Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Luci wielka szkoda nie wiem co sie wydarzyło ale mam nadziję,że nic poważnego :* bardzo Ci kibicowałam no i miałam nadzieję,że w końcu razem zajdziemy obyś po przerwie do nas wróciła z mea siłą :*
-
Adele, a jak temp dzisiaj?
-
To dobry znak że nie ma plamień
Ja się obudziłam dzisiaj z obolałym brzuchem, jakbym miała zakwasy. Ogólnie to zgłupiałam i sama nie wiem kiedy owu mogła być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 08:37
-
Musi być kilka wyższych temp żeby owu wyznaczyło. Ja drugi wykres prowadzę na fertility friend tam mi zawsze szybciej owu wyznacza bo jest dokładniejsza skala. Może sobie spróbuj też tylko to stronka po angielsku ale do ogarnięcia
-
O dzięki:) zobaczę co to
-
Adele27 wrote:majamia co słychać ? kiedy jakaś wizyta u gin ?
Strasznie na corke licze, bo objawy mam całkiem odmienne, niz te, ktore mialam przy chlopakach.
Mlodszy mi sie od cyca odstawil. Nawet do cycow przytulac sie nie chce!!! Ubolewam nad tym, ale sama chcialam, zeby to decyzja dziecka byla, a nie mus jakis odgorny.
Na fioletowej stronie uslyszalam, ze chyba mam cos z glowa, bo ok 9tc poczulam pierwsze ruchy... coz... lekarz twierdzi, ze jesli w tej samej pozycji, o podobnej godzinie odczuwam cos, to sa to ruchy. No, ale tam nie przetłumaczysz
Waga moja stoi w miejscu od samego poczatku - licze, ze tak do konca bedzie i tym razem 60kg nie przekrocze
Ogromnie Wam tu kibicuje i czekam az zacznie sie zielenic u Was! Z dziewczynami z watku o staraniach o trzeciego/czwartego zalozylysmy sobie grupe na fb - jak sie u nas zazielenilo!!! W ciagu tygodnia 5 testow pozytywnych! Jakas fala kurcze, wiec zostawiam Wam tu wiruski moze sie ruszy i tu!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
No to wychodzi, że jestem dopiero 3dpo
-
majamia super,że wszystko w porządku życzę Ci z całych sił żeby była córeczka !!! podobno w kolejnych ciążach szybciej odczuwa się ruchy
Ellka tak Ci wyznaczyło na tej stronce co Ci podałam ?
Nie chwal dnia przed zachodem słońca.... już mam śluz zabarwiony lekko krwią... ja pier**** ehhhh trzeba nastawiać się na stymulację...
-
dziewczyny, byłam o 7. zrobić betę i właśnie odebrałam wynik: 9,1
jeszcze się nie cieszę, będę się cieszyć, jak za jakiś czas lekarz potwierdzi ciążę, ale jednak moje kłucie w brzuchu od trzech dni po lewej stronie nie było przypadkowe.
Także nieśmiało złaszam plusik, teraz czekam ...majamia, Linka18, Ellka, jangwa_maua, chabasse, Kat83, Wredotka lubią tę wiadomość
3cs, @06.06
-
Adele, tak, na tej stronie tak mi pokazało
-
Gabriela kciuki aby dalej przyrastała
Ellka no to dobrze teraz tylko czekać
majamia dzięki :* ale pewnie i tak nic z tego. Chyba powoli tracę siłyGabrieleSz lubi tę wiadomość
-
Gabriele, gratulacje:) powtarzasz w poniedziałek betę?
-
nick nieaktualny