Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
simon a jakoś nie... Jestem cierpliwa!! ha ha a ogólnie brzuch już boli jak na @ tak samo jak w poprzednich cyklach w 10dpo wiem,że w ciąży też może boleć ale jakoś nastawiam się powoli na kolejny stymulowany cykl choć wiadomo nadzieja umiera ostatnia
-
Adele taaak, juz trzeci dzien u mnie, jak zwykle. Tak planowalam jeszcze bardziej pilnowac diety, jesc witaminy itd, ale jakos mi to kruca nie idzie. Motywacja padla
simon daj znac jak sie czujesz po Clo. Ja mialam chyba wszystkie efekty uboczne bleee60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat kurde dupa dupa ale już kolejny cykl zaczęłaś więc nowy cykl-nowa szansa hehe wiem oklepany tekst... i w ogóle nie podnoszący na duchu
Ja w ogóle jestem trochę zdziwiona,że gin chce mnie stymulować skoro mam ładne swoje owulacje pęcherzyki rosną pękają..no ale gadał,że może są kiepskiej jakości itp prócz tego chce mi zbadać wrogość śluzu i rezerwę jajnikową za głowę się złapałam lekko -
Cześć dziewczyny.
Nie sledze co u was ale mam nadzieję, że wszystko ok. Ja nadal czekam na wyniki badań genetycznych a w poniedziałek wizyta u gina...
Zaczęłam pisac bloga, jak macie ochotę to zapraszam https://doilurazysztuka.wordpress.com/
Zacznijcie czytac od najstarszego wpisu.😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziallena wrote:Mnie tez przeszlo z rana ale jakos dzis sie dziwnie czuje.... slaba jestem dobrze ze jeszcze jutro i weekend
madziallena lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Zgredek napisz jak po wizycie. Mam nadzieje,ze jakos się trzymasz :*
Wszystko jest na moim blogu
choć chwilowo mam spadek formy... to czekanie na wyniki jak na wyrok mnie dobija. do tego wszędzie w koło koleżanki w ciązy, a ja????😇😁😇😇😁 -
Ja dzisiaj ide na kawe do kolezanki, chyba ostatnia przed porodem. Strasznie sie ciesze i na pewno pobiegne malucha potem wypuczyc, ale 100% ze bede beczec potem jak durna.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Agulineczka, strasznie mi przykro...trzymaj się ciepło, na pewno Aniołek do Was wróci!
Zgredek - Ty także kochana, dużo siły i daj znać jak wyniki.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny, oby @ nie przylazły.
My lecimy jutro do Grecji, odezwę się po powrocie Buziaki!
-
nick nieaktualny