Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj mam kiepski dzień. Brzuch boli, mam spiecie z tesciami i atmosfera w domu średnia,.ogólnie humor kiepski
-
Cześć, co się stało Elka? Mi się nie chce wstawać z łóżka, lenistwo mnie dopadło
My jedziemy do władysławowa w lipcu córcia nie może się już doczekać i wykreśla dni w kalendarzu
Miłego dnia!madziallena lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
A upomnialam się bo brali synka na spacer bez mojej wiedzy i od razu obraza. A ja niestety kiepsko znoszę takie fochy.
-
Ja nie lubię konfliktów no ale wczoraj nie wytrzymałam. Schodze po małego A jego nie ma. No cóż..
-
Sądzę, że każdy by się zdenerwował. Podobna sytuacja była w zeszłym tygodniu u nas. Przyjechała rodzina od strony męża, było nas pare osób i nie wiadomo kiedy zniknęła moja córka i chrześnica. My już nerwy i panika, a okazało się, że babcia bez słowa wzięła je na spacer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 08:46
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Ehh te babcie. Nasza bardzo pomaga jak trzeba, no ale zdarzają się różne sytuacje. Tak patrzę na Twój wykres, ładnie rośnie. Kiedy planujesz testować?
-
Jejku, takiej sytuacji nigdy nie mialam, zeby bez wiedzy dzieci mi zabrali.
Zdarzalo sie, ze spalam, jak z rodzicami mieszkalam i mama specjalnie wchodzila mnie poinformowac, ze zabiera syna na spacer, albo kartke zostawiala.
A jak na ogordku, czy gdzies bylismy, to zawsze ktos wiedzial, jak wychodzili poza bramkę. Gdy nikt nie wiedzial, gdzie syn jest, bo sam bez wiedzy wybyl - to szybkie poszukiwanie.
Moze pogadac i zapytac, co ona by poczula, gdyby wstala a dziecka nie ma. Sama matka jest, kiedys dziecko bylo male, to rozne sytuacje przezyla. Powinno sie jej odswiezyc umysl, bo moze po prostu nie wie, ze moze sprawic nieprzyjemne uczucia u kogos.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
To byłoby, ze przesadzam, bo tylko na chwilę mały "poszedł" na spacer. Chociaż swoją drogą, to teściowa lubi wiedzieć, jak ktoś wychodzi i w ogóle. Już kiedyś była podobna sytuacja, że teściowa decydowała na jak długo Tomek wybywał na spacery, zwróciłam uwagę, były ciche dni i trochę spokoju a teraz znowu powtórka.
-
Uroki mieszkania z teściami ja bym nie wytrzymała
u mnie 12dpo sluz dalej zabarwiony,brzuch nie boli ale temp 36,6 jak zawsze. Jutro pewnie spadnie do 36,4 i witaj kolejny cyklu heh.. ale za to ladne paznokcie sobie zrobilam -
Adele już przewidujesz @? Może jednak nie będzie.
Jeśli u mnie do 10 nie zawita to testuję, akurat mam wtedy urodziny to taki prezent by mnie bardzo ucieszyłjagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Adele no szkoda że znowu będzie @
Dzięki tylko nie mam pojęcia jak wytrzymam cały tydzień -
Eh a ja bym chciala miec tesciow czy rodzicow blizej Upierdliwi sa, owszem, jak wszyscy. Nawet czasem ja Ale jak trzeba caly dzien stracic na jazde autem, lot samolotem i znowu autem... to sie teskni.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyA ja mam tesciowa pietro nizej w bloku i sie ciesze.
A sie poklocilam z moim i powiedzialam mu ze jak chce miec drugie dziecko skoro prosze go kilka dni o jedna rzecz i jej nawet zrobic nie moze. Tyle razy sie prosze zebym nie musoala wszysykiego robic sama zebu sam sie za cos zabral i nic... Czarno to widze... Masakryczny mam ten cykl jezeli chodzi o emocje... -
nick nieaktualny
-
Melunia, przypomnij który masz dpo?
-
nick nieaktualny