X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie wlasnie mialam pisac ale chyba synchronizacje mamy :| poszlam po pracy wziac prysznic i jak mnie prawy jajnik zaczal bolec! I pozniej poszlam siku i plamka krwia pobarwiona byla. I teraz znowu mnie pobolewa... Kurde a jak mi sie owu przesunela jednak... Ech

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole sprawdzalam szyjke i mam ja twarda i zamknieta bardziej ale nie calkiem wiec raczej mam juz po owulacji... Kurde sama nie wiem co myslec ;(

• chabasse Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, a u nas jakiś rotawirus chyba zapanował. Od rana z mężem na zmianę do WC latamy. Dobrze, że teściowa przyjechała, to trochę mogłam polezec. A żeby było fajniej, dzisiaj miałam z młodym wizytę u ortopedy i się zestresowalam, że nie dojdę do przychodni. Eeh.. Na szczęście wizyta krótka i szybko mogłam do domu. Początkowo myślałam że mam mdłości na ciąże, ale niestety.. Przecież to dopiero 3 dpo no i chory mąż, więc to wszystko wyjaśnia. Pewnie ten cykl też na straty z takimi przejsciami.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • madziallena Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie sprawdzam szyjki jakos mam wrazenie ze nie umiem tego robic ;)

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to od tego cyklu zaczelam pić inofem i tak mi się poprzestawualo, że zamiast 18_20 dc mieć owu to mi 13 wyskoczyło. Heh.. Dobrze, że chociaż staranka zdążyliśmy zacząć. Ale tym sposobem pewnie dostanę okres na wczasach. A już miałam tak wliczone, żeby nie mieć.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabaase a Ty na kiedy masz @ dostac? Mnie na 13 wypada i chyba sie nie doczekan...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole trzeci raz dzis mam czkawke :/ juz przepona mnie boli a nie pamietam kiedy mialam ostatbio

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse a może nie dostaniesz w ogóle :P :D

Melunia no twarda i zamknieta to po owu ;)

chabasse lubi tę wiadomość

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele to mnie troche pocieszyłaś. Nie mogę zasnąć. Oglądam sobie nowy serial Ania, nie Anna ;) Fajna historia Ani z Zielonego Wzgórza w formie serialu.

Zaczynam odliczanie do @. Bo wcześniej chyba nie mam co robić testu, jak myślicie?

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia a prowadzisz dalej wykres temp ? Nie wiesz kiedy byla owu ale jak na dniach to z minimum tydzień pewnie do testu byś musiała odczekac

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2017, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niee... musiałabym temp od początku cyklu mierzyć wiec jak sie nie uda to bede mierzyć od przyszłego cyklu. Jeżeli owu wypadła w niedziele tak jak wnioskuje to bedę czekać do przyszłego poniedziałku. Nawet nie wiem kiedy to minelo

• madziallena Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry ;) pora wstawac do pracy.... temp dalej 37.0 ale bol jak na okres :( program wkoncu sam i owulke wyznaczyl i przesunal okres juz na jutro....

Milego dnia Dziewczynki :*

ug378u69ac3gn4lp.png

c55fqqmzw4bt7k7s.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) mój wykres wreszcie zaczyna mieć ręce i nogi:)

Madziallena, trzymam kciuki, żeby @ jednak nie było ani jutro ani przez najbliższych 9 miesięcy :)

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziallena mi z 2 razy of źle wyznaczył owu

Kat przylazła @??

Ellka no mierz temp dalej to pewnie niedługo of wyznaczy owulke :)

U mnie dzis 10dpo i jak narazie sprawdza się to co od kilku cykli czyli zaczął mnie nad ranem mocno boleć brzuch jak na @ ... :/ teraz ćmi. Jak zobaczę dziś śluz podbarwiony to już po ptokach :P

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele, mierzę mierzę, z niecierpliwością czekam na kolejne poranki, żeby śledzić;p

Oby nie było, niech wredna @ znika na długo ;)

Mnie też ostatnio podbrzusze boli małpowo, dziwne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 08:29

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!!! u mnie oczywiście @ więc działamy dalej! tym razem cykl z CLO więc nadzieja jest ogromna :-) Adele trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła!!!!! i wszystkiego najlepszego na Dzień Dziecka :-)

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon to Twój pierwszy cykl z CLO? Ja mam mieć kolejny z Aromkiem+Pregnyl ciekawe czy coś pomoże...

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wie któraś z Was może przypadkiem czy za badanie na wrogość śluzu się coś płaci na prywatnej wizycie? nie kojarzę żeby któraś z Was to robiła ale może gdzieś Wam się o uszy obiło. Ja mam mieć to robione a nawet nie zapytałam czy coś się płaci.. a i tak polecimy z kasą w przyszłym miesiącu na to moje leczenie...

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele pierwszy :-) a o badaniach na wrogość śluzu to niestety nie słyszałam :-(

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon no to trzymam kciuki aby pomogło :)

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ