Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry;) można się przyłączyć?
-
Mamy już synka, dzisiaj właśnie kończy 9 miesięcy Akurat jestem w trakcie pierwszego cyklu starań, już chyba po owu więc nie-czekam na ewentualną @
O synka staraliśmy się rok, mam nadzieję, że teraz pójdzie szybciej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 09:25
-
Spojrzałam na Twój wykres też jestem 3 dpo a były jakieś problemy zdrowotne,że starania trwały rok ? Malutkie masz dziecko to szybko się uda bynajmniej na tym wątku posiadaczki małych dzieci szybko zachodzą hehe
-
To możemy razem odliczać Na pewno przeszkadzała moja tarczyca, bo choruję na hashimoto. Na szczęście w końcu udało się opanować Oby się reguła sprawdziła i u mnie
-
Też trzymam kciuki:) Kiedy planujesz ewentualne testowanie?
-
O to jeszcze dużo czasu, ja pewnie koło 1 czerwca Do 6 bym nie wytrzymała A o pierwszego maluszka długo się staraliście?
-
I coraz bliżej kolejnej fasolki:)
-
Dokładnie, innej opcji nie ma
GabrieleSz lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
musiałam troszkę odpocząć od forum, ale już wracam
Usunęłam stare konto, gdyż nie umiałam przywrócić hasła, będę korzystać z tego.
Chyba przegapiłam owu, to znaczy bardzo mnie zaskoczyła. Z mężem raczej wstrzeliliśmy się pomiędzy, ale po kolei.
- 11dc zaobserwowałam ślad śluzu płodnego,
- wczoraj tj. 12dc aż mnie nim w pewnym momencie zalało, byłam w szoku, bo zwykle śluzu jak na lekarstwo a wczoraj pod wieczór było go ogrom.
Tak więc staranka były 11dc o 4 rano, 12dc (chyba) była owulacja i dziś 13dc staranka o 3 rano Temperatura lekko podskoczyła, wczoraj ten piękny śluz, dziś jest go trochę mniej, więc śmiem twierdzić, że owu była wczoraj. Mam nadzieję, że tyle serduszek wystarczy
Jutro mam ginekologa i monitoring, w tamtym cyklu owu miałam 15dnia, więc wizytę sobie zaklepałam z nadzieją, że tym razem będzie podobnie. Ciekawe, czy jeśli owu była 12dc, a ja monitoring będę miała 14dc to będzie w stanie powiedzieć, czy była czy już będzie na to za późno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 12:16
3cs, @06.06
-
Gabriele, wydaje mi się, że po 2 dniach powinno być jeszcze widać.
Od kilku dni robię testy owu, wzystkie negatywne, a jednak of wyznaczył mi prawdopodobną owulację. Też tak miałyście, że przy staraniach o kolejnego bobasa owutesty nie działały?GabrieleSz lubi tę wiadomość