Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabriela, gratulacje... Oby dalej rosło pieknie. Jednak co młodość to mlodosc.. hehe, ja jeszcze jeden cykl się postaram i koniec. Opuszczę was chyba. A na pewno na jakiś czas. Najwyżej poświęce się podwójnie mojemu synkowi, który i tak jest cudem, którego miało nie byc.
GabrieleSz lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to jesteśmy właśnie w drodze na wczasy... nad morze jedziemy. Mimo, że byliśmy w zeszłym roku w tym samym miejscu, to mam poczucie, że to pierwsze takie świadome wakacje dla moje g o dziecka. W zeszłym roku nawet nie chodził jeszcze i nie bardzo kumal co się dzieje. A teraz to inna bajka. Myslalam, że może na wczasach będą fajne staranka, ale owulka mi si epospieszyla i jestem juz dawno po. No ale plus jest taki, że będzie seks na wyjezdzie włącznie dla przyjemnosci, bez dodatkowych obciążeń mentalnych.
-
chabasse mam dzis podobne nastawienie jak Ty... Nie wiem czy jestem psychicznie nastawiona na te stymulacje... Pewnie bede miec większe ciśnienie po nich.. Co miesiąc jakies tabletki zastrzyk monitoring.. Ehh mam juz dzis myśli czy sobie nie dac spokoj... Zazdroszczę urlopu :* korzystaj :*
chabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdele ja wlasnie pomyslalam ze pewnie nie jestem i jakos mi sie smutno zrobilo. Tyle mysli na raz ze moze jednak nie. A pozniej ze moze tak. Do tego ten sluz niby owulacyjny ale owulacje mialam kilka dni temu. Do tego glowa mnie boli i jakas rozdrazniona sie zrobilam... A @ za kilkanascie dni. I jak tu sie polapac i nie swirowac
-
melunia, u mnie śluz rozciągliwy po owu, przed okresem zwiastował niestety właśnie okres bo taki - zazwyczaj, choć nie zawsze - świadczy o spadku progesteronu. Ale widziałam takie wykresy z oznaczonym śluzem rozciągliwym a kończył się zieloną kropką, więc to nie jest żadna reguła.3cs, @06.06
-
nick nieaktualnyNo wiem ale ten jest nie taki jak przed okresem. W ogolw czuje sie do dupy. Najchetnoej to bym sie polozyla i spala... A ten sluz to taki rozciagliwy mleczny. Czuje sie jakbym byla przeziebiona...
Dzis pytalam w aptece o testy. I beda ale poczekam. Bo zamowily pink test ten na 10ml i dzidzius czy jakos tak :p -
Gabriele gratuluje juz po cichu
Luce trzymaj sie mysza, odpocznij i wracaj do nas
I mnie dzisiaj glowa napiernicza jak diabli od rana...Juz sie poratowalam ketonalem, nic innego nie dzialalo, az mi niedobrze bylo bleee
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
melunia tez robisz sobie sama pazury ? ja tez zakupilam dzis efekt syrenki
A ogólnie dzis mam podły dzien przez to moje plamienie. Pogadalam z mężem troche mnie pocieszyl ale to jednak facet i do konca nie rozumie czemu tak przezywam. Postanowilam,ze podejde do tej stymulacji i do reszty badan jakie mi gin zlecil ale jak sie w przyszłym miesiacu nie uda to luzuje... Nie mam juz sil i nie wiem czy znajdę je na kolejne stymulacje. Nie mówiąc juz o kosztach... Poplakalam sobie troche i juz lepiej. Tak chciałam zeby sie w tym miesiacu udalo bo nie chciałam tych stymulacji ehhh dlatego chyba przezywam bardziej niż zwykle. Sory,ze wam marudze ale nie mam komu -
nick nieaktualnyAdele na razie sama staram się coś kombinować z pazurami ale początek wiec marnie wychodzi. Na aliexperss zamowilam takie termiczne lakiery.
Wiem co czujesz bo dziś też mam taki humor ze szkoda gadać. Pierwsze chciałam się zdrzemnąć i dupa... Godzine lazałam i nic nie udało się. Póżniej się wukrzyłam mocno bo chciałam zamowic bilety do wesołego miasteczka ale wyszło że bym wiecej online zabuliła niż w kasie i sie o to z mezem kłóciłam... Poszlam z psem na spacer i myślałam że zwymiotuje a teraz mnie żołądek boli i troche sie poplakalam... za bardzo chyba sie przejmuje wszystkim -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Ja juz pazury 4 lata robię
Ahhh w takim razie niech ten dzien się juz konczy moze jutrzejszy bedzie lepszy
Moje dziecko mialo wlasnie wybuch zlosci bo przegral z nami w ringo... No chyba oszaleje... Jeszcze dalej mnie kluje brzuch... Podbrzusze... Maz jak poprosilam o wyciagmiecie ze zmywarki i sprzatniecie butow tak palcem nie kiwnal... I pewnie znowu nie bede mogla zasnac jak sie znam i ta cholerna ochota na placz! Milion uczuc na minute lacze sie z Toba w bolu i marudzeniu -
hej Dziewczynki nie mialam jak zajrzec bo ciezka noc przez imprezujacych sasiadow potem ciezka dniowka w pracy zakupy ogarnianie a jak juz chcialam usiaac to corka zalala mi laptopa i o i z nerwow zaraz mnie zalalo wiec nic z tego w tym cyklu rozpoczynam kolejny
-
nick nieaktualny
-
Gabriela gratulacje :*
Dziewczyny trzymam za was kciuki wkoncu sie uda i naszw dzieci beda miec rodzenstwo Ja dzis po zalaniu laptopa tez plakalam bo na nim wszystkie zdjecia od urodzenia corki ale naszczescie moj maz mnie ppcieszyl ze zgra wszystko z dysku i zamowil mi nowego laptopa -
nick nieaktualny
-
GabrieleSz wrote:chabasse - a gdzie dokładnie jedziecie? Udanego wyjazdu!