja dziś mam leniwy poranek, ale zaraz biorę się do pracy, jutro odwiedzają mnie teściowie, co prawda w domu porządek mam zawsze, ale mam potrzebę przyłożenia się do porządków mimo wszystko bardziej, hahah ;-P
Nuteczka91 lubi tę wiadomość
3cs, @06.06
-
Dzien dobry u mnie dzis spadek temp z 37.1 na 37.0 troche mnie zdolowala wczorajszy wieczor wiec postanowilam ze nie robie testu az nie spozni sie tydzien badz sama nie przyjdzie ja sie w tym nie uda to w nast sprobujemy z testami ovu. trzymam za was wszystkie mocno kciuki :*
-
Madziallena, taki spadek to nie spadek trzymam kciuki, żeby więcej nie spadała temp
GabrieleSz lubi tę wiadomość
-
Gabriela bardziej chodziło mi o to czy w udanym cyklu temp wyglądają jakoś inaczej bo to,że nie spada w terminie @ to wiem prowadzę obserwacje temp ponad rok i każdy moj wykres praktycznie jest taki sam ciekawa jestem jak będzie wyglądać ciążowy. Niektórym temp rosła ładnie w górę i po tym mogły coś przypuszczać inne miały ciągle taka sama wiem,że wykresy są różne przewertowałam ich przez ten czas wieeeele
u mnie jutro się może coś wyjaśni bo 10dpo już mam przeważnie zabarwiony śluz
madziallena taki spadek to nie spadek -
Szczęśliwe cykle od początku powinny wyglądać inaczej, zaoszczędziłoby to nam nerwów
-
Adele, szczęśliwy czyli taki ciążowy bez niespodzianek a tak to trzeba czekać i czekać i nie wiadomo ile
-
W kupie siła :P
madziallena lubi tę wiadomość
-
Ostatnio siedzę jak na szpilkach, bo niedługo powinnam dostać informację, czy chcieliby mnie do pracy, gdzie byłam na rozmowie kwalifikacyjnej
-
ja mam od wczoraj wieczór lekkie bóle podbrzusza, wczoraj myślałam, że mi się wydaje, ale dziś czuję je znów. Takie lekkie pobolewanie po lewej stronie. Teraz nie wiem, czy to ziółka, jelita, czy co. 7dpo jestem, to testów robić nie będę. Z resztą - w piątek beta, będę wszystko wiedzieć. Eh... te starania wykańczają psychicznie.3cs, @06.06
-
Gabriele trzymam kciuki. Na wyniki ile będziesz czekać?