Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle wiecie wlasnie mialam pisac ale chyba synchronizacje mamy poszlam po pracy wziac prysznic i jak mnie prawy jajnik zaczal bolec! I pozniej poszlam siku i plamka krwia pobarwiona byla. I teraz znowu mnie pobolewa... Kurde a jak mi sie owu przesunela jednak... Ech
-
nick nieaktualny
-
Kurde, a u nas jakiś rotawirus chyba zapanował. Od rana z mężem na zmianę do WC latamy. Dobrze, że teściowa przyjechała, to trochę mogłam polezec. A żeby było fajniej, dzisiaj miałam z młodym wizytę u ortopedy i się zestresowalam, że nie dojdę do przychodni. Eeh.. Na szczęście wizyta krótka i szybko mogłam do domu. Początkowo myślałam że mam mdłości na ciąże, ale niestety.. Przecież to dopiero 3 dpo no i chory mąż, więc to wszystko wyjaśnia. Pewnie ten cykl też na straty z takimi przejsciami.
-
A w ogóle to od tego cyklu zaczelam pić inofem i tak mi się poprzestawualo, że zamiast 18_20 dc mieć owu to mi 13 wyskoczyło. Heh.. Dobrze, że chociaż staranka zdążyliśmy zacząć. Ale tym sposobem pewnie dostanę okres na wczasach. A już miałam tak wliczone, żeby nie mieć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:) mój wykres wreszcie zaczyna mieć ręce i nogi:)
Madziallena, trzymam kciuki, żeby @ jednak nie było ani jutro ani przez najbliższych 9 miesięcy -
madziallena mi z 2 razy of źle wyznaczył owu
Kat przylazła @??
Ellka no mierz temp dalej to pewnie niedługo of wyznaczy owulke
U mnie dzis 10dpo i jak narazie sprawdza się to co od kilku cykli czyli zaczął mnie nad ranem mocno boleć brzuch jak na @ ... teraz ćmi. Jak zobaczę dziś śluz podbarwiony to już po ptokach -
Adele, mierzę mierzę, z niecierpliwością czekam na kolejne poranki, żeby śledzić;p
Oby nie było, niech wredna @ znika na długo
Mnie też ostatnio podbrzusze boli małpowo, dziwneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 08:29
-
Czy wie któraś z Was może przypadkiem czy za badanie na wrogość śluzu się coś płaci na prywatnej wizycie? nie kojarzę żeby któraś z Was to robiła ale może gdzieś Wam się o uszy obiło. Ja mam mieć to robione a nawet nie zapytałam czy coś się płaci.. a i tak polecimy z kasą w przyszłym miesiącu na to moje leczenie...