Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja robilam na szybciocha w PL rok temu w maju. Mama jest pielegniarka w szpitalu ponad 30 lat i mnie popchneli za przyslowiowe pol litra i kwiaty
Laparo tez bym juz miala trzy razy pewnie a tu czekam od grudnia do - mam nadzieje tylko - sierpnia. Starosc mnie dopadnie zanim mnie tu zrobia
Niby stolica, najwieksze i najlepsze szpitale a sprzetu nie maja np zeby monitorowac po Clo I kolejki niesamowite. Zawsze jest ktos wazniejszy. Jak pakistanka rodzaca siodme dziecko dla socjalu.
Priorytety he?
No nic to, doczekam sie w koncu, ale jak juz wejde do szpitala, to im nie popuszcze i bede nekac do skutku.
Poki co 6dpo i cycki dalej bola. Az sie w nocy obudzilam ehhh
Adele ty juz po owu zdaje sie?
I gdzie jest Luce?60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat taaa wczoraj miałam owu potwierdzona monitoringiem jeszcze wczoraj bylo ❤ no i teraz czekanie... Hehe mogloby sie udac bo jak mysle ile mam wydać kasy w przyszłym miesiącu na te badania leki wizytę to ehh...
-
Wiecie może jak długo po owulacji utrzymuje się płyn w zatoce Douglasa ?
Ovu zaznaczyło mi owulacje w piątek a lekarz mówił że raczej była owulacja w sobotę lub niedziele bo jest płyn. Czyli ten płyn jest tylko przez chwile po owulacji ?
t
Cykl rozpoczęty 1 czerwca 2017 -
Dzieki dziewczyny, że pytacie. Wyjatkowo dobrze, wlasciwie poza lekkim bolem piersi kompletnie nie czuje, ze jestem w ciazy W pierwszej ciazy na tym etapie o wiele wieksza sennosc no i okropne mdlosci, a teraz spokoj. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. Pierwsza wizyta w przyszly poniedzialek dam znac po.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie. Ale ja obserwuje tak już "rekreacyjnie " cykl. Z resztą coś było wspomniane podczas tych kłótni nt drugiego dziecka to niby chce, ale się boi (czyli tak jak ze wszystkim ). Ciężko podjąć mu decyzję o odpowiedzialności za rodzinę. Ale.W tej sytuacji co teraz to nawet ja nie chce (tzn bardzo chce ale wiem, ze to by bylo glupie z mojej strony). Jeszcze na około ciągle słyszę o nowych ciazach. Teraz koleżanka codziennie raport mi zdaje bo lada dzień rodzi ... Chyba jak zobaczę jej maleństwo to z żalu serce mi pęknie (ze ja nie moge). Z resztą powiedziałam mojemu o moich obawach zdrowotnych. Że ciąża to nie jest pstryk i już jestem... ot tak na zawołanie. Że ludzie nie mieli problemu z pierwszym a o drugie walczą po 5 lat.
JennyXS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje dziewczynom którym się udało zajść w upragnioną drugą ciąże
Jesteście tak aktywne że często muszę wracać kilka stron do tyłu żeby załapać o czym rozmawiacie. Nie jestem wstanie wchodzić tu codziennie ale lubię z wami być za bardzo się nie udzielam ale sercem jestem razem z wami w końcu mamy te same problemy
Trzymam kciuk za kolejne ciąże w końcu nam się udaLinka18, JennyXS, Adele27 lubią tę wiadomość
t
Cykl rozpoczęty 1 czerwca 2017 -
nick nieaktualny